🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 057
  • 2 604
  •   1
Отговори
# 165
Павката изглежда добре, но докато говори винаги му шари погледа и изглеждаше като напикано момченце. Твърде ми е бебе за да погледна на него като мъж.
Баба Жорка е покъртителен. Както казва Ния - той има проблем с комуникацията… аз казвам барабар с психотични отклонения. Не знае на кой свят е 🫣

# 166
Кенанчо е свалил бузаците.

# 167
  • България
Андрей се държи много пренебрежително към жените. AstonishedRage

Бау!
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 20:19 от ferencliszt

# 168
Любим момент от сезона. Серго с кокал в уста , пълзящ в прахта 😈

Никаква интрига.  Ще е чудо Елбетица да спечелят

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 20:27 от me_for_president

# 169
  • Разпиляна във въображението
Главатарката защо не се хвърли да лази - по-лека е, подвижна, амбициозна.

# 170
Мартина нямаше никакво желание да играе.Нали е лидер на групата...само на думи обаче.Пак Еми да свърши мръсната работа.Дали не го прави нарочно, за да паднат и после да се бие с Линда и Еми, които смята за лесно преодолими?

# 171
Горката Еми, кой измисля тези идиотски игри?!

# 172
  • България
Нелепица направиха груба грешка: трябваше да сложат Ухажоро или Андрей на кокала, някоя жена на поста на Коко и Емилия/Линда на поста на Ухажоро, както знаем Ухажоро какъв стрелец е.

# 173
Е как може тая жена с балоните отпред да я пратят да лази??? Мартина ми е най-противна от самото начало от всички жени! И като и вика отстрани "давай Еми, точно така", страшно помага! 🤬 Мърла! Полдо, сиво същество. Каквато студенина е изписана на лицето и, такава е и в душата и.
Еми трябва служебно да я спечели тая Ферма, извлачи ги тия мишки от начало до край!
Отделно тая мизерия с пълзенето е просто отвратителна, Иване и Андрей, нищо, че Иван каза, че въобще не му дреме какво мислят зрителите. 🤬🤬

# 174
Искрено се надявам Еми да не си е навредила.Не трябваше изобщо да се съгласява да играе.Толкова е добра горката...и при първи удобен случай ще я подхлъзне Мартина.

# 175
  • България
Сълзата е и господин Заплес!

# 176
  • Разпиляна във въображението
Преобразиха се Канатица с премахването на Петър. Мартина държи сандъчето. На Георги му се чува гласът и нищо не казва. Жалка картинка. Съжалявам Еми!

# 177
  • Варна
Отвратително същество е Мартина, казах го още от началото.
Който е измислил тази гнусна игра с кокала е чисто луд. Садистично копеле. И защо, поягодите, след като преминат, никой не скача да ги отвърже.

# 178
  • София
Преобразиха се Канатица с премахването на Петър. Мартина държи сандъчето. На Георги му се чува гласът и нищо не казва. Жалка картинка. Съжалявам Еми!
И - може би и поради това - докато оттатък върви битката на "най-неприятните", няма и какво да се коментира тук. Оная снимка с 3-те гъски (дали е по-джентълменско, ако не кажа очевидното: патки. Имам предвид картинката.) казва много за края на сезона. И един "млад Радой Ралин" ги кара наред. А семейството ми, дето от онова - "другото" досега за 4 сезона бяхме изгледали 4 часа сумарно..., си посипваме главите с пепелниците. Не само тази вечер. Понеже явно сме се отказали от българщинАта. Гледаме как Чичо Скруч и Баба Яга редят дискове в другия канал.
Но, изобщо, както казва един титан на ню ейдж сентенциите (от ИВ), който каквото си заслужава, това си е заслужил.

# 179
Много се коментира, че Еми е със силикон. Аз съм изтървала тези откровения, ако ги е имало, но, ако наистина е така - Елбетица са мнооого глупави, честно. Може ли да пратиш жена със силикон да лази като куче?
Откакто отпадна Петър, колкото и да не им харесва, те бързо копаят надолу.

Линдааа, Сергей как може да ти звучи турско?!

Общи условия

Активация на акаунт