Погрижете се за чистотата на вашите дрехи с Ariel Pods® Споделете опита си и спечелете!

• 10 734
  • 471
  •   1
Отговори
# 285
Кратка програма на 40 градуса , и си почивам през това време.

# 286
  • гр. Кюстендил
Повечето пъти пускам обикновена програма за около 1ч и 20минутки, на 30 или 40 градуса, зависи колко мръсни са дрехите. През това време си играя с детето или гледам телевизия, ако малчо ни позволи Grinning

# 287
Пера обикновено на 40 градуса,на щадящи програми и си върша останалата домакинска работа през това време.

# 288
Най-често използвам за памук, за час и 20м. През това време правя всичко, каквото има за правене. Не се ограничавам 😊

# 289
Най-често използвам стандартна програма за памучно пране без предпране на 40 градуса с максималните обороти за центрофуга - 1000 Докато пере върша друга домакинска работа

# 290
  • Сливен
Програмата на 60 градуса - особено когато сме били дълго време навън., сядали сме и опирали на различни места. А какво правя, докато пере пералнята - къпя се.

# 291
Пера на 40 градуса, кратка програма. Докато  пералнята работи, подреждам детската стая или хола.

# 292
Бърза 20 минутна програма на 30 градуса. Идеална ми е и не правя нищо, докато я чакам да спре, защото 20 минути не усещам кога минават. Добре де, може би измивам чиниите или пода за това време...

# 293
Най-често ползвам програмата за седмично пране на 40 градуса. Пускам пералнята и си върша моите неща.

# 294
  • оттам, откъдето започва България
От много години Ариел прах е моят избор за бяло пране. Затова споделям, че с него пера бялото си пране на 50-60 градуса (преценявам според замърсеността) и програма 2 ч. и 30 мин. Докато пералнята пере задължително съм у
дома, за да следя как се случват нещата.  Междувременно върша други ежедневни домакински работи.

За цветно съм ползвала течен Ариел за черно пране, от който също съм доволна.
Пак казвам, че докато пералнята ми пере, аз съм покрай нея, не я оставям сама. Върша си домакинска работа, но пералнята ми е постоянно пред очите, в нашия град се случва водата да спре.

# 295
Най-често използвам програмата за памук на 40 градуса.  През това време върша други  домакински  неща.

# 296
Най-често пускам 40 градуса за 40 мин .
За  ежедневни дрехи е идеална.
През това време примерно чистя или сгъвам дрехите от сушилнята

# 297
Много често  ползвам програмата за  40 градуса. Докато пере почивам си или пред лаптопа с чаша ароматен чай.

# 298
  • Горна Оряховица
За общи ежедневни дрехи.
Пускам я, отивам на работа и после се връщам да сложа дрехите в сушилнята Simple Smile

# 299
  • Варна
Използвам една програма на 40 или 60 градуса и на 1200 оборота центрофуга. През това време или готвя или си пия кафето.

Общи условия

Активация на акаунт