🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 644
  • 2 607
  •   1
Отговори
# 330
Малко ми напомни на Елена от Ергенът със стратегията и стремежа към популярност/бъдеща работа.
О, благодаря ти! Сега си дадох сметка, защо не го харесвам. Те са еднакви, а аз нея ужасно много не я харесвам.

# 331
Ще си дойдем на думата, че Петър е малко като Елена, но по-умен и с малко по-добро сърце.
Аз го писах това още в началото, когато някой сравни него с Валерия.

Интересното е, че Пепе ми допада, пък Елена не понасям. Сигурно има общо с претенциите без покритие при Етито. Допълвам и завистта и злобата у Елена. С тези си качества прилича на УхаЖоро по-скоро.

За списъка с умения на Пепе: Умее да бродира и да рапира.

С Елена могат да изплетат и избродират нещо. Wink

Ивайло потвърди, че Приси и Жорката са заедно. Не че не беше ясно.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 01:07 от Alucard

# 332
Ивайло потвърди, че Приси и Жорката са заедно. Не че не беше ясно.
Аз даже си мисля, че подкаст номер 12 е заедно с Приси и Жоро и тъй като не са обявили връзката си официално не са и публикували самото видео преди това с Петър, сега чакам да видя дали съм права. Smiley

# 333
Точно. И аз това реших от намеците на Ивайло.

# 334
Четох малко на верев, къде е Станислав ?
И миската?

# 335
  • България
Алу, не съм съгласна - Елена е също добра душа. Петър ми напомни на Валерия заради деспотизма си и постоянното желание да е първи и да се налага. Не съм забравила, че има негативни качества.

Как сравняваме главното действащо лице в Ергенът с Жоро? Grinning

# 336
Защото не беше само Елена. Дефакто всичко се въртеше около Валерия. Сега пък май дават предимно Жорката.

# 337
  • България
Защото не беше само Елена. Дефакто всичко се въртеше около Валерия. Сега пък май дават предимно Жорката.

Сега дават предимно Коко.
Скрит текст:
Около Валерия никой не се е въртял, тя беше супер статична и залюхана цялото предаване. Освен това възпитанието на Валерия е на космически разстояния от Пепе.

# 338
Ех, този Георги! То не беше кацане от цвят на цвят, което цветенце му отвори . Какво пък толкова му харесват тези жени, нито външния му вид, нито е сладкодумен, нито впечатлява с нещо по-така.
Учудва ме само едно, Кенан нещо се умълча напоследък.
Продължавам да нямам фаворит за финал.

# 339
Кенан пък се оказа, че не е турчин.
Той е саркастичен, непремерен в коментарите си, но като се замисля, не е казал нещо, което да не е вярно поне малко. Дори това, че е Бай Ганьо и Марк Твен едновременно, е вярно. И всъщност е читав човек май. Просто късно и трудно се разкри истинският Кенан.

# 340
Кенан пък се оказа, че не е турчин.
Той е саркастичен, непремерен в коментарите си, но като се замисля, не е казал нещо, което да не е вярно поне малко. Дори това, че е Бай Ганьо и Марк Твен едновременно, е вярно. И всъщност е читав човек май. Просто късно и трудно се разкри истинският Кенан.
Баща му е сириец, майка му - туркиня.

# 341
Аха, все пак има някой турчин в цялата работа.

Ето ви малко сладост, чак диабет може да хване човек...
Скрит текст:

# 342
Нито един препинателен знак на хоризонта.

# 343
Нали е бил учител, ако не ме лъже паметта.

# 344
Не само Сергей трябва да черпи Петър, че го е засенчвал. Половината Елбетица трябва да му носят армагани, че зрителите поне 2/3 от сезона ги мислихме за читави хора. Особено Жорко...
Това го писах много , много отдавна.

Спрях да  гледам, дори без любопитство надничам в темата . Просто някои потребители тук са ми по- интересни от шоОто. Алукардче сакън , не сравнявай Пе/пе с Елена .

Общи условия

Активация на акаунт