🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 014
  • 2 604
  •   1
Отговори
# 2 580
Този Боби не го помня толкова, сега от вашите разкази се присетих, но помня тъпият гвардеец, мисля Калоян се казваше, който се правеше на големия моралист, а му течаха лигите по най-повърхностната кифла в онзи сезон. Беше и голям вербален насилник, но от тия, на които им личи от километри, че са били аутсайдери преди и сега компенсира. Ако не се лъжа , бяха в един от същ сезон.

На мен тези два основни типа ме карат да не съм отчаяна да видя Фермата обратно в ефир - вече споменатите "жертви" на външния свят, които идват в предаването с драматична история и такива като Калоян, онези Ивайло и Кирил, и още други грешки, които правеха предаването непоносимо за гледане с подигравки, заплахи, агресивно поведение и комплекси. По някаква причина Иван и Андрей много си ги харесваха такива образи и винаги си ги защитаваха.

# 2 581
Боби не разказваше ли някакви истории как майка му и баща му се скъсали да работят, за да го изучат? Точно с прийома казвам ти дъще, сещай се снахо внуши, че той е едно бедно, несретно циганче, надмогнало и надскочило средата си с много усилия и честен труд. В прав текст май не каза, че семейството му е бедно, но сърцераздирателната история внуши точно това.

# 2 582
Да, не е било съвсем директно да се прави на беден и ощетен. Аз му симпатизирах точно до разобличавнето на тази ситуация.
За да не мислите, че се правя на много свята, ще призная, че фаворитът ми в този сезон беше Дани Белев Grinning

# 2 583
  • София
Понеже аз съм човекът статистика да ви кажа пък нещо друго. Wink
Този сезон 6 на Фермата се оказа най-коментирания в историята на Фермата в Бг мама. За всичките 9 сезона.
Ще ви кажа само, че бихме тогава Игри на волята сезон 2 като брой изписани страници.
Казвам бихме, защото аз правех темите за Фермата, а Смайли тогава правеше за Игрите.

Сезонът си беше силен. Имаше много добър рейтинг и тук имахме много силно присъствие. Имаше много силен каст с всякакви профили. Толкова много линии имаше. Скандали, тежки битки. Пъстър сезон. Simple Smile

# 2 584
  • при късмета
Да, Боби разказваше, че е било трудно на родителите му и, че като тръгнал на училище е ходел далеч и пеша, поради липса на средства. Но тогава, когато е бил първи клас са били бедни, в нито един момент не е казвал, че към момента са бедни, той или родителите му. За 40 години нещата се променят, което е нормално.

Дяволо, сезона може и да е коментиран. Ама не с добро. И именно заради това следващите буквално потънаха. Не само в сравнение с игрите, а на БТВ това предаване държеше целия рейтинг и тръгна надолу дори цялостния на телевизията. Така, че не знам колко значение има, че е най-коментирания. Наистина точно този сезон отврати хората и предаването загуби фенове от началото му.

Аз мисля, че и точно в този сезон, от БТВ започнаха много да се бъркат на Иван и Андрей и все повече да има думата телевизията, а не те. Като сравниш сезоните до 5 е едно, а от 6 натам, все едно е друго предаване. Много пъти сме коментирали любим сезон на пишещите в темата, определено 3 дължи първенството. След това 5 и останалите е различно за всички. На абсолютно никого любим сезон не му е от 6 насам.

Което ме подсеща, че трябва да си върна вчерашните игри, че мъжа ми отказа да ги гледа вече. Този сезон е най-слаб за нас, направо го вбесиха и ми каза да си го гледам, като го няма Joy

# 2 585
  • Bayern
Понеже аз съм човекът статистика да ви кажа пък нещо друго. Wink
Този сезон 6 на Фермата се оказа най-коментирания в историята на Фермата в Бг мама. За всичките 9 сезона.
Ще ви кажа само, че бихме тогава Игри на волята сезон 2 като брой изписани страници.
Казвам бихме, защото аз правех темите за Фермата, а Смайли тогава правеше за Игрите.

Сезонът си беше силен. Имаше много добър рейтинг и тук имахме много силно присъствие. Имаше много силен каст с всякакви профили. Толкова много линии имаше. Скандали, тежки битки. Пъстър сезон. Simple Smile
Да, ако има само песни, танци и спортсменски битки  , шоуто няма да генерира трафик . Ясно ми е, че скандала продава, но със Стоян се оляха, имаше толкова унизителни епизоди, че ме избиваше на агресия...Има една граница на човешкото достойнство, която не бива да се прекрачва дори и заради рейтинг !

# 2 586
  • София
Боби даже щеше да праща майка си и баща си на екскурзия в Охрид - доколкото си спомням, че не били ходили в чужбина, милинките. Поне един Охрид да видят.

# 2 587
Бобката и в новото предаване (еп.2) пак пусна старата плоча за честта и достойнството , “аз съм баща на две деца, за мен е важно какъв пример ще им дам”..:: Ако не се изтъкне с тези две дъщери и не започне да говори за “добрия пример”, не може.
И каза, че не обичал коалиции, затова не спечелил Фермата.

# 2 588
Да, тя Ванчето, дето спечели тогава, беше в 6 коалиции. Grinning Калоян си имаше коалиция, но не е сменял, просто явно е контактен.
Абсурден е тоя Боби.

# 2 589
  • София
Крал Петър или просто Пепе дъ Дог от Фермата 9 ще участва в новото стратегическо гейм шоу, ''Бърлогата'' Simple Smile
Който иска да види какви стратегии ще измисли този път Пепе да заповяда в темата:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1834441

# 2 590
Това творение пак ли само в Тубата ще се показва?

# 2 591
  • София
Мабошкебе! Какъв крал е пък Петър? Simple Smile

Апропо, участието му във "Фермата" побутна ли актьорската му кариера? Нищо не съм чувала за него.

# 2 592
Той е Крал, колкото Мартин от ИВ е Император. (И останалите Великолепни, Непобедими, Блатна Кралица и т.н.), водещите повтарят някакви измислени прякори, които никога не бих ползвал, най-малкото... нямат никаква връзка с действителността.

@DiaMia, да, в тубата

# 2 593
  • София
Това творение пак ли само в Тубата ще се показва?

Само в Ютюб. Щяло да бъде по-яко от Трейтърс.
Като започне ще ви напомня. Simple Smile

# 2 594
То и от ритни топковеца дето бутаха цял сезон нищо не чухме повече.  И слава богу

Общи условия

Активация на акаунт