Погрижете се за чистотата на вашите дрехи с Ariel Pods® Споделете опита си и спечелете!

• 10 731
  • 471
  •   1
Отговори
# 300
Програма за деникатно фино пране на 20 градуса. Играя с детето.

# 301
Ползвам бърза програма 40 градуса 16 мин.
Докато пере, аз чистя.

# 302
Избирам 40 градуса, за 1ч и 30 минути, когато се сетя отивам и вадя, не я чакам, не я проверявам

# 303
Най-често използвам програма на 60 градуса , докато чакам пералнята чета книга или гледам сериал

# 304
Използвам основно програмата за памук .През това време върша друга домакинска работа.

# 305
  • София
Пера на програма за памук -  ниски градуси - 40 градуса и около час, а докато пере  аз си цъкам на компютъра Simple Smile

# 306
Най-често използвам пране на 40 градуса за 50 минути, синтетика. Докато пералнята пере аз правя какво ли не - чистене, готвене или просто си почивам.

# 307
Най-често използвам програмата за синтетика и цветно пране на 40 градуса и 1000 оборота на центрофугата.
Дори в момента пералнята пере, а аз съм в бг мама.

# 308
  • There I was on a July morning
Най-често пера на 40 градуса, програми за памук или синтетика с центрофуга на 900 оборота.  
През това време домакинствам или сърфирам в интернет.

# 309
На 40 градуса, програма за памук, която е около час.

# 310
Обикновено 40 градуса, половин час. При по-тежки случаи- допустимите градуси и по-дълга програма. И докато това се случва, правя каквото реша - свободен избор.

# 311
  • София
Най-често изолзвам програмата за памук на 50 градуса. Времето докато пере, използвам за четене, разходка или друго приятно занимание.

# 312
Програма за цветно пране, 40 градуса. Докато тя пере, аз се занимавам с бебето. Играем, храня го и т.н

# 313
Най-често използвам програма за памучни дрехи ,час и половина на 50 градуса.Обикновено докато изпере пералнята готвя.

# 314
Все още съм в търсене на любима програма. Колебая се между 40 и 60 градуса. В момента съм избрала някаква, която е за малко повече от час. Случвало се е да пера за три часа, за два също, но според мен това са излишно дълги програми.
Докато пера, обикновено разглеждам какво се случва в бг мама.

Общи условия

Активация на акаунт