Момиченце или момче, Юнско бебе в нас расте!

• 58 920
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
Много ви благодаря за отговорите Blush

# 466
Ако има нещо хубаво от хормона ми е косата. Станала е по-дълга, лъскава, прекрасна. Дето има една приказка 'на свинче звънче' 😂

# 467
Много се радвам за теб Revolving Hearts

Моята коса вече ми е сърдита, че толкова време не съм я подстригвала Joy А аз не съм суеверна, но мъжа ми чуе ли някое поверие и КРАЙ, трябва да го изпълни и сега не ми дава да се подстригвам Rolling Eyes

Ако има нещо хубаво от хормона ми е косата. Станала е по-дълга, лъскава, прекрасна. Дето има една приказка 'на свинче звънче' 😂

# 468
Значи затова всички бременни ходят да раждат с коси до кръста. 😂 Не го знаех това суеверие. Като бях бременна с дъщеря ми се подстригах до рамото, за да не се занимавам да си оправям косата. 😂
Много се радвам за теб Revolving Hearts

Моята коса вече ми е сърдита, че толкова време не съм я подстригвала Joy А аз не съм суеверна, но мъжа ми чуе ли някое поверие и КРАЙ, трябва да го изпълни и сега не ми дава да се подстригвам Rolling Eyes

# 469
Поне веднъж ставане до тоалетната звучи като рая. Аз нощем ако не пия вода, запчопват да ме болят бъбреци и по цяла нощ се наливам, спя и пишкам. И кожата ми стана отвратително суха, днес някакви като пъпки, онзи ден лишеи, абе разнообразие да има Grinning
Ментално тоя път съм добре. Предните два пъти обаче половината речник ми изчезваше.

# 470
Здравейте, относно количките, за дамите, които са се спрели на такива с по-нормални цени, има доста добра промоция на една от най-добрите български марки в Хиполенд -CANGAROO Комбинирана количка 3в1 EMPIRE☺️

# 471
Аз на Cangaroo количка не съм пробвала, но други неща съм взимала и всичко е било абсолютно неотстъпващо на по - популярни марки.
Допълвам: сетих се, че даже кошарата ни е Cangaroo и е преживяла страшни неща във вид на игра, премятане, скачане, сгъване, преместване и все още си е напълно функционална. Повивалника също, даже сега спят котките на двора в него Grinning

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 01:18 от LucyFord

# 472
Наистина са им качествени нещата. Кошара сме взимали за у свекърва ми на Кенгуру, плата е много по-хубав от масовите шушляци. И повивалника също го влачихме сигурно до годинка и после стана на пързалка, подпрян на леглото. Сега ще износи и още едно бебе 😂. И активната гимнастика ни е тяхна, носи и тя на бой.

# 473
  • София
. И кожата ми стана отвратително суха, днес някакви като пъпки, онзи ден лишеи, абе разнообразие да има Grinning
И моята кожа претърпя някаква промяна,все едно крема за лице спря да ми действа.
Взех си нов,за суха към много суха кожа и всякаш има ефект.

Кики29 , и аз миналия ден давах стерилна урина, не мога да издържа да стискам,ходих в 4 часа,после станах в 7 ,измих се и "събрах" материал.
 А по въпроса с концентрацията, зле съм,ама то се очакваше. Освен това постоянно ми се спи,което може и от лекарството за кръвно да е.

Cangaroo количка не сме имали, стерилизатора имам,малко съм го ползвала, но сега пак ще влезне в употреба поне за кратко.Уредчето за дърпане на сополи обаче е най-тъпото нещо, след инфрачервения термометър на PIC ,което някога съм купувала ...
Там изобщо не се изхвърляйте ,за нослето ползвах обикновен Носко за прахосмукачка го водят, а термометъра ми е Омрон електронен и винаги съм гушкала бебето и мерила под мишничка,не в дупето.

# 474
О, да- за сополи само накрайник за прахосмукачка. И аз съм ги пробвала тия машинки, никоя не върши работа, независимо от марката.

# 475
Стерилна урина за микробиология се дава след сутрешен тоалет на гениталиите, трябва да има 3-4 часа от последното уриниране. Ако не може да я занесете до 2 часа в лаборатория като краен вариант може да се държи в хладилник, идеята е да се спре размножаването на бактериите понеже се брои микробно число.

# 476
  • София
Момичета, по колко броя от кой размер и какви видове дрешки планирате да набавите? Аз гледах и тотално се обърках... Grinning

# 477
Объркващо е наистина, защото е точно един преходен сезон нито топло, нито студено.
Може би на първо време 5 бодита с къс ръкав, 5 с дълъг и 5 ромпъра с цип. Някакво памучно горно тип суичър без качулка. Останалото в движение- като видиш колко е топло, колко е голямо бебето и т.н.

# 478
  • София
Объркващо е наистина, защото е точно един преходен сезон нито топло, нито студено.
Може би на първо време 5 бодита с къс ръкав, 5 с дълъг и 5 ромпъра с цип. Някакво памучно горно тип суичър без качулка. Останалото в движение.

Супер, мерси! А какви размери мислиш да вземеш?

# 479
56-62, ако се роди много по-мъничко и това е твърде голямо, пак ще се набави допълнително. 50-56 буквално за 2-3 седмици умалява, ако детето се роди 50+см. Моето първо беше 53см. и с 56ти размер беше само на изписването.

Общи условия

Активация на акаунт