Пазаруване от about you - тема 24

• 65 958
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Аха, при мен ми бяха пратили грешен артикул, не поръчания. Вторият дойде доста бързо в интерес на истината...пиши как вървят нещата.

# 676
  • Сливен
Тоскана,според мен си за С.Аз съм 163см,63кг с коремче и нося М.Още повече,че две от якетата са свободна кройка,ако обаче си с по-широки рамена там ще е на късмет.В момента съм тяхно яке,модел Danka,M размер раменете са 42см,дължина ръкав 63см

# 677
На Ragwear имам зимно яке размер S и ми е много добре. Нося го с по-плътен суитшърт, пуловер и никъде не ми е тясно. Имам и това размер М и ми е една идея голямо.
162 см и 58 кг. съм.

# 678
  • Пловдив
За мен якетата на Ragwear са умалени. Обикновено нося Л, но от тях винаги взимам ХЛ. Само едно преходно имам,което ми е Л и ми е добре.

# 679
  • Бургас
Аз имам 3 якета Ragwear и според мен си отговарят. Нося ХС, едното е С и ми е малко голямо, другите ХС са точно. Още се чудя дали да си го нося така или да го продавам, чисто ново стои с етикета.

# 680
Според мен си зависи от модела. Имам 2 зимни S, едното ми е супер, другото леко опъва на места. От летните имам М и L размер.

# 681
  • Melmak
Моето яке на Рагуеър е Л, аз толкова си нося. Даже на ръкавите ми е широко, а вътре има място за дебел суичър или пуловер.

И да се оплачаааа.. втори опит със Скечърс. Онези пътуват обратно към абаут ю. Сега влизам и гледам други от любими са намалени. Колебаех се кой цвят да поръчам. И докато се колебая някой поръча едните.. е, поръчах другите. Ако не ми харесат на цвят, щв ги върна.

Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/skechers/niski-maratonki-9358357?utm_med … _campaign=product

За ragwear сега са скъпи. Моето го бях взела за под 60 лв, сега пак е 200 и нещо. А купувах лятото, когато определено не е сезона.

# 682
Разпечатаха ми етикет с лепенка в Еконт, обаче на касовата бележка излиза друга фамилия, не моята... Откъде се появи нямам представа

# 683
Благодаря ви за коментарите!
Явно че лятото ще са по-евтини, но май няма да изчакам дотогава Simple Smile

# 684
  • Melmak
Нападайте:
https://www.aboutyou.bg/p/bullboxer/niski-maratonki-7163938
НЕ съм ползвала марката, но се натъкнах на тях и ми изглеждат добре. А и цената е 57 лв, супер си е за такива обувки.

# 685
  • София, Манастирски ливади
Разпечатаха ми етикет с лепенка в Еконт, обаче на касовата бележка излиза друга фамилия, не моята... Откъде се появи нямам представа

Не се притеснявайте. Всичко ще бъде наред и ще си получите парите. И аз имах такъв случай преди време и коментирахме в темата. Това разминаване се получава, когато се генерира връщане от профила. Някакъв бъг е. Освен името и телефония номер най-вероятно не е вашия. Няма да ви излезе пратката и в приложенивто на Еконт, ако го използвате. Само по номера на товарителницата ще може да следите пратката.

# 686
код за обувки и аксесоари търсяяяяя Simple Smile

# 687
Ако някой има код за преходни якета, или марката Alife and Kickin, ще съм благодарна. Моля на лични! Мерси!

# 688
Имам, но в момента кодовете не работят. Пробвах няколко пъти.

# 689
Работят, но не и на тези артикули, които са с допълнителните 30% надолу. Вчера поръчах яке с код.

Общи условия

Активация на акаунт