Погрижете се за чистотата на вашите дрехи с Ariel Pods® Споделете опита си и спечелете!

• 10 735
  • 471
  •   1
Отговори
# 270
Пера на Еко програма на 1200 оборота. Пера сутрин, обед или вечер така, че зависи кога съм пуснала пералнята, понякога чистя, готвя, а друг път си почивам, но винаги в компанията на дъщеричката ми (на 1 год).. Много обича да разпределя и сгъва прането с мен 😁

# 271
До преди няколко месеца перях на 40 градуса, но напоследък пускам на 60 градуса. През това време гледам да сготвя за моето семейство и да почистя.

# 272
  • Вдън горите тилилейски
Най-често използвам програма за памучни тъкани на 40 градуса. Докато тя пере обикновено почиствам или готвя.

# 273
Пера предимно на програма за 40 градуса, 1400 оборота.
Отнема около час и през това време върша други домакински задължения или си почивам.

# 274
  • София
Смесено пране на 1200 оборота на 40 гр. Докато пере пералнята обикновенно сгъвам вече изсъхналите дрехи от предишния ден.

# 275
Най-често пускам на Daily 60 - това е програмата ми за малко замърсени дрехи, които се изпират за един час.

# 276
  • София
Ежедневните дрехи най-често използвам програмата на 30 или 40 градуса. За спално бельо - тази на 60.
А докато пералнята си върши работата, аз най-често готвя. Случва се и да чета Simple Smile

# 277
  • София
Най-често се използва програма за бързо пране - 30 или 40 градуса.
Върша друга работа по дома - чистене, готвене, др.

# 278
Най-често пера на 40 градуса, 1000 оборота, а докато пералнята пере върша друга домакинска работа, която няма свършване или готвя.

# 279
  • Монтана
Пера на 40 градуса, 800 оборота, а докато пералнята пере обикновенно мия чинии и готвя.

# 280
Най-често използвам програмата на 40 градуса за 60 минути. Докато пералнята пере върша други домакински работи.

# 281
  • in Wonderland
Цветно пране на 40 градуса на къса програма. Докато пере върша останалите домашни задължения.

# 282
Използвам основно програма за синтетика на 40 градуса за ежедневното пране и програма за памук на 60 градуса за спалното бельо и хавлиите.
Докато пералнята пере, обикновено вечеряме или гледаме тв.

# 283
Най-често пускам 30 градуса/900 центрофуга и за около час.През това време най-често готвя.

# 284
Най- често използвам програмата за памук , която е 1 час и 20 мин на 60 градуса. Свикнала съм да пера предимно на нея. Пускам я когато излизам някъде, преди да легнем вечер , но с малки деца в къщи имам чувството, че винаги е пусната. През това време гладя, готвя, разхождам кучето, пазарувам , взимам децата от детска и всичко това заедно.

Общи условия

Активация на акаунт