🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 240
  • 2 606
  •   1
Отговори
# 270
  • Разпиляна във въображението
Нещо конкретно за тия ценности разбра ли се?

Хахахах, въпросът на тоя сезон е - кога ще ги покажат тия ценности на Сергей, то свърши сезонът....
Е вие пък сега. То не може за два часа предаване и ценности да ви показват. Показва ги сигурно Сергей, ама не намират място в телевизионното време.

Жалко. Все пак предаването е ЗА ценностите и тези на Сергей щяха да са интересни.

# 271
Моника и Петър колкото може далеч един от друг. Още една снимка бях видяла , пак така бяха снимани, в двата края

# 272
  • Разпиляна във въображението
Но явно нямат против да са заедно на едно място в тесен кръг. Останали са си приятелчета.

# 273
  • Варна
Няма ги Присияна и Мартина. Wink
Приси може би заради Жоро, а Мартина?

# 274
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ама как не му видяхте ценностите на Сергей, ще го обидите, цял сезон ни ги навира в очите. Да се държи сексистки, да обижда и унижава жените, да претупва и неглижира възложената му работа, да се цупондри като женичка, като не стане на неговата. Да се засяга и злослови, когато някой не припознае въображаемите му положителни качества и не го приеме от въздуха за лидер, просто защото така бил свикнал. Да посреща на нож всичко казано, което не му отърва, дори и да е добронамерено. Да е крайно завистлив, злопаметен и отмъстителен. Да се държи просташки, нагло и невъзпитано. А сигурно има и още...

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 19:32 от Reinа

# 275
  • Валенсия
Нямам търпение да се прибера от работа и да го прочета! Smiley

Днес, със закъснение мернах публикацията му в Инстаграм с обръщението му към нас отпреди няколко дни. Трябва да си призная, че много ме изкефи Laughing, много е готин този мъж!

Специални виртуални поздрави от мен, най-вече за sineva, nani_net*, Аlucard, me_for_president, Lady_A, ladonnae, Miriel, Reina, Diavolo (и аз като Пепе имам списък Smile)

Изключително ми е приятно да прочитам публкациите Ви в темата, да обсъждаме заедно предаването и виртуално да правим на пух и прах "лошите" играчи. Smiley

# 276
Нямам търпение да се прибера от работа и да го прочета! Smiley

Днес, със закъснение мернах публикацията му в Инстаграм с обръщението му към нас отпреди няколко дни. Трябва да си призная, че много ме изкефи Laughing, много е готин този мъж!

Специални виртуални поздрави от мен, най-вече за sineva, nani_net*, Аlucard, me_for_president, Lady_A, ladonnae, Miriel, Diavolo (и аз като Пепе имам списък Smile)

Изключително ми е приятно да прочитам публкациите Ви в темата, да обсъждаме заедно предаването и виртуално да правим на пух и прах "лошите" играчи. Smiley
💓

# 277
До този момент гледах с половин око.Другото предаване свършва в петък.
Изградила съм си някаква представа за всички.
Има един участник,който ми се губи и това е Мартина.
На прима виста ми стои като някаква комсомолска активистка.
Ще ми е интересно да прочета коментари относно нея.
Нищо ласкаво няма да прочетеш. Върни се 1-2 странички назад и ще намериш каквото ти трябва. На прима виста съвсем правилно ти стои.

# 278
  • Варна
Днес Иван имал рожден ден, а Андрей имен ден. Да са здрави и много щастливи.

# 279
  • България
Няма ги Присияна и Мартина. Wink
Приси може би заради Жоро, а Мартина?

Някъде видях, че Присияна беше тагната на стори по повод рождения ден на Ния.

# 280
В битка с участие на Коко отново дават игра в която основната част е тичане

# 281
На финала пак ще сме все така изненадани! Grinning

# 282
  • България
Цар Пепе при Ивайло

# 283
Не разбрах защо Емилия рева толкова много?

# 284
В битка с участие на Коко отново дават игра в която основната част е тичане
Когато я дадоха на Петър и Хорхе нямаше проблем...

Общи условия

Активация на акаунт