🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 125 951
  • 2 700
  •   1
Отговори
# 2 670
Това от линка предполагам, че е само плод на въображението на авторката на статията, чисти предположения... тя е дала няколко варианта за водещи, което ясно подсказва, че нищо не знае, ама нали трябва да запълни квотата за бройка "статии" за деня.
Иу бе, от партията на Радев, ужас.
Ама вярно ужас.
Скрит текст:
Всеки, който е от про-кремълска партия можем директно да го считаме за национален предател.

# 2 671
Този Пламен беше рядко тъпо парче, макар че повечето в темата все го защитаваха. Аз го помня с две неща:

- романсът му с жената на Танко Дяков от Черно море, която накрая само дето не каза, че въпросният Пламен я е изнасил, за да се оправдае, но глупакът пак след нея тичаше.

- и по-лошото беше как като приятелчетата му в предаването тероризираха вербално една от участничките (името ми бегне, мисля Ваня беше), той отиваше пост-факт да й казва, че не бил съгласен с отношенията им към нея, а на следващия ден пак се кикотеше до тях като я обиждаха и унижаваха.

Ако такива безхарактерни плужеци са новоизлюпените политици, по-добре да пропусна. Той не може да обели дума пред хора дето познава от две седмици, че да възпре тормоз, а ще го чакаме да защитава и отстоява интересите на хората в къде по-предизвикателна среда.

# 2 672
Само да не са Краси Радков и жена му....
Всички други ще ги преживея.

# 2 673
Ох, Пламен, дето го игнорираха с лопатата и дето един пъзел не можа да подреди като хората тръгнал да оправя държавата. Смях в залата.

# 2 674
Този Пламен беше рядко тъпо парче, макар че повечето в темата все го защитаваха. Аз го помня с две неща:

- романсът му с жената на Танко Дяков от Черно море, която накрая само дето не каза, че въпросният Пламен я е изнасил, за да се оправдае, но глупакът пак след нея тичаше.

- и по-лошото беше как като приятелчетата му в предаването тероризираха вербално една от участничките (името ми бегне, мисля Ваня беше), той отиваше пост-факт да й казва, че не бил съгласен с отношенията им към нея, а на следващия ден пак се кикотеше до тях като я обиждаха и унижаваха.

Ако такива безхарактерни плужеци са новоизлюпените политици, по-добре да пропусна. Той не може да обели дума пред хора дето познава от две седмици, че да възпре тормоз, а ще го чакаме да защитава и отстоява интересите на хората в къде по-предизвикателна среда.
Мисля, че после Пламен и съпругата на Танко Дяков имаха връзка.
Той целият сезон беше с неприятни хора, но поне правилният човек победи.
Сезон 5 много ми харесваше, ама с тая победителка...

# 2 675
обявиха наградата 75хил евро. може да има доста желаещи до 1 май имат срок да се записват. Grinning

# 2 676
  • Вестерос

Мисля, че после Пламен и съпругата на Танко Дяков имаха връзка.
Той целият сезон беше с неприятни хора, но поне правилният човек победи.
Сезон 5 много ми харесваше, ама с тая победителка...
Кои бяха тези?

# 2 677
Пламен не го помня с нищо, освен аферата с въпросната Теодора. Тя през половината сезон говореше за съпруга си, бяха много щастливи в Щатите и в средата на сезона ги изловиха, че си пишат любовни бележки с този Пламен, в които той ѝ беше написал "целувам те по кривите пръстчета".

# 2 678
  • при късмета
И имаше и някакво наказание за Пламен. Не ми стана ясно защо само него наказаха и защо изобщо го наказаха. То при това положение, в 5 сезон имаше много народ за наказания.
Да  беше незабележим и аз се сетих кой е по предния пост. Само това му беше цялото участие. И това  че беше фурнаджийска лопата и подмазвач

# 2 679
Ма, как не помниш, Тиф, може ли така!
Пламен писа кодирано послание на Теодора, а тя се разрева и после го игнорира с лопатата.

# 2 680
  • Вестерос
Пламен не го помня с нищо, освен аферата с въпросната Теодора. Тя през половината сезон говореше за съпруга си, бяха много щастливи в Щатите и в средата на сезона ги изловиха, че си пишат любовни бележки с този Пламен, в които той ѝ беше написал "целувам те по кривите пръстчета".
Aaaaa да, сетих се за пръстите.

# 2 681
И имаше и някакво наказание за Пламен. Не ми стана ясно защо само него наказаха и защо изобщо го наказаха. То при това положение, в 5 сезон имаше много народ за наказания.
Да  беше незабележим и аз се сетих кой е по предния пост. Само това му беше цялото участие. И това  че беше фурнаджийска лопата и подмазвач
Беше пуснал кодирано съобщение в страниците на някаква книга, отбелязвайки отделни букви, така че... който го чете, да навърже цялото изречение. "Целувам те по кривите пръстчета". А тази, към която беше предназначено това "послание" беше явно някаква забранена любов. Ако не се лъжа - Теди, жената на един брадат Любо, дето живее в САЩ. Понякога участниците в дадено риалити таят любов към неподозиран обект. По същия начин Марин от "Фермер търси жена" вместо да избере една от фермерките, които се бореxa за нео, се обясни в любов на водещета, след което участието му в предаването приключи. Сърцето било по-силно и не можел да се бори с това Grinning

# 2 682
  • Варна
Беше пуснал кодирано съобщение в страниците на някаква книга, отбелязвайки отделни букви, така че... който го чете, да навърже цялото изречение. "Целувам те по кривите пръстчета". А тази, към която беше предназначено това "послание" беше явно някаква забранена любов. Ако не се лъжа - Теди, жената на един брадат Любо, дето живее в САЩ.
Неее, Любо им беше семеен приятел и дружно живееха в САЩ, Той тогава пое ролята на възмутения съпруг, а Теодора орева света. Наказаха Пламен за няма нищо/ защото било забранено да си пишат бележки според правилата на формата/ и опосумите му направиха и морален другарски съд.
След края на сезона, Теодора напусна мъжа си и заживяха с Пламен. Няколко години имаха връзка, но после са се разделили.

# 2 683
О, продължението не го знаеx. Значи са се отдали на любовта си, xexexexe. А той май е по-млад от нея?

Иначе да, Опосумите с техния другарски съд.. с това са прочути! Ей така организираxа съд и за Радо (баскетболиста)... да го изгонят всички с гласуване. Ама преди това да се оплакват на маса 2-3 епизода.

# 2 684
  • при късмета
Радо беше непоносим.  За всички участници, не за водещите. Държи челните места в това отношение, от всички сезони.  Ако аз бях участник в този сезон, ако Радо не беше излязъл извънредно, аз щях да изляза, защото щях да съм го набила.
И изгонването му изобщо не беше другарски съд, съвсем официално му правиха няколко забележки и компромиси за нарушение на правилата и чак тогава го изгониха. За другиго не са го правили, в нито един сезон, друг път нарушение - веднага санкция

Сега се присетих, че и той се намъкна в политиката. В община Илинден беше, в последните местни избори.

Общи условия

Активация на акаунт