🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 656
  • 2 607
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • SF
Стратегът на сезона - Мартина - беше убедена, че баба Жорка ще се справи с гюлетата. Мартина да престане да реди игри, защото освен амбициите да бъде Клара Цеткин, нищо друго като подплата!!!

# 347
Стратегът на сезона - Мартина - беше убедена, че баба Жорка ще се справи с гюлетата. Мартина да престане да реди игри, защото освен амбициите да бъде Клара Цеткин, нищо друго като подплата!!!
Мартина беше и тази, която прати Еми да лази, въпреки че е по-едра от нея и с едни гърди напред, докато Мартина според мен щеше да е по-пъргава, защото хем е по-слабичка, хем няма гърди, които да ѝ пречат, защото каквото и да си говорим Еми колкото и да се  стараеше да е бърза все пак трябва и да е предпазлива, което я забавя допълнително.

# 348
Еми освен всичко друго явно нонстоп им слугува. Много правилно я посъветва Петър да остави другите също да си поразмърдат задниците. Ама той Жорката много зает да ухажва, нали. Хвърчилото беше като за 3 в час по трудово.

# 349
А Еми толкова ли не може да стопли сама, че трябва да се пази? Тотална неадекватност.

# 350
Според мен си страда от добротата. Има такива хора, които прекалено много се раздават. Ама ще се научи по трудния начин за съжаление.

# 351
Мартина беше и тази, която прати Еми да лази, въпреки че е по-едра от нея и с едни гърди напред, докато Мартина според мен щеше да е по-пъргава, защото хем е по-слабичка, хем няма гърди, които да ѝ пречат, защото каквото и да си говорим Еми колкото и да се  стараеше да е бърза все пак трябва и да е предпазлива, което я забавя допълнително.

Е може би Мартина, трябваше да прати Еми на играта с помненето, да я вържат с главата надолу и да донесе на отбора си 10 на 0. Всяка година има едни жени със стратегия да са майките на фермата, превземат кухнята, стават ценни за отбора и хайде на финал. И накрая победител във фермата поредната Веселка.

# 352
Ама то тази доброта на Еми чак към глупост отива

# 353
Нищо общо няма Еми с Веселка, Слава Богу.

# 354
  • при късмета
Хареса ми вчерашния епизод. Все още Коко ми е фаворита.
Мартина изхвърли Петър, именно защото се виждаше като стратега на отбора, но още с отпадането на Петър казах, че няма да ѝ се получи. Няма нужните качества. Нито може да е лидер, нито пък главата ѝ работи на режим преценяване на игра и възможности на участниците.

Е може би Мартина, трябваше да прати Еми на играта с помненето, да я вържат с главата надолу и да донесе на отбора си 10 на 0. Всяка година има едни жени със стратегия да са майките на фермата, превземат кухнята, стават ценни за отбора и хайде на финал. И накрая победител във фермата поредната Веселка.
Веселка далеч не беше майката на Фермата. Напротив, врътналата даскалица и майката ѝ правеха скандали от ден 1, че в кухнята не се справя и това си беше точно така. Те двете се бореха за тази титла, но и двете не успяха в тази стратегия.
Невестулката също беше избрала да е майката на Фермата и беше превзела млечните продукти, но не затова отиде на финал, а защото се мазнеше и помагаше на безмозъчната четворка. А и много натякваше, че без нея тази задача е загубена, сакън някой да не е забелязал
Ели е далеч от тези образи. Работи си съвсем тихо и никога не натяква, че е направила повечето неща от кухнята за базара или ежедневно. Никога до сега не съм я чула да го казва. Даже вчера беше искрено учудена, че това е забелязано и оценено.
Ели ми беше странна в началото, предимно заради начина по който говори, но от Нелепица ми е фаворит и ако отиде напред или пък направо спечели, ще е напълно заслужено. И игрите си взимаше в повечето случаи, приноса ѝ не е само в кухнята

# 355
Докато беше Петър вътре нямаше нищо против Еми да им слугува! Сега много акъл дава. Не, че не е прав де...
Тя ми изглежда искрена, наивна и простодушна. Много чист и доверчив човек е.

# 356
Извън тази ферма номер еди коя си. За мен най-големия победител  от всички ферми е Мустафа, който преотстъпи правото си на Райно . Постъпка, която единици могат да направят.

# 357
  • Разпиляна във въображението
Петър не се е скатавал от работа. Докато гледам Мартина как обикаля и почти нищо в ръцете й не видях.

# 358
Петър не се е скатавал от работа. Докато гледам Мартина как обикаля и почти нищо в ръцете й не видях.
Значи гледате избирателно, защото прави доста неща и за чаршията и занаятите. Просто тук феновете на Петър са я нарочили и няма значение какво прави, пак ще се пишат глупости.

# 359
Всяка година има едни жени със стратегия да са майките на фермата, превземат кухнята, стават ценни за отбора и хайде на финал. И накрая победител във фермата поредната Веселка.
При Емилия не е стратегия. Тя просто си е такава.

Общи условия

Активация на акаунт