Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 833
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Изясни се защо Антон не е близък с майка си. Разочарова ме. Той избрал баща си.

# 151
Това е много тежко за гледане.
Те всички са увредени. Няма нищо нормално като връзка между деца, деца и баща, деца и майка.
Като бомба със закъснител са всички.
Аз съм на 1/3 -та и се изрекоха толкова обиди, колкото не съм чувала никога. От хора, които са една кръв.

# 152
Този Антон ми е супер селски типаж още от първия епизод с кючеците в механата. Като го слушах как говори в този епизод ми затвърди мнението, че е много простоват.

# 153
Стана ли ясно, че не е биологичен син на Олга?

# 154
  • Paris
Направо като чета коментарите не знам дали да гледам…

# 155
Децата са жертва на родителите си. Жертва на войната между тях.
Стария Бачорски е дървен философ с много високо мнение за себе си и никога не приемащ нещо друго мнение освен неговото. Антон и Даниел са го приели защото ги е финансирал, избрали са него заради парите.

Розаия е права- Даниел ги е създал всички.
Стана ли ясно, че не е биологичен син на Олга?

Син е на Олга.

# 156
Недей. С право го мразят децата, излиза, че половината са с него, другата половина с майка си, а на тях им личи липсата на бащина подкрепа така, че направо крещи.

# 157
Това е първият епизод, който гледам без превъртане.
Този епизод е живият живот.
Другото досега бяха постановки и сценарии.

# 158
  • В страната на мечтите.
Много грозно започна този епизод, с реклама, после с караници веднага. Как не ги е срам да си отварят чекмеджетата с мръсотия пред камерите??
Иначе и аз не мисля че Йордан е добър човек, не ми изглежда добър баща и не мога да приема, че някой казва посредата на масата, пред всичките си деца, че някои ги обича, а други не.

Много съм объркана и не мога да разбера дали това е реалността или всичко е една голяма измислица.

А този Георги какво се обажда на историята защо Олга е напуснала съпруга си?? Той нито е бил там, нито нищо, но се обажда и оспорва неща, които другите помнят и му казват как е било?! Много бързо ми падна в очите това момче...

# 159
Генерала  извърта ситуацията, но Атанас каза, че си спомня ножове и скандали. Георги в епизода дразни, не е в правото си да се обажда. Тогава не е живял с тях.

# 160
Много тежък епизод днес, много травми на децата излязоха наяве.
Розалия е натрупала наистина много болка и гняв, надявам се добрите думи между нея и баща и на финала да бяха от сърце.

# 161
Премълчават, ама е имало бой сто процента, не се вземат родителски права ей така за разнообразие. Иначе с тоя епизод сложиха в джоба си 2-3 психотерапевтични школи. Интересно е как еднакви травми влияят различно на различните психики. Такива като Даниел, дето са по-материално ориентирани и по-повърхностни житейски, не ги събарят особено. Обаче за по-чувствителните души като Роза и Атанас няма оправяне.

# 162
Това си беше жив урок по дълготрайни въздействие на развод и среда върху децата.
Склонна съм да се съглася с Генерала, че Олга е изпушила сама с 4-ри деца. После той като типичен български баща им е предлагал шоколад и пари да се върнат при него.
Естествено Даниел и Антон, са прегърнали идеята.
Така имаме 2 деца живели с пари и 2 живели в пълни лишения.
Резултатът е налице.

# 163
И няколко смешни момента имаше, тъкмо зрителят почне да се просълзява и Генерала изпляска "теб обичам най-много след Даниел" Simple Smile))

# 164
Питам се как ли се чувства Олга. Синовете са лицемери. В сегашния момент те благодарят на генерала заради пари и изгода. Тя сигурно затова предпочита да е при Рози в Швеция. Единствено тя е истинска и с принципи. Другите за пари ще те продадат.

Общи условия

Активация на акаунт