Пазаруване от about you - тема 24

• 67 720
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Неприятно, но ще ти върнат парите, спокойно.

# 556
Чета и се чудя с тези якета,дето коментирате ,къде се ходи? Моите по-дебели якета и палта си отлежават в гардероба последните години... Иначе и аз исках дълго яке преди..,ама май вече нЕм,а нужда..
Всичко пера в пералня,с пух,с изкуствен пълнеж,палта с вълна и кашмир..,нищо им няма.

# 557
От това, което е споделяно в темата и от моя личен опит, колкото и да харесвам сайта, оставам с впечатление, че няма реален преглед на върнатите стоки. Нито пък някой чете какво някой написал на листа за връщане. Разчитат на добросъвестността ни и толкова. 

---
Някой има ли спомен миналия януари кога почнаха големите намаления? Средата ли беше или към края?

# 558
  • Сливен
Прегледах си от миналата година на 6 януари съм поръчвала и продължи почти целия месец

# 559
  • Варна
Чета и се чудя с тези якета,дето коментирате ,къде се ходи? Моите по-дебели якета и палта си отлежават в гардероба последните години... Иначе и аз исках дълго яке преди..,ама май вече нЕм,а нужда..
Всичко пера в пералня,с пух,с изкуствен пълнеж,палта с вълна и кашмир..,нищо им няма.

За зиморничеви хора като мен са идеални. Мъжът ми цяла зима ходи с едно пролетно-есенно шушляче, каквото и аз имам, но зазимявам, когато температурите паднат под 15 градуса, така че хората сме различни.

# 560
Реално нямам нужда от още якета,  на regwear топлят достатъчно за сегашните меки зими.
Нещо се присетих за khujo 🙂,  излизам всеки ден по 3-2часа навън и си викам за някой тънак, бръснещ вятър ще е добре.

# 561
Моето не е дебело, само дълго е.
За бръснеща виелица отдолу слагам някой суитчер с цип върху пуловера....или късо тънко яке.
Тази зима не се е налагало да се екипирам така, но минали зими - да , за чакане на спирката на ГТ ми трябва на мен.
Иноче и с маратонки стои добре, разкопчано..просто е леко , не тежи като палтата.
Редувам ги често цяла зима, палта наколко, къси и едно дълго имам, и пухенките...
Обичам да си ги менкам Simple Smile

# 562
Септември си купих това яке, но за скромните 56 лв.
Идеално ми е с него. Добре топли. Само около врата не е така прибрано и слагам шал.
https://m.aboutyou.bg/p/ragwear/prehodno-yake-zuzka-chevron-6842 … _campaign=product

# 563
Мнение за това яке ако някой го има

От миналата зима съм с това
Скрит текст:
Купувала съм го за 93лв. Отговаря си на номера, топло, удобно, нямам забележки към качеството. Не съм го пробвала на дъжд.

# 564
И аз имам от модел zuzka от лятото за 52лв., много сполучлива кройка, помазана материя, на живо хваща око. Хубаво е за меко и тихо време, за вятър не става - идва късо https://m.aboutyou.bg/p/ragwear/prehodno-yake-zuzka-8822300

# 565
Миналия месец си купих модел zuzka от ремикс на 31 лв, ново с етикет, та следете и там има попадения.

# 566
  • София
А другото на Ривър айлънд, което взех за майка, то вярно 38 лв без пари излезе, но ципа му нещо заяжда, което е тегаво доста. И пак..пеално ако бях дала 300 лв, че и нагоре му е уж цената, ко прайм с тоя цип...

Обикновено проблемът на такъв цип е в машинката. При нас има едно магазинче-кинкалерия и там сменят машинки (подвижната част на ципа). Ципът тръгва като нов. Така си спасих 2 доста скъпи якета.

# 567
А другото на Ривър айлънд, което взех за майка, то вярно 38 лв без пари излезе, но ципа му нещо заяжда, което е тегаво доста. И пак..пеално ако бях дала 300 лв, че и нагоре му е уж цената, ко прайм с тоя цип...

Обикновено проблемът на такъв цип е в машинката. При нас има едно магазинче-кинкалерия и там сменят машинки (подвижната част на ципа). Ципът тръгва като нов. Така си спасих 2 доста скъпи якета.

Да, благодаря, това ми е резервен вариант - да го нося нейде да му сменят машинката.

# 568
  • София
Момичета, мисля, че доста назад беше коментирано за роклите на SWING, но не откривам......дали си отговарят на номера? Понеже съветника на номерата ми дава по-голям размер, та се чудя......

# 569
  • София
Кодове работят ли в момента? Ако да, дали има инфлуенсърски, или някой случайно да има за палта?

Общи условия

Активация на акаунт