🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 119 625
  • 2 607
  •   1
Отговори
# 315
Не само Сергей трябва да черпи Петър, че го е засенчвал. Половината Елбетица трябва да му носят армагани, че зрителите поне 2/3 от сезона ги мислихме за читави хора. Особено Жорко...

# 316
Наистина не мога да разбера, какво може да харесаш в това дебилно същество жорко????
Нито хумор, нито изказ, нито външен вид, нищо бе, ниенте.
може би тая идиотска брада😂😂😂

Абсурдно. Толкова гнусно и нечистоплътно.
да, толкова грозна брада не съм виждала😂

# 317
Ооо, толкова е мило това с животните!

# 318
Ооо, толкова е мило това с животните!
щях да го напиша😁👍
Толкова странно че Андрей каза, че дуелисти от противниковия отбор по- достойни да спечелят Фермата🙄

# 319
  • България
Моля продукцията да дава повече Емилия с животните вместо нахалния Андрей, проскубания Жоро и лудият Сергей, който щеше да подхвърли кучето.

# 320
Аз днес си бетонирах мнението за Еми. Много чиста душа. Рядко срещано е това.

# 321
Аз днес си бетонирах мнението за Еми. Много чиста душа. Рядко срещано е това.
и аз така мисля, искам тя да спечели Фермата

# 322
Само Сергей беше искрен на въпроса за победителя...Направо ми е странно, тези хора са влезли за победа и награда.Кой заслужава-ми Пенчо, Драганчо и Петканчо...а Ти къде си в тоя списък, защо другите са достойни, а ти не?Защо си губиш времето, лицемерно човече?
Андрей дори посочи двама от другия отбор!Другите ли те добутаха до финала, другите ли те подкрепяха?
Много ме разочарова..
От Елбетица за мен само Еми заслужава.Много се зарадвах, че Петър,Ния Валерия и Преси и дадоха кураж.

# 323

Андрей дори посочи двама от другия отбор!Другите ли те добутаха до финала, другите ли те подкрепяха?
Много ме разочарова..

Този, заедно с брадатия, са абсолютни бети. Няма лошо да си "лек характер", да се самоиронизираш, но те са само това, такова сервилно поведение в присъствието на други мъже аз не съм виждал, особено пък при положение, че не са някакви абсолютни вафли. Тихият им бунт срещу Перчема се видя, че не е от възпитание, желание за диалогичност или доброта, те са просто страхливи, неуверени, винаги дават предимство на другите... абе бети. Брадатия поне се пробва да го раздава сваляч, че и някакви имагинерни успехи "постигна", андрей си остана палячото на отбора, който като се самоиронизираше, че е тъп и некадърен, всъщност никога не прозвуча невярно...

# 324
Аз също подкрепям Еми. В очите ѝ се чете доброта и искреност, но и доза тъга. Силна, сръчна, грижовна и по детски чиста. Дано има късмет в живота!

# 325
  • Разпиляна във въображението
Добри съвети й даде Петър на Еми и се надявам тя да ги последва. Успех й желая!

Трябва да си върна епизода и да гледам как са казвали кой е по-достоен.

# 326
Само Сергей беше искрен на въпроса за победителя...Направо ми е странно, тези хора са влезли за победа и награда.Кой заслужава-ми Пенчо, Драганчо и Петканчо...а Ти къде си в тоя списък, защо другите са достойни, а ти не?Защо си губиш времето, лицемерно човече?
Много ме разочарова..
От Елбетица за мен само Еми заслужава.Много се зарадвах, че Петър,Ния Валерия и Преси и дадоха кураж.
И Моника. Явно по това време са били заедно с Пепе. 😁

И аз си пуснах директно влизането на отпадналите.

# 327
Сега гледам епизода, ох, няма ли да е много готино на последния отборен дуел да пуснат всички участници да гледат и да ги подкрепят?
Все пак е последната битка, която ще реши кой отбор излиза като победител.
Елбетица в сегашния си формат имат нужда от cheerleaders, малко да ги вдигнат.

# 328
Пепето говори за проекция при Ивайло. Поздрави, Пепе. 😁

Посмяха се на прякорите, които лепнахме на Жорката.

Ивайло обясни много хубаво защо Петър не постъпи правилно, гласувайки срещу Моника, ако е търсил дългосрочни взаимоотношения с нея.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 00:41 от Alucard

# 329
  • България
Подкастът с Петър се получи много добре, Ивайло го контрираше където трябваше, провокираше го. Получи се разговор, а не монолог. Пепе има дар-слово и може да е много убедителен. Убедена съм, че Пепе е влязъл със стратегия, в което няма нищо лошо. Разбирам и защо се чувстваше предаден от Гошо, но е чисто негова грешка изпускането на нишката в отношенията. Пожелавам му успех в кариерата. Според мен е влязъл в ТВ предаване, за да стане популярен и да го викат за участия в български продукции. Говореше популистки, но беше удоволствие да го слушам. Малко ми напомни на Елена от Ергенът със стратегията и стремежа към популярност/бъдеща работа.

Дано Пепе е отишъл в Надкаст.
 Очаквам и Жорката да иде в Подкаста и да имам противоположно впечатление от това, което Петър остави, един Ергени без пиано да трябва да говори.

Общи условия

Активация на акаунт