Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 889
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Най- дразнещ в епизода беше Георги. Щях да го питам ако беше  с баща си алкохолик как се кове сам съдбата.
Съвсем друго щеше да е ако майка му се бе омъжила за обикновен работник. Понякога хората не различават късмета/благоприятното стечение на обстоятелствата от това човек сам да кове съдбата си.

Най-дразнещ за мен беше Антон с това, че обвини майка си, че нямала пари да му даде няколко хиляди като му се родило дете на 18. Още като малко дете се е върнал при баща си, без да поддържа връзка с майка си. Трудно ми е да повярвам, че Антон е биологично дете на Олга. Егн-тата от търговския регистър също доказват това.

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 22:08 от FreesiaR

# 196
Антон и Даниел да решили и да се върнали при баща си, за пари. За тях отношенията родител дете са през тази призма.
Живият живот.

# 197
Има още доста скрити карти в това семейство , като за 10 сезона напред

# 198
И аз се замислям дали Олга е биологичен родител на Антон.Нищо не му трепна за нея в сравнение с Атанас, Даниел и Розалия.

# 199
И на 36 Розалия, защо я изкараха все едно е на 86, и вече е неспособна , да има семесйтво , деца и т.н.
Извън Бг, хората създават семейства около 40 годишна възраст

# 200
Изгледах го и аз. За мен бащата Бачорски е женомразец, неизчистени истории от детство, майки, бащи и прочее са го направили такъв, непоправимо е.
Като си помисли човек как единственото момиче в семейството обикновено е принцесата, като малката Бекъм, а вместо това стария Бачор хапе, напада и се държи като военен с единствената си дъщеря, грозна история. Има само един виновен и това е той. Въпреки пиянската част накрая с прегръдките

Толкова да не може един мъж да каже в ежедневието - ти си красива, ти си артистична, ти ме учудваш как учиш тия езици, горд съм с тебе…
Заслужава си обидите.

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 22:39 от .Hazel.

# 201
  • София-Лагера
Teжък епизод за Розалия и Атанас .Антон жив селяндур,за един шоколад се продава.Няма достойнство и чест.За мен това не е мъжко.Георги не трябваше да се обажда изобщо,падна ми много в очите.От баща алкохолик,намира подкрепа в Йордан.Йордан го приема като собствен син,повече от Атанас .
Определено е имало побоища и тормоз,но ги не искат да го кажат.
Антон и Георги ми станаха супер антипатични.
Много е важна подкрепата на родителите .Аз вече съм на 48 г и винаги съм знаела ,че в лицето на татко имам неговата подкрепа.
Това за мен е било много важно ,за решенията които съм взимала през живота си.Дали са били правилни или не ,важното е че той е бил до мен.

# 202
Добре де, чудно ми е втората му жена как го търпи, че даже изглежда и живеят добре. Толкова да се е кротнал и променил?

# 203
И на 36 Розалия, защо я изкараха все едно е на 86, и вече е неспособна , да има семесйтво , деца и т.н.
Извън Бг, хората създават семейства около 40 годишна възраст

В бг хората създават първите си семейства преди 30, за да могат към 40 да създадат вторите си такива. За мен е много по-добре човек да изчака и да подреди нещата в главата си, отколкото да повтаря грешките на родителите си. Ясно е, че Даниел следва примера на генерала, в който деца с малка разлика от различни майки е нещо напълно нормално.

# 204
  • Paris
Ох аз още съм в началото малко ми звучи нарцистично положението с бащата.

# 205
Изгледах го и аз епизода. Силен беше. Този път всички ми харесаха.
За Йордан, според мен всички деца си обича, но егото му е голямо. Личи си, че с Розалия са в най-лоши отношения и тя е много огорчена и обидена.
Атанас пък каза много силни думи, Георги също беше на място. И Даниел ми хареса.
Антон, от коментарите очаквах да се е държал като селски бек ама не ми направи чак такова впечатление. Това за парите как майка му не му е дала, беше тъпо, но явно така ги вижда нещата.
Абе със сигурност не им е било лесно, но за да избяга майката с 4-те деца, едва ли е било само, защото са искали да преметнат Йордан, че виждаш ли продал саламите на не който трябва 🤦🏻♀ определено има и неща, които не казаха.
Ще е интересно какво ще покажат в другите епизоди и как ще се развиват сериите.

# 206
  • София
И кой е бащата на Георги?
Милионерът пияница?

# 207
Антон не каза само за парите все пак, каза добре,че е фейсбука за да разбере,че има внуче и по едно време не знаеше колко внуци има, това означава,че продължават да не поддържат контакт до някой момент може би и сега.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 08:26 от Vanilis

# 208
Дано и Олга каже своята гледна точка, но малко ме съмнява. Макар че снимаха и в Швеция, може би тогава е дала интервю.

# 209
  • София
Ами, цялото усещане беше за нещо неизказано и всички знаем защо.
Някаква изкривена политкоректност на децата към бащата, набързо наметено под килима и постлан нов за чистичко и спретнато.
Загатнаха, намекнаха, питаха, Атанас и Розалия единствени имат смелостта да говорят открито.

Катарзиса накрая бързо замете всички злини и хоп, оправиха се нещата. Ми, не.

Истината е, че хората сме различни и различно устойчиви. Даниел е гьонсурат, Антон е как да го нарека…. семпъл човек и за тях не е станало кой знае какво.
Бащата е бил цял живот физически и емоционални шамари и накрая да му благодарят - ай, няма нужда.

Общи условия

Активация на акаунт