Кулинарните празници започват с нежния вкус на масло Président

• 11 787
  • 352
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Коледният дух мен ме завладява още на 8.09 - веднага след рождения ден на сина ни. За останалите членове на семейството е прекалено рано, та до ноември обмислям концепцията за текущата украса, коледните календари за децата, белите, които елфите ще "правят" Simple Smile До 30.11 вече всичко е ясно и готово и на 1.12 вече всички са завладяно от Коледната магия.
Коледа е любимият празници к на всички ни - на 1.12 традиционно вкъщи "пристигат" 2 от джуджетата на Дядо Коледа - Пакостина и Сторипакост.Те денем наблюдават децата, а всяка нощ сътворяват някоя беля.
Носят със себе си и Коледните календари, с които децата отброяват дните до Коледа. Тази година, понеже и на двамата им предвидят матури (4 и 7 клас са), адвентите им са със задачи именно от НВО за съответната възраст.
Мислех, че ще има протести, но и двамата са супер ентусиазирани и сутрин като станат, първото нещо е да търсят къде у какво са направили джуджетата, а след това сядат, за да си решат задачите Simple Smile
Е, малко разминаване имаше един ден и много се смяхме с таткото, относно една от задачите на баткото:

Традиционно правим и джинджифило-канелени меденки, с които черпим близките си. Украсяване с фондан и айсинг , а от няколко годинки ни вече актошивно се включват и децата.
За подаръците основно отговарям аз и гледам че ще ноември да съм приключила с всичко, защото лудницата в магазините и куриерските услуги декември хич не ми харесва.
Украсата е готова отдавна, но тази година основно хобитите се занимаваха с нея. За мен беше честта, да си наредя коледното селце

# 211
  • I want it all and I want it now.
Украсено,подаръците са купени,остава да се съберем семейството.

# 212
Отдавна украсихме и подаръците са опаковани, чакат реда. Предстои голямото готвене първо за Бъдни вечер, а след това и за Коледа.

# 213
  • Г. О.
Много обичаме коледните празници. Вкъщи е украсено навсякъде, подаръците са купени и нямаме търпение да се съберем край елхата и коледната трапеза.

# 214
  • софия
Подаръците са купени и опаковани. Коледен дух тази година нямам, иначе това е любимото време от годината.

# 215
Поканихте ли вече коледния дух в своя дом? Разкажете ни дали обичате празника и как обичайно се подготвяте за него. Готови ли сте с всички подаръци и празничната украса?
Вече съм готова за Коледа. Къщата е украсена, подаръците са купени и ще сме цялото семейство.

# 216
Поканихте ли вече коледния дух в своя дом? Разкажете ни дали обичате празника и как обичайно се подготвяте за него. Готови ли сте с всички подаръци и празничната украса?

Поканила съм го, да.
Обичам празника. Подготвям се за него като приготвям ястия, украсявам дома и чистя.
Подаръци не съм купувала още.
Украсила съм само.

# 217
Празникът е важен за мен и съпруга ми. Това е празникът на семейството. Обичам времето, в което можем да се насладим един на друг, да направим децата щастливи, а ние да сме най-гордите родители. Времето със семейството е безценно, и се опитваме да съхраним всеки спомен заедно, както и да създадем много такива. Украсяваме заедно, като всяка година винаги добавяме нещо ново към украсата. За празничните дни аз се подготвям планирано и предварително, като се съобразявам и с вкусовете и мнението на всички членове. Подаръците подготвят джуджетата…. Аз дори не знам как се появяват пред вратата 😂 или кога добрия старец е дошъл у дома.

# 218
Коледните празници са най-любимите на семейството ни. Украсили сме елхата още пред месец. Правим красиви сладки с децата, майсторим украси и рисуваме. Купила съм всички подаръци и днес ще ги опаковам.

# 219
  • София
Започвам с украсата на къщата още на Никулден - елхата, лампичките, венци , свещници, фигурки- висящи, стоящи. Правя няколко вида коледни сладки, но само за каквито имам поръчка от децата. И започвам да чакам коледното им прибиране. Много се вълнувам. Но тази Коледа за първи път от 36 години голямото ни дете няма да бъде с нас - то вече си има ново семейство. Смятам, че така е редно. Живот и здраве, пожелавам си догодина всички да се съберем вкъщи! Сега по-малкото е при нас и се наслаждава на двойна обич и внимание 🩷🩷.
Обичам ги тези празници!

# 220
Подаръците са купили отдавна,прилежно опаковани и надписани;) Коледния дух вече е вкъщи- греят лампички,уютно е.
Приготвям коледни сладки и любимият ми тиквеник.Вкъщи ухае на Коледа;)

# 221
  • Пловдив
Коледният дух завладява дома ни на Никулден. Децата знаят, че тогава украсяваме елхата и всички други дребни детайли, които правят дните до Коледа празнични и вълшебни! Не бе далеч времето, когато ние с баща им украсявахме, а те дърпаха гирлянди, търкаляха коледни топки и разнасяха играчки... За моя радост трите ни деца са вече големи /13г, 13г, 24г/ и се справят съвсем сами със всичко Simple Smile Удоволствие е да чувам радостния детски глъч! Наша традиция е на Бъдни вечер да се събираме с родителите ни в Дома ни. Винаги е много хубаво и весело. Спазваме всички традиции за светлия празник. На следващия ден отиваме на Коледа у родителите ми, където се събираме и със семейството на сестра ми. Там също е много весело! Подаряваме си подаръци и си правим изненади! Хапваме обилно и доволно Simple Smile Коледа е прекрасен празник и го очакваме всяка година с нетърпение!

# 222
  • Пловдив
Поканихте ли вече коледния дух в своя дом? - Вкъщи е украсено още от края на ноември.
Разкажете ни дали обичате празника и как обичайно се подготвяте за него. - Коледа е любимият ми празник, заради това, че го празнуваме с най-близките и любимите си хора. Подготовката започва отрано Simple Smile
Готови ли сте с всички подаръци и празничната украса? - Купила съм подаръци още преди месец, не чакам последния момент, част от украсата изработвам сама.

# 223
  • in Wonderland
Коледното украсяване започна още в началото на месеца и вече приключи.
Повечето подаръци са готови, сладките се почват, а основните
ястия се приготвят в последния момент.

# 224
На 6 декември украсяваме, подаръците ги поръчвам отрано, на Коледа трапезата ни е празнична. Виждаме се със всички близки. Уютно ни е на Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт