Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 939
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Ами не е продължила Рози. За това говорят много нейни постове.
Целият зор да учи като побъркана езици, да се купи сама жилище, да се оправя сама, току виж баща и вземе, че я хареса. Обиколила е огромно количество държави да работи.
Ако беше продължила, нямаше да пали от нищо. Даже нямаше да участва в проекта. Защото той има за цел да бърка в рани.
Но Даниел няма като нейните рани, за него този проект и гледната точка са други.
Може и да излязат по-богати от проекта, но по щастливи и задружни не е сигурно.

# 271
  • Glasgow
Изгледах до половината, много викат, ще догледам утре. Рози и баща- садо мазо връзката Риби и Скорпион, ние също сме в такава конфигурация с моя, но моят е бял, не чак толкова токсичен. Той никога няма да и прости, че се е справила и без него, че не е зависима от него. За мен тя прекали с обидите. Както Атанас каза на стария, че това че я нарича бавна и подобни говори най вече за него, не за нея...така и при Розалия, прекалено беше. С игнор щеше да го жегне повече.
Атанас ❤ Интересно ми е дали в комуната e работил върху травмите си, по начина на изразяване и поглед върху ситуации си личи работа с терапевт.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 17:56 от Jokerr

# 272
Как така ученето на езици и успяването да си купи жилище в друга държава не е продължаване напред? Ако не беше постигнала нищо тогава какво щяхте да кажете? Постигнала е много и то сама. Никъде не чух да казва, че е направила всичко това, заради него. Напротив, направила го е за себе си, за да се чувства добре и занапред да бъде осигурена.
Той я нападна, че нищо не е постигнала и когато тя му изреждаше той я прекъсваше с "какво си постигнала ти, нищо", накрая замълча и каза да роди дете. Явно за него това е успеха само.
За мен Розалия е една много силна жена, борбена, но си носи болката от отношението на баща й.
Относно обичта към децата .. аз съм чувала и от други родители, даже майка, че например от 3 деца обича най-много да кажем едното и това ви говоря жена на над 70г. вече е била, като го е казала.

# 273
😂😂😂😂

Само ви чета и това е мега селската история. Я кажете кой е продуцента?

# 274
  • Glasgow
Ще изчакам да изгледам целия епизод, но засега ми се струва, че просто старият Бачор не умее да се изразява, такива са повечето скорпиони. И нашият баща никога не казва "обичам те", "гордея се с теб" и т.н., което много ми е липсвало, но пък с жестове го показва. Като партньори са същите.
Родителите обичат различно децата си, не по малко или повече, просто различно. Мисля, че това искаше да каже той.

# 275
Накрая й каза "обичам те, гордея се с теб". Също така, пак накрая й каза "теб те обичам най-много след Даниел".

# 276
Как така ученето на езици и успяването да си купи жилище в друга държава не е продължаване напред?

Лесно.
Това е борба за доказване на бащата. Иначе можеше да е с 2 езика и много свободно време за какво ли не.

Да, в моите очи е успешна, но това на нея работа не и върши.
Тя иска само баща и да и признае, че я обича. А той обича по успеваемост.
Прегръдката накрая, мина през викането отзад на продуцентката. Нито беше спонтанно, нито истинско.

# 277
  • Glasgow
А те на колко са били, когато едната част остава при майката, другата при бащата. Нещо Антон май каза Рози на 6г, но тогава значи те още по малки са били.

# 278
Фрау, ти чу ли, че баща й я нарече егоист, за това че прави преводи и печели пари? Той не признава успехите й, за него са нищо. И тук тезата, че обича според успехите отива на кино. Просто явно каквото и да направи за него е нищо.

# 279
Да чух. За него друго е мерилото за успехи, но тя не го знае, защото не контактуват.
Ако стои на билборди в София или я дават по телевизия плюс 4ри деца от 3ма мъже, сигурно щеше да е по доволен.
Друго е като пътува Генералът, да чува по радиото Бонанза Бачорски.
Но това е работа на Даниел. А това е мерилото на бащата.
Като се събере със свестен и добър мъж, който и дава любов, ще се промени. Но има още много път да извърви към себе си.

# 280
Бащата не мери успехите на дъщеря си в кариерен план, а по семейство и деца, които тя няма и са основна ценност за старото поколение към дъщерите им 😅

# 281
Каквото и да направи Рози , баща и никога няма да е доволен , защото просто не в харесва и това е . За него тя не е направила нищо съществено с живота си , била вадила пари колкото да си купи пържола и пица …ужасно е това , което той казва за дъщеря си, която видимо е много успешна и то извън пределите на България , където е ясно че е доста по трудно

# 282
  • Glasgow
Ами Антон има семейство и деца, даже още на 19г е имал, и пак не му е "най любимият". Георги няма и това не е проблем за стария.

# 283
Ама тя това го знае! Розалия имам предвид!
Написала го е черно на бяло.

Трябва да мисли само за себе си и това е.

# 284
  • София
Старият Бачорски ме изуми. Баща, който обича и класира децата си според успехите в живота… Доколкото разбирам, той е разделил децата си - или идваш с мен и ти давам издръжка, или оставаш с майка си и не ме търси за нищо. Сори, но това го правят типичните отрепки. Мъж на място щеше да дава издръжка, да се интересува, да поддържа връзка с децата си, дори и да са при другия родител. Така щяха да запазят и дори да развият отношенията си.
На Олга също не ѝ прави чест, че е прекратила отношенията си с Антон. С Даниел са били още момчета, бащата ги е изкушил с битови условия и финанси - адекватна жена, макар и наранена, няма да го играе обидена и да прекъсне връзката. Тя е зрялата, тя е разумната, тя е майката, и тя е трябвало да е активната за да продължат да общуват. Запазила е отношения с Даниел явно защото той я е търсил. Антон го разбирам, че се е почувствал обиден - на 18 години да ти се роди дете и майка ти да не ти предложи никаква помощ не е нормално и говори красноречиво какъв човек е тя. И тук не става въпрос за 2000-те лева, които се завъртяха, че е споменал - и да няма финансова възможност, ще намери начин да помогне или поне ще предложи. А и не може да ме убедите, че нормална жена, която от няколко години е в чужбина да работи, няма да има заделен някой лев за всеки случай. Баба ми, лека ѝ пръст, отделяше от пенсията си, за да има какво да даде на децата и внуците, като я посетят. В това семейство и от двамата родители е имало липса на отношение към децата и прояви на безрезервна любов. И всички деца са емоционално осакатени.

Общи условия

Активация на акаунт