Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 823
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Аз нямам търпението да изслушам какво говори, просто имам непоносимост към хора, които говорят бавно. Иначе, инфлуенсърките не са хората на които бих се доверила за каквото и да е.

# 121
Видях току що Даниел и Атанаска.На живо е много красива .

# 122
Наска ще е първата дето на живо е по красива, отколкото в Инстаграм

# 123

ето заедно и щастливи

# 124
От всички братя и сестра Антон най-много има прилика с единия от родителите си. Той ми е копие на Олга, чертите на лицето са специфични и той ги е взел, отделно ръста му е доста нисък, досущ като на Олга. Ако ги видя на улицата случайно, заедно веднага ще си помисля, че са майка и син.

Ами гледах я и аз Олга, има тя един по-мек овал в горната част на лицето, който се вижда в Рози и Даниел, но липсва при Антон. За мен той прилича повече на баща си.

Скрит текст:

# 125
E, много прилича на майка си, не знам. Как разбрахте кога са родени?
Да, поправям се. Розалия е родена на 27 февруари 87 г., а Антон на 11 юни 87 г. Нещо подобно като случая на Даниел с двете жени и двете деца, семеен модел, кво да го правиш.
Странно защо не го казаха в предаването, предполагам майката е друга, но все си мисля, че приема Олга за майка.

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 16:27 от Ambrosia

# 126
  • София
Може, ако предположим, че в действителност е така, Антон да е поставил като условие да не се коментира тази тема.

# 127
Е, така е. Няма как да ги износи с такава разлика Grinning Просто това ми потвърждава модела им и затова всичко им се струва толкова нормално.

# 128
Къде гледате рождените дати? Според мен едната дата е объркана. Антон си прилича на Олга и смятам, че е нейно дете.

# 129
Да, но в описанието преди за започне риалитито Даниел, Атанас, Антон и Розалия са представени като деца на Олга и Йордан. Странно.

# 130
С това стори Розалия мисля че открито си се подиграва на Наска

Еее макиавелска работа, правете разлика между майтап и подигравка
Бачорски носят на майтап, а аз подигравка не виждам

# 131
Не, не е объркана. Не мога да кажа къде ги виждам, но гарантирам, че датата е вярна.

# 132
Е новият рийлс на Емилия кърти.. мн е яка Simple Smile

# 133

С много грим сиг е била, защото иначе има пъпки и с този нос и тази уста...Красива е последното,което мога да кажа...

# 134
  • Paris
И на мен ми се струва красиво момиче, нищо че не харесвам поведението, което показва.

Общи условия

Активация на акаунт