🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 8 - Финал (28.11 - 10.12) 🐄

• 120 076
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 2 100
  • България
Овчарското куче на Павел търси женско за разплод. Голямо хубаво рунтаво доге!

# 2 101
И то, като УхаЖоро Trollface

# 2 102
Мхмм...да е от същата порода, ама може и друга едра порода!?
Толкова ли е важно Макс да си има булка?Каквато и да е...И нищо не пише за кучето, породисто ли е, на колко е години и други подробности.
Аз ако си имам женско куче, такъв "зет" не ми трябва.
То аз никакво куче нямам де🤣🤣

# 2 103
Пише. БОК е официално призната порода.

# 2 104
  • България
Той на 33 има плочки, на 43 и да няма плочки, пак няма да има шкембе. Беше пуснал стори как бил надебелял във фермата и правеше набирания на един клон на село с цел да си "върне" плочките.

# 2 105
  • SF
На мен Калин ми допадаше, но най-важното е с какви материали ще работи, дали има достъп до някакви среден клас на достъпни цени. Че в някои епизоди правиха безумни неща, да, в пъти по-добре е от това, което са заварили, но трябва да се мисли и че тези хора няма да имат пари за ремонт, ако паднат плочките.

Нали знаеш, че всичко е до бюджет на продукцията, който трябва да покрие и много разходи извън тези, които ни се показват като боя, плочки, ел. уреди и легла. От значение е и продуктовото позициониране и рекламодателите, с които се сключват договори. Някои от тях предоставят минимални количества, колкото да попаднат в кадър за секундите, за които са се договорили. Останалото се докупува. Кухненското обзавеждане се осигурява от рекламодатели, които предоставят най-старата си непродаваема техника.

# 2 106
  • Разпиляна във въображението
В крайна сметка ремонтират домове на хора в нужда, които не могат да си позволят и минимум поправки.

# 2 107
  • София
За мен няма значение дали е непродаваемо или че цветовете са по-странни, все ще е в пъти по-добре. Важното е да се направи така, че да не се разпадне след месец, защото хората няма да могат да си го ремонтират. Повечето немарливи решения са от бързане, изискват повече труд, а не повече материали. Разбира се, на бригадата също се плаща, така че и това е разход.

Аз се радвам, че предаването се връща с нов сезон, ще погледна как се справят и хората на Калин, но дори и да не гледам, важното е, че ще помагат на хората. Предаването им обръща живота, не е само до дома, започват да имат надежди, мечти и стимул да се борят.

# 2 108
Ето ви и последния епизод от поредицата с Валерия и Петър, на който отговарят дали са гаджета или не, има и няколко по-разгорещени спора.  

Мисля, че се получи много приятна поредица. Анализа на предаването беше доста интересен поне за мен, като фен на предаването.

# 2 109
Петър и Кенан при Гуспата:

# 2 110
# 2 111
Черешката на Фермата 9:

# 2 112
  • Разпиляна във въображението
Никой от четиримата не ми е приятен, или минимум интересен.

# 2 113
Три часа е малко множко, но пък бяха забавни за гледане.
Предполагам няма да се харесат на всеки, но такива са българите на маса.
Както се и очакваше Кенан и Хорхе бяха най-приказливи, Андрей хвърляше съчки да не угасне огъня. Коко беше в повечето време в ролята на слушател.
Може би видеото трябваше да е в две части, но не е проблем да се гледа на няколко пъти.

# 2 114
Започва да се прокрадва мнението, че сезон 10 няма да има.
https://www.actualno.com/showbusiness/shte-prodylji-li-fermata-s … news_2155711.html

Общи условия

Активация на акаунт