Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 824
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
И на мен Атанасия не ми харесваше на външен вид преди ,а  сега ми харесва , тя ли се разхубави , аз ли и свикнах на лицето не знам

# 136
Има ли епизод?

# 137
Не е качен. Сега проверих и аз.

# 138
Няма,нарочно бавят според мен.
Ма много си повярваха 😄

# 139
И да го качат няма да го гледам да им вдигам акциите и гледанията. Особенно още в първите часове и да си помислят, че така ще си върнат интереса на зрителите като се правят на интересни.

# 140
  • София
И аз погледнах току що за новия епизод. Много тъпо изпълнение да не спазват часа.

# 141
Тва все едно БТВ да не пуснат някое предаване в уречения час. Смешна история са.

# 142
всички в ютюб си качват видеото и задават точен час, когато да е лайф. не разбирам защо Бачорски се правят на интересни, освен ако пак до последния момент не са променяли някакви неща

# 143
# 144
Бачора няма да се покаже от дупката, докато не направят някакъв рекорд с гледания и интерес, които да му погалят егото. Стой си в дупката Даньо, не си ни интересен.

# 145
  • София

Може ли, ако някой го изгледа да направи бърз преразказ тук?

# 146
На мен не ми излиза. Сигурно който е платил.
Поправям се. Качен е.

# 147
Не съм плащала и излиза. Рефреш на страницата дайте.

# 148
Излиза, да, и аз не съм плащала. Отново започва с нелепа реклама на Хепи 😂 Също башата каза, че не си обича еднакво децата и обича най-малко Атанас. Чудесно 😂

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 19:40 от Ambrosia

# 149
Изгледах около половин час, ама нещо ми дойдоха в повече тези обиди и изказванията на бащата кое дете обичал, кое не. За пръв път чувам родител да прави такива изказвания..

Общи условия

Активация на акаунт