Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 898
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
diziler вие от къде разполагате с толкова много лични снимки от архива на семейството ?
Да не сте някой от тях ?

# 346
diziler Атанас ти ли си? 😀

# 347
Не, разбира се. Нито пък ги познавам.

# 348
Хахахахах някой подметне нещо и се почва. Дизи коментира отдавна една тема за ТЛС, отделно също и в други теми за риалитита го засичам. Малко странно да е някой от тях 🤣 А, тези снимки ги показваха в предаването. Сигурно са качени някъде или ги сваля от стоп кадри.

# 349
Така е, скрийншотове са. Тоест щом вече са в публичното пространство (в YouTube), не е нередно да са и тук. Иначе, ако не са публикувани... не е окей, да се публикуват и тук. Те са си преценили да ги покажат на хората, така че няма нищо притеснително и срамно Wink

"Атанасе, ти ли си" ме разсмя. Нито съм наркоман, нито съм обратен, нито алкохолик, нито дори цигари пуша и не понасям, ако някой на масата до мене пуши. Тогава аз изчезвам на мига. Цигарен дим е едно от нещата, които ненавиждам. А като гледам как всички  Бачорски димят като комини... няма как да сме в една компания Grinning
Щом те взаимно не си пречат в тази димна завеса... значи проблем няма Simple Smile

# 350
  • София
Като споменахте обратен, аз Георги го следвам отдавна и винаги съм си мислела, че е гей. Такъв му е маниера, движения, начин на говорене …

# 351
Йордан на младини:

# 352
Смешно ми стана, че бащата говори за себе си като Създателя. Фамилията явно си има история, защото спомена че родът му е от Лозенец. Той си е представител на старото комунистическо поколение и не може да разбере, че сега правилата са други. Интересно ми е кой е бащата на Георги.

# 353
И това ли е в Абдовица? През 80-те това е било доста извън София. То Дружба беше краят на вселената тогава.

Това е колелото на Йордан, защото от предната снимка се вижда , че е т.нар. "мъжки" велосипед. Жена с пола например няма как да го кара, понеже има прът горе, между седалката и кормилото.

# 354
И това ли е в Абдовица? През 80-те това е било доста извън София. То Дружба беше краят на вселената тогава.

Това е колелото на Йордан, защото от предната снимка се вижда , че е т.нар. "мъжки" велосипед. Жена с пола например няма как да го кара, понеже има прът горе, между седалката и кормилото.

Шосейките всичките са с т.нар. ''прът'' и за жените, и за мъжете (само геометрията им е различна). И няма поли там. Stuck Out Tongue

Аз самата имам 3 шосейки. Satisfied

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 16:22 от Soray@

# 355
Смешно ми стана, че бащата говори за себе си като Създателя. Фамилията явно си има история, защото спомена че родът му е от Лозенец. Той си е представител на старото комунистическо поколение и не може да разбере, че сега правилата са други. Интересно ми е кой е бащата на Георги.

Каза нещо на Рози от рода на: “Ти си от сой, не си коя да е”. Та явно фамилията и целият им род имат някаква история. Или той така си мисли и иска да е. Бил живял до 5 годишен в Лозенец. Малко се изказа, все едно в Париж е израстнал. Аз лично за първи път чух тази фамилия в “Шеф под прикртие” и тогава всъщност Даниел стана известен, ако може така да се нарече. Но не претендирам, че знам известните софийски фамилии с цялото им родословно дърво.

# 356
Не мисля, че е бил от комунистическия "сой". По-скоро обратното - каза, че са били много гладни следвоенни години, дядо му или баща му (не помня) бил много богат човек, а той е живял на Цветна градина само до петата си годишнина. Така че по-скоро "народната любов" ги е пратила чак в Абдовица.

# 357
Вече от няколко места чувам, че са бели цигани (калдараши). Това обяснява доста неща.

# 358
Манталитета им е точно на цигани, но не ми се вярва да са такива.

# 359
Майката на Даниел май е рускиня, не е циганка

Общи условия

Активация на акаунт