🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 094
  • 2 604
  •   2
Отговори
# 255
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за линка! Хареса ми Simple Smile

# 256
  • Варна
Като почна да разказва Коко, спомена, че Лили щяла да го разбере....
Аз съм изпитала същото като Лили и тази болка, на загуба на скъп човек няма нищо общо с това, което разказа Коко....въобще не ми докосна сърцето.
Коко започна да разказва докато Лили не беше на масата, затова каза, че ще го разбере - че започва без нея...

Явно не съм разбрала.
Извинявам се.

# 257
Не вярвах , че отново ще видя недообмислената игра на онзи Мартинов. Такова лазене , толкова трудна за изпълнение , и с кокъла в уста. Нямам думи! Играта ми оставя чувство на  унижение. Отврат!
Мартина се покри и сложи на пангара Еми. Подрежда си играта тя. Макар, че трябва да е наясно, че няма да има зрителския вот.
Винаги на финала продукцията изкарва на преден план някакви сълзливи истории, за да предизвикат емоции. И сега не пропуснаха с Лили и Коко. Не вярвам те да са избрали кога точно да се разбере за това. Смятам , че това го решават И и А.
Нямам любимец за победител, но пък знам кой не искам да спечели Фермата

# 258
# 259
Ххахаха, той не е само един. На първо място не искам да спечели Сергей , с ценностите си.

# 260
Нещо конкретно за тия ценности разбра ли се?

# 261
Разбра се, че тези ценности са имагинерни.

# 262
  • София
До този момент гледах с половин око.Другото предаване свършва в петък.
Изградила съм си някаква представа за всички.
Има един участник,който ми се губи и това е Мартина.
На прима виста ми стои като някаква комсомолска активистка.
Ще ми е интересно да прочета коментари относно нея.

# 263
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Искаше ми се Коко да беше избрал Георги за дуела вместо Андрей. Не знам как и защо е решил, че УхаЖоро е по-силният противник, като нищо такова не сме видели. Може да има чисто физическа сила, но и Андрей не е слаб, а Георги показа, че не умее много неща, както и че не разсъждава като го удари адреналинът, зацикля и не е в състояние да си коригира грешките.
Не че ако паднат Елбетица ще изгонят мъжа, който и да е той. Линда ще е пътникът и тя е наясно с това, както и Лили е наясно, че ако паднат те, тя си заминава.
Разчувства ме историята й, ужасно е да изгубиш най-близкия си човек. И Кенан ме изненада приятно /може би защото не го очаквах от него/, че се е привързал към тези хора и ги приема като семейство.

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 14:43 от Reinа

# 264

Хахахах, въпросът на тоя сезон е - кога ще ги покажат тия ценности на Сергей, то свърши сезонът....

# 265

Хахахах, въпросът на тоя сезон е - кога ще ги покажат тия ценности на Сергей, то свърши сезонът....
Е вие пък сега. То не може за два часа предаване и ценности да ви показват. Показва ги сигурно Сергей, ама не намират място в телевизионното време.

# 266
Ама много го неглижират този Сергей. Ни ценностите му показват, ни изблиците, ни обидите.

# 267
Част от обидите ги видяхме. Добре ни го показаха. 👏

# 268
Ния е имала рожден ден вчера

# 269
Нийчето вярно имаше вчера рожден ден! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт