🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 058
  • 2 604
  •   1
Отговори
# 180
Върнах и хванах как Линда обяснява, че пак Петър е виновен за загубата им. 😁😁😁

# 181
Сергей е турчин😂😂😂 припаднах

# 182
  • България
Линда си мисли, че Сергей е турско име?!?!?!?!

Сергей е руско, Серги/Серго/Сержи е грузинският вариант.

# 183
🤯😵‍💫😵 Боже мили, Сергей било турско име. Линда,... 🤐 по-тъпо нещо не бях чувала скоро!

# 184
Пък Серкан е руско име. 😂😂😂😂

# 185
  • Варна
А бе аз и за нея ви говорих 🤣🤣

# 186
Малко накъсано върви при мен. Но заради отсъствието на Сергей ли решиха, че Елбетица се излага. Хахаха. 😂😂😂

# 187
Малко накъсано върви при мен. Но заради отсъствието на Сергей ли решиха, че Елбетица се излага. Хахаха. 😂😂😂
Като си тръгнал той, те са си отворили очите. Нямало да водят тоиз разговор, ако Сергей не бил сменил отбора.

# 188
Какви очи са отворили?! 😁😁😁 Не е лесно.

# 189
Какви очи са отворили?! 😁😁😁 Не е лесно.
Е, как какви? Да махнат Петър и да покажат, че без него ще са още по-добри Grinning

# 190
Не са толкова тъпи, нагли са, двамата бездарници, които "съдействаха" дейно за отстраняването на Перчема, сега най-много говорят и се преструват, че дори не се сещат за него, а маймунското лице им бил спасителя, естествено защото нарочно го изхвърлиха заради лични амбиции, а не че ги подтиска. Не изпъкнаха много обаче, просто не стават, това не са отчели, но то навсякъде у нас некадърници изместват тези, които дори горе-долу стават и "творят" ли, "творят"...

# 191
Много се коментира, че Еми е със силикон. Аз съм изтървала тези откровения, ако ги е имало, но, ако наистина е така - Елбетица са мнооого глупави, честно. Може ли да пратиш жена със силикон да лази като куче.

Откакто отпадна Петър, колкото и да не им харесва, те бързо копаят надолу.

Линдааа, Сергей как може да ти звучи турско?!

То предния път Линда беше,също надарена,на този пост. Тъпо... И Петър пак в устата на малката" Ама той Петър на предната игра нали каза,че топките са тежки" . Хайде пак. А Уха ме изкефи как почна да върти очите като чу за Петър и евентуалното му връщане. Кафяви май му станаха кюлотите. И другарката Мартина като продължава да съска... Ще го догледам докрая този сезон,само за да видя има ли как да прокопаят дъното.

# 192
Аааа. Много моралните Канатица дръпнаха Линда. Ти да видиш.

А Коко е много хитър. Хем ще мине през дуел, хем е ясно, че с куцата Линда Елбетица ще загуби. Фалшив герой е този Коко.

# 193
  • България
Не може да се ходи на финал по здравословни причини. Смятам, че Лили може като нищо да загуби от Линда. Коко не го намирам за по-силен от Андрей. На кантар са ми, Нелепица имат повече шансове. Канатица трябваше да пратят Теди на арената.

# 194
70 на 30 шанс , за победа на Сакатица.

Общи условия

Активация на акаунт