🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 120 078
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 085
На Петър ще му отива някое огнено момиче, Моника и Валерия са прекалено "заспали" и мудни.Това си е мое мнение, Пе/Пе да ме извини, ако е с Валерия.

# 2 086
  • при късмета
По-скоро налита на заспалите, че да им казва кога да доят кравата, как точно да доят кравата, изобщо, ако може да се махне от кравата, че той го прави по-добре. Ако не е някоя заспала, няма дълго да го търпи

За много години, живи и здрави да коментираме още сезони!

# 2 087
  • Варна
Не е съвсем по темата, но нека се знае. Simple Smile
Племенника на Венцислав Узунов /тазгодишния наставник/ е спечелил Световната олимпиада по математика в Куала Лумпур.
Скрит текст:

# 2 088
По темата Петър и Валерия - тъй като съм монтажист и наскоро снимахме с екипа интервю на двамата в три части, може да видите първа част ако ви е интересно тук:
https://youtu.be/CRd06wcHhC4?si=sxrFUSw-oI6XgAJY
Във втора и трета част ще има повече информация за това дали са гаджета, също и доста спорове между тях. Мен ми беше интересно докато го снимахме и монтирахме, надявам се и на вас да ви е.

# 2 089
По темата Петър и Валерия, след като изгледах 1 част на видеото - синтезирано, ами забавляваха се. Даже според мен им се получаваше. Непринудеността в общуването между двамата нямаше нищо общо с измъчените контакти между Валерия и "оня дето не му знаем името" (УхаЖоро).
Забавни са, ще очаквам следващите две части.

# 2 090
По темата Петър и Валерия, след като изгледах 1 част на видеото - синтезирано, ами забавляваха се. Даже според мен им се получаваше. Непринудеността в общуването между двамата нямаше нищо общо с измъчените контакти между Валерия и "оня дето не му знаем името" (УхаЖоро).
Забавни са, ще очаквам следващите две части.

Радвам се, че ви е харесало. Наистина има добра комуникация между тях, видях го от първо лице.
До няколко дни ще излезе втора част и ще ви я споделя тук, щом ви е интересно.

# 2 091
  • София
Гледам, че Жоро и Приси си изкарват много добре, на поредно пътуване са. Сега са в Бали:

В Максимал се представят доста добре участниците от Фермата. Най-добре според мен са Пламен и Валерия. Очаквах от Аксения да бави, но не, доста добре се справя, а повечето са си спортисти. Радо и Мартина са силни физически, така че сигурно и те ще завършат напред, но досега показаха, че на пъзели са по-слаби и на Радо килограмите ще са му пречка в някои игри.

# 2 092
Втора част на видеото с Валерия и Петър:

Отново много добре им се е получило.
Но въпросът остава открит - заедно ли са или не. Не видях отговор все още.
Ще чакам третата част. Simple Smile

И една снимка от Бали на "оня дето не трябва да му казваме името" и гаджето му:

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 19:57 от OCATA

# 2 093
Калин от Фермата 8 ще е на мястото на Караджов в Бригада нов дом.

# 2 094
Харесвах Караджов.

# 2 095
Втора част на видеото с Валерия и Петър:

Отново много добре им се е получило.
Но въпросът остава открит - заедно ли са или не. Не видях отговор все още.
Ще чакам третата част. Simple Smile

Ей тъкмо влизах да ви го споделя и вие сте ме изпредварили. В този епизод има доста повече неща за самата ферма, като разяснения и допълнителна информация.
А за това дали са заедно, наистина ви обещавам да ви разкрият в другия епизод. Даже направих една препратка към бг мама специално за феновете им тук и с благодарност, че оценихте труда на екипа ни.

# 2 096
Калин от Фермата 8 ще е на мястото на Караджов в Бригада нов дом.
Скрит текст:

Жалко! Калин е досадник. Караджов е готин.

# 2 097
  • София
На мен Калин ми допадаше, но най-важното е с какви материали ще работи, дали има достъп до някакви среден клас на достъпни цени. Че в някои епизоди правиха безумни неща, да, в пъти по-добре е от това, което са заварили, но трябва да се мисли и че тези хора няма да имат пари за ремонт, ако паднат плочките.

Караджов, откакто сдуши с Бачорски, не мога да гледам на него вече по същия начин. Предаването му в ютюб обаче ми допада.

# 2 098
Караджов, откакто сдуши с Бачорски, не мога да гледам на него вече по същия начин.
Ау! С този бай Ганьо се е събрал??? Е, и аз съм до тук със симпатиите.

# 2 099
  • София
Жена му прави предаването Златната ябълка и двамата присъстват на повечето им празници. Така че здраво участват в цирка.

Предаването на Караджов обаче е приятно и показва как с бюджет може да направи добри ремонти. Ако някой обича такива, ето това е неговото:
https://youtube.com/@callkaradjov?si=EHzyxPZVS3ROSBrb

Общи условия

Активация на акаунт