🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 659
  • 2 607
  •   1
Отговори
# 360
И може ли да избройте поне няколко от тези " доста неща" , дето Мартина ги прави 😩

FYI: Сплетниченето на оградата със Сергей,  не се брой

# 361
Кенан и на мен ми направи впечатление, че от доста време вече се е умислил, стратегии ли крои, напрежението ли го хвана или може би се опитва сам да си обясни как така стана, че той с това поведение и тези килограми стигна дотук. Може би истината е някъде посредата. Важното е, че сам казва, че изобщо не е очаквал да е на финал и според мен освен всичко друго сега се опитва да прецени дали все пак има шанс за победител. Колкото по-близо е финалът, толкова всички започват да се виждат победители и у всеки има една надежда.

ПС: А този, Жоро така добре да му пасва ухаЖоро и като си представите, че хем той обикаля от цвят на цвят като цветарка, хем Тедито през оградата му пращаше сигнали 😀 добре, че беше в отбора с жените иначе можеше да се пусне на някой друг. Има ли реални доказателства, че са заедно с Пресияна?

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 13:24 от Παύλος

# 362
  • при късмета
Извън тази ферма номер еди коя си. За мен най-големия победител  от всички ферми е Мустафа, който преотстъпи правото си на Райно . Постъпка, която единици могат да направят.
Нищо не е преотстъпвал Мустафа. Манипулираше Райно най-много от всички, за да се пази от силните мъже и да не е на дуел. Защото физически много малко от тях можеше да победи. Ако беше излязъл с/у Гуспата или затворника нямаше да може да се събере по арената. Даже и с/у майора нямаше шанс, нищо, че е по-млад от него

# 363
  • Разпиляна във въображението
Петър не се е скатавал от работа. Докато гледам Мартина как обикаля и почти нищо в ръцете й не видях.
Значи гледате избирателно, защото прави доста неща и за чаршията и занаятите. Просто тук феновете на Петър са я нарочили и няма значение какво прави, пак ще се пишат глупости.

И Петър не се е спирал, но тук излезе все едно само му е слугувано.

# 364
  • София
Поставените задачи ги вършат Петър, Мартина, Еми и тн. Еми обаче се е нагърбила и с бита - животните, чистене, готвене. Не се спира, наистина е време да започне да се пази преди финала.

За Кенан, според мен осъзна как му влияе различната среда, смениха се участниците и се промени и той. Разбира си се с Коко и Лилия, защото не са така интелигентни като Иван и Боби, самата им среда в живота е по-различна на последните двама. Мисля, че и наистина се сближиха, започна да оценява Теди и се зачуди какво въобще е намирал у Иванка.

# 365
Има ли реални доказателства, че са заедно с Пресияна?
Е, ти не гледа ли снощи? Той си го каза на Венци. И Присияна го каза при гостуването си в сутрешния блок. Не директно, но стана ясно "скоро ще разберете". Ами, разбрахме. И умряхме от смях! 😂

За Кенан,...
.... започна да оценява Теди....
Много сладко я събуди последната сутрин: "ставай, слонче!" 😆

# 366
И може ли да избройте поне няколко от тези " доста неща" , дето Мартина ги прави 😩

Да, на последната чаршия, всичките задачи бяха направили заедно, шапките с които спечелиха занаят повечето ги беше направила и украсила тя и наистина бяха много красиви. Често я дават да мели брашно и много други неща. Не смятам да минават по епизодите и да изброявам. Както вече написах, тук има няколко човека на които, каквито и факти да им посоча няма никакво значение. Пишете си глупости, щом това ви радва. А относно сплетниченето на оградата, аз не го приемам за такова. Сергей е бил член от техния отбор и е нормално да говорят с него. И всички го правят,а   
и видяхме че се оказа много ценен за Канатица. Всички от Елбетица съжаляват не за Петър, а за него, както каза Андрей на съвета.

# 367
Петър не се е скатавал от работа. Докато гледам Мартина как обикаля и почти нищо в ръцете й не видях.
Значи гледате избирателно, защото прави доста неща и за чаршията и занаятите. Просто тук феновете на Петър са я нарочили и няма значение какво прави, пак ще се пишат глупости.

И Петър не се е спирал, но тук излезе все едно само му е слугувано.

Изобщо не съм казала такова нещо и никога не съм писала, че Петър се скатава!  Не ми преиначавайте думите! Докато той беше вътре си гледаше своите задачи да са свършени перфектно, а Еми освен седмичните задачи се грижеше и за кухнята. Не случайно беше наречена "кухненски робот".

# 368
Очаквам Канатица да бият с 8 на 7. И Линда да си ходи.

# 369
Гледах това, но неговите обяснения (перифразирам) как почувствал някой човек по-близък, със същите мечти и там каквото беше още, ако Венци не беше уточнил, че става въпрос за Пресията буквално можеше да е за всяка жена, която е погледнал за по-дълго в играта. Тъй че за мен това негово изказване не е никакво доказателство. А виж Пресияна вече не съм я гледала в предаванията.

# 370
Съгласна съм, но не колкото Еми.

# 371

Да, на последната чаршия, всичките задачи бяха направили заедно, шапките с които спечелиха занаят повечето ги беше направила и украсила тя и наистина бяха много красиви. Често я дават да мели брашно и много други неща. Не смятам да минават по епизодите и да изброявам. Както вече написах, тук има няколко човека на които, каквито и факти да им посоча няма никакво значение. Пишете си глупости, щом това ви радва. А относно сплетниченето на оградата, аз не го приемам за такова. Сергей е бил член от техния отбор и е нормално да говорят с него. И всички го правят,а   
и видяхме че се оказа много ценен за Канатица. Всички от Елбетица съжаляват не за Петър, а за него, както каза Андрей на съвета.
Да си имаме уважението! Всеки има глава на раменете си да прецени хората и ситуациите. Това, че гледната точка на някои хора не съвпада с Вашата, не означава, че тяхното мнение е глупост. 🙄🙄🙄

# 372
Кенан и на мен ми направи впечатление, че от доста време вече се е умислил, стратегии ли крои, напрежението ли го хвана или може би се опитва сам да си обясни как така стана, че той с това поведение и тези килограми стигна дотук. Може би истината е някъде посредата. Важното е, че сам казва, че изобщо не е очаквал да е на финал и според мен освен всичко друго сега се опитва да прецени дали все пак има шанс за победител. Колкото по-близо е финалът, толкова всички започват да се виждат победители и у всеки има една надежда.

ПС: А този, Жоро така добре да му пасва ухаЖоро и като си представите, че хем той обикаля от цвят на цвят като цветарка, хем Тедито през оградата му пращаше сигнали 😀 добре, че беше в отбора с жените иначе можеше да се пусне на някой друг. Има ли реални доказателства, че са заедно с Пресияна?
Да, Ивайло потвърди в неговия подкаст.

# 373
На фона на Емилия, никой не е работил особено. Става първа, обгрижва животните, прави закуска и едва тогава буди останалите. През деня мята сиренето, кашкавала и още някоя задача, докато почива. Мартина сякаш основно се хвърляше на групови задачи - лютеница, сладко, такива неща. Не казвам, че са лесни или че не е работила, но груповите задачи водят и до групова отговорност.. и групови лаври. А надзираването на Мартина много ме изразни. Уж демокрация, туй-онуй, ама единия се счита длъжен да ходи да ръчка с остена.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 14:16 от Не се сърди, човече

# 374
Ясно. Доста неща= мелене на брашно Trollface
Дано не е навехнАла някой нокът . Или да я е хванала мускулна треска Scream

Общи условия

Активация на акаунт