Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • В страната на мечтите.
Така, нека да направим една бърза сметка. Нали казаха че първото дете на Антон се е родило, когато е бил на 18? А това дете в момента вече е почти на 16, защото предния епизод или някъде в тик ток гледах, че е родена в края на годината, като го сметнем набързо излиза, че Антон в момента е на 34. Според мен няма спор дали е дете на Олга, защото има 2 години разлика от Розалия.

# 332
На 19 му се е родило първото дете на Антон, не на 18.

И малко сватбени снимки:

# 333
Старият Бачорски е отвратителен , но Розалия трябва да го преживее вече и да не го обвинява.

# 334
Този Наско е много сладко дете на всички снимки.
Сега ако си махне брадата, ще се подмлади доста.

# 335
  • София
Антон ми е най- неприятния от всички, много семпъл човек. Още в епизода за неговото семейство се видя, комуникацията между тях е много странна, но може и от камерите да се притесняват. Изглеждаха като хора, които рядко водят разговор.
Жената на близо 40 години да лети за първи път със самолет, пък явно е имала желание и мечта и е било…  може би е доста стиснат Антон.

# 336
За мене е няобяснимо как Розалия знае толкова езици и е преводач, Атанас е толкова талантлив, а Антон не може да върже едно сложно изречение, пълна мъка е като говори

# 337
Ето снимки от родилното... При изписването на някое от чаветата:

# 338
И у мен остана впечатление за стиснатост у Антон. Казаха, че наскоро са се преместили в този апартамент и за това изглеждаше горе-долу приличен, но адски безвкусно и евтино обзаведен. Това, разбира се, няма значение, ако си свестен човек, но Антон ми падна в очите след последния епизод.

Разбира се, че хората имат различни приоритети, но да е мечта на жена ти и дъщеря ти да летят и ти едва за предаването (за да има какво да се снима и дават) ги качваш на самолет? На мен това ми говори за стиснатост. Не виждам и да живеят в някоя голяма и просторна къща, за да кажеш, че финансите им отиват там, едва ли са с последен модел кола и Айфон, момчетата са малки за някое скъпо образование, Андреа учи в спортното на ЦСКА. Разбира се, че трябва да имаш и пари за черни дни, но едва ли изкарва, колкото да свържат двата края. Просто си е стиснат. А, това е ужасно качество за един мъж.

# 339
Аз разбирам ,че майката е искала да избяга от този мъж ,но Даниел е прав ,че не  е бил длъжен да живее в мизерия.

# 340
Разбира се, че хората имат различни приоритети, но да е мечта на жена ти и дъщеря ти да летят и ти едва за предаването (за да има какво да се снима и дават) ги качваш на самолет? На мен това ми говори за стиснатост.
Е да, или просто... да не те вълнуват интересите и приоритетите на жена ти и да си гледаш своите. (И баща ми така беше казал, че нямаме нужда от миялна машина, защото... просто той никога не е мил чинии. Нали друг ги мие... Давам просто пример). А Антон и жена му с детето.. летяха с Раянеър, това са най-неудобните самолети, дето дори няма и джобче/мрежичка на гърба на предната седалка, да си сложиш нещата,  вода, книга.. каквото искаш, трябва да ги държиш в ръце. Не използват "ръкав" за качване, защото като всеки лоукост тази авиокомпания не плаща за тази услуга. Тоест.. ако навън е студ, дъжд, сняг... не можеш от летището с ръкав да влезеш в самолета, а трябва на автобусчето да те натоварят, после по стълбата... и така. Плюс това, че в цената не влиза никаква храна, а я плащаш отделно. Тоест това е най-евтиния начин на пътуване. С Раянеър съм летял няколко пъти до Будапеща за 9.99 евро на посока. Същите са цените и до няколко италиански града (на Уизеър също). Така че... никакво "охарчване" не е това. Във Велинград ще даде десеторно повече.

# 341
  • София
Много зависи от приоритетите на човека. Познавам такива с доста пари, не пътуват никъде, не искат. Приоритет са им други неща... хубава кола, скъпи вещи, обзавеждане вкъщи.. друг вид удоволствия. Или просто трупат пари, за да купуват имоти.
Имам колега, който печели повече от мен. И да, над 40 е... не пътува абсолютно никъде. Но като излезе нов модел на Айфон без проблем дава 3 бона, за да си го купи, обаче не би дал 10 евро за билет на Уизеър до Италия
То има такива хора, но жена му и дъщеря му имаха мечта да пътуват със самолет. Толкова години да не им я изпълниш за мен е странно. Андреа дори иска да стане стюардеса, а не беше летяла досега. Ето това е да мечтаеш, да искаш нещо, което дори нямаш идея какво е като усещане. Разбира се, нищо чудно да не стане такава, но поне да опита какво е.

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 13:06 от Niya-

# 342
Дизи, напълно съм съгласна с теб. Пренебрегването на мечтата на дъщеря ти и жена ти до сега, предвид евтините билети, е направо егоизъм. Все пак говорим за мини екскурзия, която би ги обогатила. Представям си, ако Андреа е поискала Айфон (че повечето тийнове гледат една от друга и искат да са “модерни”).

# 343
Някой хора предпочитат да дават хиляди левове  тук в България, защото идея си нямат за тези пари каква почивка може да си организираш в чужбина. За мен и Антон и Рени са простовати хора, пак ми изниква първи епизод в механата, където изглеждаха доста притеснени, но като засвири циганския оркестър бяха първи да въртят кючеци..

# 344
Може би и тази е от 1988

Общи условия

Активация на акаунт