Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 938
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Би ми било интересно да чуя и гледната точка на майка им. На Георги не му беше там мястото там. Изумена съм от бащата и това колко селски бек е! Очевидно освен всичко друго, което е споменато е и сексист. Рози и Атанас имат и по интелектуално поприще, това явно за бащата не е съществено, важното е да има кинти, чалга и чавета да си реализиран, а това какъв родител си за тези деца....явно ме е важно! Толкова лишен от емпатия човек рядко се среща..не вярвам тези хора да имат път един към друг, тези обиди и болка едва ли могат да се заличат!

# 286
Аз не мисля, че е възможно тези хора да си оправят отношенията, още по-малко пред камерата е това “риалити”!

# 287
Рози не дели ли децата на брат си ?

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 12:09 от Candy_girl

# 288
Дели ги, но то и с бащите им отношенията са по по-различен начин. Тя е с майка си, а Антон очевидно не общува с нея. Съответно и тя с децата. При Даниел е по-различно, защото явно с Емилия се разбира, а с Наска не. Съответно обича и се вижда с Емели, а с малък Дани - не (много тъпо да вземеш името на баща си… цял живот “Бебе Дани”, “Малък Дани”).

# 289
Ами Антон има семейство и деца, даже още на 19г е имал, и пак не му е "най любимият". Георги няма и това не е проблем за стария.

Към жена и към мъж очакванията са различни. По патриархалния модел жената трябва да е майка и домакиня, а мъжете да изкарват парите вкъщи. Затова Рози не отговаря на очакванията на генерал Бачор. 🤷♀

# 290
Е Рози на кого да разчита, че да остане вкъщи да ражда деца? Това да не са Емилия и Наска?

# 291
Старият Бачорски ме изуми. Баща, който обича и класира децата си според успехите в живота… Доколкото разбирам, той е разделил децата си - или идваш с мен и ти давам издръжка, или оставаш с майка си и не ме търси за нищо. Сори, но това го правят типичните отрепки. Мъж на място щеше да дава издръжка, да се интересува, да поддържа връзка с децата си, дори и да са при другия родител. Така щяха да запазят и дори да развият отношенията си.
На Олга също не ѝ прави чест, че е прекратила отношенията си с Антон. С Даниел са били още момчета, бащата ги е изкушил с битови условия и финанси - адекватна жена, макар и наранена, няма да го играе обидена и да прекъсне връзката. Тя е зрялата, тя е разумната, тя е майката, и тя е трябвало да е активната за да продължат да общуват. Запазила е отношения с Даниел явно защото той я е търсил. Антон го разбирам, че се е почувствал обиден - на 18 години да ти се роди дете и майка ти да не ти предложи никаква помощ не е нормално и говори красноречиво какъв човек е тя. И тук не става въпрос за 2000-те лева, които се завъртяха, че е споменал - и да няма финансова възможност, ще намери начин да помогне или поне ще предложи. А и не може да ме убедите, че нормална жена, която от няколко години е в чужбина да работи, няма да има заделен някой лев за всеки случай. Баба ми, лека ѝ пръст, отделяше от пенсията си, за да има какво да даде на децата и внуците, като я посетят. В това семейство и от двамата родители е имало липса на отношение към децата и прояви на безрезервна любов. И всички деца са емоционално осакатени.
100% и аз съм на същото мнение!
Рози и тя дели децата иначе се сърди на дъртия.. 😀 Нямам думи е положението

# 292
Атанаска е качила снимки от коледна фотосесия. Родителите й изглеждат много симпатични и смирени хора.

# 293
Изгледах серията. Плаках с Рози и Атанас. Мъчно ми е за тях. И двамата са счупени по някакъв начин.
После някой да каже, че не е важно какво е детството. Това си беше нагледен пример на учебника по психиатрия.

# 294
Aми това , че не харесва Атанаска не е причина да не вижда малкия , въобще не ми е симпатична само заради това. И коментари беше качвала , че и е любимото дете или нещо подобно . Ами не и прави чест.

# 295
Aми това , че не харесва Атанаска не е причина да не вижда малкия , въобще не ми е симпатична само заради това. И коментари беше качвала , че и е любимото дете или нещо подобно . Ами не и прави чест.
Кой го е казал това? 😮

# 296
Не мисля,че ги дели. Не знам какво е, но има нещо друго. Например Рени е редовна във Фейсбук и има всякакви снимки с нейните деца и общи с други, но няма с малкия Дани. Антон и Даниел общуват, но явно децата им не.

# 297
Аз казах, че се разбира с Емилия и съответно се вижда повече с Емели. С Наска явно не са в добри отношения. Няма снимки с малък Дани. Нито със самата нея. Емилия им ходи на гости с Емели. Със сигурност дели децата, то си личи, но и зависи в какви отношения е с майките им. Това неимоверно оказва влияние. И като цяло цялото семейство е толкова обременено, объркано, наранено… че то все тая кой кое дете обичал най-много. Абсолютен паприкаш.

# 298
Много хубави деца. И всеки се разпознава кой кой е. А дъртият Бачор прилича малко на Теди Москов тука.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 22:34 от diziler

# 299
Не знам кой с кого иска да общува в тяхното семейство, но важно е и отсрещната страна да има желание. Антон и жена му ми изглеждат дръпнати и в този случай какво да направиш. Та няма да молиш за внимание. Емилия явно се старае да не се прекъсне връзката и затова са си близки с Розалия и Олга.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 22:45 от Anvelope

Общи условия

Активация на акаунт