Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 934
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
м.Май, 1988

# 316
  • София
Старият Бачорски ме изуми. Баща, който обича и класира децата си според успехите в живота… Доколкото разбирам, той е разделил децата си - или идваш с мен и ти давам издръжка, или оставаш с майка си и не ме търси за нищо. Сори, но това го правят типичните отрепки. Мъж на място щеше да дава издръжка, да се интересува, да поддържа връзка с децата си, дори и да са при другия родител. Така щяха да запазят и дори да развият отношенията си.
На Олга също не ѝ прави чест, че е прекратила отношенията си с Антон. С Даниел са били още момчета, бащата ги е изкушил с битови условия и финанси - адекватна жена, макар и наранена, няма да го играе обидена и да прекъсне връзката. Тя е зрялата, тя е разумната, тя е майката, и тя е трябвало да е активната за да продължат да общуват. Запазила е отношения с Даниел явно защото той я е търсил. Антон го разбирам, че се е почувствал обиден - на 18 години да ти се роди дете и майка ти да не ти предложи никаква помощ не е нормално и говори красноречиво какъв човек е тя. И тук не става въпрос за 2000-те лева, които се завъртяха, че е споменал - и да няма финансова възможност, ще намери начин да помогне или поне ще предложи. А и не може да ме убедите, че нормална жена, която от няколко години е в чужбина да работи, няма да има заделен някой лев за всеки случай. Баба ми, лека ѝ пръст, отделяше от пенсията си, за да има какво да даде на децата и внуците, като я посетят. В това семейство и от двамата родители е имало липса на отношение към децата и прояви на безрезервна любов. И всички деца са емоционално осакатени.
100% и аз съм на същото мнение!
Рози и тя дели децата иначе се сърди на дъртия.. 😀 Нямам думи е положението
Тя деца няма.
Има племенници, не е същото и не е редно да се приравняват  нещата. Достъп до чуждите деца имаш на база комуникацията с родителите им, тоест те ти осигуряват въпросния достъп.

Грижете се за бабите и дядовците си, а не чакайте те да отделят от пенсията си за вас.

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 03:04 от ~Étoile~

# 317
Щом Антон очаква пари от Олга значи му е майка. Не мисля, че ако не беше изобщо щеше да го спомене, просто е заел страната на баща си.
Атанаска какъв е този смешен тоалет на фотосесията?! Ужас..
Сега разбирам защо Й. Бачорски и А. се разбират толкова .. абсолютни нарциси са!
Относно отношението на Рози към малкия Даниел според мен идва и от отношението й към Атанаска, защото тя може би приема, че А. е причината за отделянето на Емели от баща й.
И друго ми направи впечатление .. в епизода за дивана Рози и баща й си бяха близки, а в този на нож ... дали това за дивана не е било планирано да се излъчи на по-късен етап, но с дозаснемането на онези обяснителни кадри на Даниел и Атанаска не си разбъркаха сценария?

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 06:22 от krystall

# 318
  • София
Грижете се за бабите и дядовците си, а не чакайте те да отделят от пенсията си за вас.
Изглежда не сте разбрали какво имам предвид. Когато старшите в семейството имат усещане за близост, за любов и за грижа към младшите, те го показват с жестове, с отношение, стараят се да са полезни. Това се оценява и води до близки връзки. Тук не става въпрос за суми, за размери и за обеми, а за отношение. И когато него го няма, шансовете младият да търси стария намаляват. Разбира се, никой никому не е длъжен - това важи и за двете страни. Но и, ако даваш, най-вероятно и ще получиш (любов, отношение, грижа).

# 319
За тези , които нямат инстаграм , дайте да видим фотосесията

# 320
  • Glasgow
Teзи, които ги следите в социалните мрежи, има ли напредък в отношенията след този епизод? Аз го изгледах докрай, не знам искрени ли бяха в края или просто бяха много пияни всички. Даниел много ми хареса в този епизод. Не сочи с пръст, не обвинява, дори и темата за комуната някой друг все я зачеква, ако моята сестра направи нещо такова за мен сигурно ще ми начуква канчето при всеки удобен случай.
Много са сладурести всички на детските снимки Heart

# 321
# 322
Да не е бременна Атанаска, че е избрала този тип рокля?
И ръцете и все отпред?

# 323
Тези снимки са правени когато откриваха офиса. Атанаска пусна стори тогава, как майка и и баща и са въвлечение във фотосесии заради нея.

Атанаска има странен избор на рокля. Лебедово езеро ли се опитват да пресъздадът?

Teзи, които ги следите в социалните мрежи, има ли напредък в отношенията след този епизод? Аз го изгледах докрай, не знам искрени ли бяха в края или просто бяха много пияни всички. Даниел много ми хареса в този епизод. Не сочи с пръст, не обвинява, дори и темата за комуната някой друг все я зачеква, ако моята сестра направи нещо такова за мен сигурно ще ми начуква канчето при всеки удобен случай.
Много са сладурести всички на детските снимки Heart

Няма много раздвижване. Даниел стана леко по активен след епизода. Дори стори пусна с децата. Атанас имаше стори как се прибират с Георги и Михаела от работа снощи. Зеленото БМВ на Даниел сега е у Георги. Рози пуска само какво са и писали хората след епизода. Други от фамилията не следя.

# 324
И аз за момент си помислих, че е бременна, но снимките са правени сигурно поне преди 2 месеца. Та ако беше, вече щеше да й личи и да знаем.

# 325
Децата са страхотни! 💗💗💗

# 326
Да се изкажа и аз за последния епизод. Старият Бачорски е изключително противен човек, вътрешно и външно. Много е гнусно един човек да дели децата си на база колко пари изкарват. Да, Даниел е най-успешен финансово, но му видяхме ценностната система. Розалия и Атанас са излезнали най-травмирани от цялата ситуация, защото са били по-големи и са свидетели на най-лошите моменти. И вместо подкрепа, са получили ритник. Аз вярвам, че всичко е било така, както ни го представят.
Антон и Даниел никога няма да ги разберат. Коментарът за 2-та бона на Антон беше гнусен. Той има ли идея колко пари бяха това преди 15-16 години?!

# 327
Малко неуместен въпрос ще задам, но някой знае ли къде Атанаска си е правила бондинг на зъбите?

# 328
# 329
Даниел е копие на майка си, а Наско е старият Бачор като млад.

Общи условия

Активация на акаунт