Погрижете се за чистотата на вашите дрехи с Ariel Pods® Споделете опита си и спечелете!

• 10 736
  • 471
  •   1
Отговори
# 255
Най-често използвам кратка програма на 40% и обикновено докато изпере се занимавам с децата или върша друга домакинска работа

# 256
Пера дрехите на програма mix за 40 минути. През това време готвя или си почивам според организацията ми за деня.

# 257
  • София
Най-често използвам бърза програма, защото не обичам да трупам мръсни дрехи, а пускам на момента. Понякога пера и по три пъти на ден, защото съм с две деца. Докато се пере готвя, чистя или подреждам.

# 258
Най-често пера на 30 градуса, 1200 оборота, през нощно време, когато аз спя.

# 259
Програма за памучни тъкани докато върша домакинските задължения

# 260
Най-често използвам програма за памучни тъкани на 60 или 40 градуса. Обикновено бялото пране, хавлии и чаршафи пера на висок градус. Докато пералнята пере, върша други домакински неща или си почивам.

# 261
  • sofia
Програмата, която използвам най-често вкъщи е кратка, за памук с 40°.Докато тя пере обикновено пия кафе, говоря по телефона, играя си с кучето или слушам подкаст.

# 262
Най-често пера на кратка програма, когато дрехите ми не са много замърсени , на 30 градуса за около 40 минути.
Белите и по-замърсени дрехи пера на 50/60 градуса за около 2 часа .
Докато пералнята пере , аз си почивам или използвам времето да изляза или да изчистя вкъщи.

# 263
  • Велико Търново
Най-често използвам програма за смесено пране на 40 градуса. Докато пералнята пере, аз готвя или чистя.

# 264
Пера най-често на 40 градуса- смесено пране. През това време върша други задачи.

# 265
Най-често използвам програма за памучни тъкани. Пускам през ноща и през това време спя.

# 266
Програмата която най често използвам е на 30 ° за 30 минути. Докато се изпере прането обикновенно подреждам , чистя или правя заготовка за приготвяне на някакво ядене. Но обикновенно пускам пералнята вечер.

# 267
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
С двама тинеиджъри, често пера по 3-4 перални дневно и обикновено използвам програма на 40градуса, на която съкращавам времето.
Времето използвам за други домакински дейности или за чаша кафе/топъл шоколад с семейството.

# 268
Коя програма за пране използвате най-често и какво правите, докато пералнята пере?

Едночасовата програма на 40 градуса и докато пералнята работи винаги шетам в кухнята /готвя, мия, подреждам/.

# 269
Най често използвана програма у дома е на 30 градуса за 30 минути. Докато чакам да свърши програмата върша друга домакинска работа...

Общи условия

Активация на акаунт