🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 125 951
  • 2 700
  •   1
Отговори
# 2 655
И без продуцентството на Иван и Андрей, "Бригада нов дом" си остава най-гледаното предаване на БТВ в пролетния сезон, последните два сезона не ги правят те.
Kak Димо, моля ви се, трябва да се въведе кенсъл културата и у нас..
Аболютно. Белослава я гледам по всички телевизии от месец насам, имала нова песен, нов клип.. Е И? И по БНР специален гост в някакво предаване. Забравиxa кога вилня с колата пияна. А после Жоро Тошев написа във ФБ "С теб сме, Бубе" Grinning Grinning Grinning
"Фермата 10: Втори шанс" с водещи: Димо Алексиев и Белослава.
Специален гост: Диона
Тото и Тити Папазов да добавим Grinning Eдиният вече е в "Xелс Китчън" с най-много синxрони. Другия го бяx позабравил, но покрай евакуираните българи от Дубай, набързо ми го припомниxa.

# 2 656
Няма да гледам!

# 2 657
  • SF
Тото и Тити не са баш в компанията на Димо Алексиев. Друга е тяхната издънка. Нямат място във Веселата Ферма! Съжалявам, но да си направят друг формат.

# 2 658
  • София
Ейййй, добре че Иван и Андрей официално спряха алкохола. Че голяма навалица щеше да стане.

То, като ви чета, може пък затова вече да не им дават те да правят предаването. Щото вече не пият?

# 2 659
Опосумите работят с друга телевизия (най-конкурентната на БТВ) вече втора година, дори само заради това няма как да им дадат да продуцират "Фермата".  След време, ако Нова ТВ закупят лиценза за това предаване и още работят с "Междинна станция"... да си решават...

# 2 660
Аз не виждам как дори и хипотетично Иван и Андрей да купят фермата ще бъде в нова тв. На мястото на кое предаване примерно??

Просто трябва да се приема факта че Фермата ще продължи без ИиА с други водещи, сега дали ще се върнат като първите сезони ще видим. Сега това че ще са роднини двойки ми харесва идеята.

# 2 661
Само да не го окепазят като последния сезон, да е реплика на Игри на волята, пък все едно ми е кой ще е водещ.

# 2 662
Да, за мен най-готиното във Фермата бяха седмичните задачи и цялостният прогрес по даденото стопанство. Дано направят адекватен сезон, пък ако ще и наистина водещия да е с гривна на крака.

# 2 663
За всички останали не знам, но Токев поне беше в затвора и, по мое мнение, осъзна вината си и си изкупи грешката. 

За Фермата, докато не я видя обявена в програмата, няма да повярвам, че ще я пуснат. Иначе и на мен Иван и Андрей ще ми липсват, макар и доста да се лигавеха на моменти. Все пак, ако вземе, че наистина се появи, ще му дам шанс.

# 2 664
  • Вестерос
Не трябва да има прошка за каращите пияни и дрогирани. Почти всеки трети е за съжаление, ако не и втори.
Димо няма как да е с гривна, той си е за затвора като му е второ обвинение за това.

# 2 665
Не трябва да има прошка за каращите пияни и дрогирани.
За сметка на това ги канят по всички телевизии и подкасти. И освен Белослава, дето обикаля медиите...ето Благо Джизъса кого е поканил в канала си:
Скрит текст:
Линк не слагам умишлено. Същата участваше и в "Битката на поколенията" да ръси акъл на Джен Зи-тата.

# 2 666
Франческа от “Фермата” и Нурджан от “Ергенът”  в “Изживей България” (04.04.2026)
https://www.facebook.com/reel/951424767468306

# 2 667
# 2 668
Сано и Нели са силно вероятен вариант, ако наистина търсят двойка.

# 2 669
Сано и Нели са силно вероятен вариант, ако наистина търсят двойка.
А защо не Иво и Пепе. 😂

Общи условия

Активация на акаунт