Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 935
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Ако Антон не е биологичен син на Олга, защо да му дава няколко хиляди затова, че му се е родило дете?

Тя веднъж е помогнала на Даниел и Антон с пари, за да стартират бизнеса. Тя и Даниел са платили комуната на Атанас. Малко ли е?

В същото време "силният" Йордан Бачорски не помага с пари на Даниел за бизнеса, въпреки че уж му е обещал 50к. в епизода Атанас му казва да не си приписва кредит за комуната, защото цялата сума е платена от Олга и Даниел. Kазва на Розалия като е на 15г да се оправя сама, същото и на Антон като е на 18. Явно по някое време бизнесът на Йордан е замрял, щом Рози го бъзика, че е станал заврян зет и отишъл да живее при Мари и е получавал пари от Даниел, който го е наел във фирмата.

Йордан видимо предпочита Даниел, защото това е ръката, която го храни. Не е видял пари от Рози, затова й омаловажава успеха в чужбина. От Атанас също не е видял пари, напротив, вижда как Даниел харчи пари по Атанас. По същата логика Антон също има ясни предпочитания към този, който му е давал пари и го е яд, че майка му не е извадила няколко хиляди лева да му даде като е станал баща на 18г.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 22:55 от FreesiaR

# 301
Според мен децата на Антон не бяха нито на рождения ден на Емели, нито на малкия Даниел

# 302
Тук едва ги разпознах кой кой е.
Рози->Атанас->Даниел->Антон

# 303
Андреа присъстваше на рожденния ден на малкия Дани.

# 304
Емели ми изглежда като притурка на фотосесията на семейството на Атанаска Sad

Забелязвам, че на всички празници на бебе Дани е цялото й семейство - баби, дядовци, родители, сестра, приятелки от родния град. А в същото време, дори брататя на Даниел липсваха.

# 305
# 306
Едно е връзката родител-дете, друго е леля- племенници. Все пак родителите носят отговорност, другите роднини - не, а и по взаимоотношенията с родителите няма как отношението да е еднакво. Не бих обвинявала Рози.

# 307
  • София
Разбира се.
Бащата мога с камъни да го целя, страшен пън, освен простак

# 308
# 309
За мен е странно защо всяка година по 2пъти Емилия води Емели в Швеция, за да поддържа връзка с леля си и баба си, а летящият всеки месец със самолет Даниел досега никога не е отишъл до Швеция с 2те си деца. Бебе Дани има бая опит със самолети, че и на по-далечни дестинации. Надали е до финанси, организация, а по-скоро липса на достатъчно желание.

# 310
Емели е толкова сладка на тази фотосесия ❤ Истинско бижу е това дете. Иначе аз нямам усещането Даниел да дели децата си. И мисля, че снощи също изказа такава позиция и не подкрепи баща си.

# 311
# 312
  • София
Защото има желание за изграждане на връзки, затова.
С едните ми племеници нямам никаква връзка и то не поради моя липса на желание или инициатива.

# 313
# 314
Наско е голям симпатяга на тази снимка. Антон ми е много противен.

Общи условия

Активация на акаунт