С какво ви дразнят свекървите? – 152

• 39 490
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Да,точно така е.Както и сина ми е копие на моя баща.
Просто казвам,че трябва да се запазят прилични отношения.

# 616
  • София
Принципно не е "трябва". Би било добре, но дотам.

# 617
Елена, късмет ви пожелавам съвсем искрено. Като гледам сте бая серт. Крушата ябълки не ражда все пак.... и с хората е така.
Благодаря за пожеланията, за ваше "успокоение" мога да кажа, че каквото повикало, такова се обадило. Имам предвид, че се държа с хората така, както те с мен. А за децата ми не се притеснявайте, нито са станали темерути, нито се държа серт към тях. Simple Smile

# 618
  • Пловдив
Да,точно така е.Както и сина ми е копие на моя баща.
Просто казвам,че трябва да се запазят прилични отношения.
Точно така е. Единия ми син адски прилича на баща ми, и има навици и поведение точно като дядо си. Баща ми почина преди повече от 11 години детето почти не го помни, обаче наследствеността си казва думата. Мъжът ми оня ден се смее - ей това е цял дядо си.

# 619
  • София
Е не знам случай досега някоя да се е отказала от любимия мъж, защото нероденото ѝ дете, може потенциално да носи отвратителния характер на свекървата. То пък после доста често се случва, ама кръвта вода не става.

Мен ме разсмя версията с пръстена от Зрънчо. Може да е била толкова шокирана от новината, че да е изгубила образ и звук. И така е изпуснала да разбере цената на пръстена. Или е тотално отвеяна в нейния си свят. Има и такива хора - моят баща като си намислеше нещо, ти му казваш едно, той твърди че сме му казали това, което той си е намислил. Може и да се прави на умряла лисица естествено.

Не бих препоръчала на нито една снаха да се държи отмъстително или реваншистки. Свекървата може да не я харесва, но това не значи, че не си обича внучетата и синът. И че няма да има връзка между тях, която да е приятна и полезна и за двете страни.
Не говоря за случая на Елена, там явно нещата са на друго ниво.

# 620
Аз едно не мога да разбера, как може потребителка, която само преди няколко страници се е оплаквала от свекърите си, заради лошо отношение, сега се пъчи и се смее на бъдещата булка. Ужас...

# 621
  • гр.Пловдив
А бе ,за мен е супер необяснимо и НЕОБРАТИМО поведение като-от зрънчо ли бил пръстена,а ма кога била датата ,ама няма ли да я отложите тая нерентабилна сватба ?!
Адски нередовно и затормозяващо поведение !
Какво настроение и хъс да има човек-извинете?!
Всичко е фалш и имитация за мен и не бих си мръднала и пръста за по-нататъшни стъпки!

# 622
  • на село
А за гените, отдавна съм си решила- срещу гена не се рита, колкото и да се мъчиш, да учиш, превъзпитаваш, то там има едно зрънце заложено Joy

Абе аз се чудя- още ли вдигате такива сватби, за сумати пари Joy
Като онзи виц- 2 луди и 200 гладни.
Толкова да не долюбвам цялата патърдия, че май промих и мозъка на децата си. За моята сватба избягам да си спомням.

И все пак, кой както си прецени, да са здрави младите Grinning и да се обичат и уважават и със сватба и без.

# 623
По принцип аз никога не съм искала сватба, но той страшно много иска, и реших все пак да не му чупя хатъра, а и като ми предложи брак, както си му е редът, нямаше вече накъде.
Той е страшен купонджия, супер колоритна личност, и много обича такива празненства.
Еми обичам го човека, ще се “прежаля” за това му най-голямо желание, защото той наистина има страшен мерак. 😂
А майка му-да си гледа работата. 🙃

# 624
Sunflower29  Дано след сватбата да бъде повече мъжкар!
Ако беше се опълчил на майка му,нямаше да й е толкова пиперливо езичето.
Мълчиш ли си,ще те тъпчат,няма значение дали става въпрос за родители или познати/непознати.

# 625
Sunflower29  Дано след сватбата да бъде повече мъжкар!
Ако беше се опълчил на майка му,нямаше да й е толкова пиперливо езичето.
Мълчиш ли си,ще те тъпчат,няма значение дали става въпрос за родители или познати/непознати.

Напротив.
Абсолютно винаги отговаря, и не остава длъжен.
На нея просто не ѝ пука. Както казах - на Коледа стана скандал и си тръгнахме по средата на вечерята.

# 626
  • София
Единственото разумно решение в такива случаи ми се вижда свеждането на контактите до минимум. Въобще не бих се напъвала да се обяснявам или пък харесвам.

# 627
  • София
Толкова да не долюбвам цялата патърдия, че май промих и мозъка на децата си. За моята сватба избягам да си спомням.
И все пак, кой както си прецени, да са здрави младите Grinning и да се обичат и уважават и със сватба и без.
Ето, точно като за теб една измислена ситуация:
Ти не обичаш, синът ти също, обаче половинката му държи, и то с всички подробности, за които може да се похарчат пари. И ако бъдещите сватове са по-заможни или просто угаждат на дъщеря си, от вас се очаква и вие да сте на това ниво.

# 628
По горе се писа,че не искат пари от свекървата.Тя даже не знаела,че тъстовете плащат половината сватба.
Щом сватбата е повече мерак на момъка,какво пречи това да се изтъква при всеки разговор със свекървата?

# 629
  • София
Ето, точно като за теб една измислена ситуация:
Ти не обичаш, синът ти също, обаче половинката му държи, и то с всички подробности, за които може да се похарчат пари. И ако бъдещите сватове са по-заможни или просто угаждат на дъщеря си, от вас се очаква и вие да сте на това ниво.
Ако някой очаква такова нещо, грешката е негова.

Общи условия

Активация на акаунт