Погрижете се за чистотата на вашите дрехи с Ariel Pods® Споделете опита си и спечелете!

• 10 726
  • 471
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Обикновено използвам еко програма, която е за памук и е около 2.44 ч.на 40 градуса с центрофуга 1200. Когато дневни перални с различни дрехи по материал и цвят се съберат използвам Дейли програма около 1.30, 2.05 ч. на 30 градуса или 40 градуса с таблетки Ариел подс, добавям омекотител в края на прането преди изплакването и центрофугата.

# 316
Обикновено пера на 30 градуса за час и половина. Или си почивам, или оправям по вкъщи, докато пере пералнята.

# 317
  • Тук и там
Използвам програмата за 40 градуса, нагласям според дрехите- якета, дънки, бельо.  Докато пере си пия кафето или върша друга домакинска работа.

# 318
  • Варна
Пера на 30 градуса цветно и 60 градуса бяло пране. Използвам таймер - пералнята се включва в 5ч. сутринта и пере, докато аз спя..

# 319
Обикновено пера на 40 градуса, на програма за смесени тъкани или на тази за черни дрехи( момчетата вкъщи носят предимно черни тениски и дънки). Пера когато имам време и се е натрупало пране, обикновено докато изчистя къщата. След леко наводнение, вече не ползвам отложения старт, а и  пералнята е в помещение под което има спалня и не е ок да я пускам, когато хората отдолу спят.

# 320
Използвам средна по продължителност програма 1 час и половина, за синтетика. Времето докато изпера използвам да изчистя или събера предишното пране . 😀

# 321
Памук на 30 градуса за около час за ежедневните дрехи. 60 градуса и 2 часа за чаршафи, кърпи и т.н.
Пералнята вкъщи работи почти постоянно, така че аз си върша ежедневните задължения.

# 322
  • Mediterraneo
Пера само на една програма, час и половина, Т е 60 градуса. Нито по- малко време, нито по- ниски градуси ме устройват.
Докато пералнята пере, или си почивам, или върша други домакински дейности.

# 323
Най-често пускам бърза пералня на ниски градуси /40 градуса/ за 1 час и 10 минути, а докато тя пере, аз готвя или се занимавам с децата.

# 324
Програмата която най често използвам е на 30 ° за 30 минути. Докато се изпере прането обикновенно подреждам , чистя или правя заготовка за приготвяне на някакво ядене. Но обикновенно пускам пералнята вечер.

# 325
Ежедневно ползвам програма за 45 минути на 40 градуса. Чаршафи и хавлиени кърпи пера на 60 градуса за 90 минути. Обикновено пускам пералня вечер, а докато приключи програмата, слушам онлайн уроци по френски език.

# 326
Коя програма за пране използвате най-често и какво правите, докато пералнята пере?
Програмата е за памук /най-често/, 40 градуса, ползвам течен перилен или гел капсули. Докато чакам да свърши програмата, обикновено готвя, за да запълня времето до простирането, т.е. за около час, час и половина имам сготвено ястие и изпрани дрехи, след което се отдавам на нещо релаксиращо.

# 327
Най-често използвам програмата за пране на 40 градуса. Докато работи пералнята, върша останалата домакинска работа, пия кафе,помагам на ученика!

# 328
Най-често пера на 40 градуса, 800 оборота, около 1 час. Пускам пералнята вечер, а през това време се къпя и се оправям!

# 329
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Най-често ползвам програма памук, 40 градуса за 2 часа. Докато чакам прането си върша някаква домакинска работа, готвя или чета, зависи по кое време точно съм пуснала пералнята.

Общи условия

Активация на акаунт