WIZZAIR - 46

• 40 549
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Да попитам и тук. Опитавам се да направя резервация, като използвам точките от профила си. Стигам до плащане. След като се съглася с условията и натисна ДА получавам събощение Something went wrong with WIZZ Account usage. Точките си стоят, а сметката не се намалява с използването им. Как да преодолея този проблем? Опитах разговор с бот....безнадежно

# 121
  • Варна
Показвам от мобилната версия:
Скрит текст:

Долу вляво кликвате на 9.99 евро

Показва флекс 6.85 евро. Ако Ви устройва цената, кликвате нa ADD WIZZ FLEX
Явно не мога да се справя... Когато пробах все пак да направя пълна резервация пак виждам 12е флекс, но чак към края...въобще не мога да стигна до your trip, но пот вдигнах цената на полета от ровене. Още на розовата цена вляво ли чуквате или после когато избирате цената...Не се получава и това е.

# 122
Аз по-подробно и смляно от това не мога да го обясня. Вие за същата дата и дестинация ли пробвате да резервирате (както мен... на 7 март, Бергамо-Тимишоара)? За коя дата и дестинация резервирате? Нали това обясняваме, че цената е най-различна.. за всяка дестинация и дата...Затова даваме примерни конкретни дати и дестинации с евтин флекс. Вие явно резервирате нещо друго, за да ви дава 12 евро. И пак да кажа: не е нужно да достигнете чак до края на резервацията, за да разберете колко ви струва този флекс, още на втората стъпка става ясно, дадох ви нагледен пример със скрийншотове.

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 18:50 от diziler

# 123
  • Варна
Аз по-подробно и смляно от това не мога да го обясня. Вие за същата дата и дестинация ли пробвате да резервирате (както мен... на 7 март, Бергамо-Тимишоара)? За коя дата и дестинация резервирате? Нали това обясняваме, че цената е най-различна.. за всяка дестинация и дата...Затова даваме примерни конкретни дати и дестинации с евтин флекс. Вие явно си резервирате нещо друго, за да ви дава 12 евро. И пак да кажа: не е нужно да достигнете чак до края на резервацията, за да разберете колко ви струва този флекс, още на втората стъпка става ясно, дадох ви нагледен пример със скрийншотове. По-прегледно от това не мога. Освен да направя видео и да обяснявам с глас. Но нека не опираме чак дотам.
Благодаря за инфото! Приятна вечер желая!

# 124
За 10 февруари цената е същата (9.99 евро), а флексът е само 5.85 евро, пробвайте тази дата, със същата дестинация

# 125
  • Варна
За 10 февруари цената е същата (9.99 евро), а флексът е само 5.85 евро, пробвайте тази дата, със същата дестинация

Последно и спирам да Ви мъча. На Андроид ли Ви е приложението?

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 19:23 от Lilija

# 126
Аз да попитам нещо друго в тази връзка 
Купувам билети за където и да е с евтин флекс 
После влизам пак и анулирам билетите? Връщат ми парите в профила, и купувам други за където реално искам?
Това ли е схемата?

# 127

Не, на айфон. Пробвайте за 10 февруари, че е по-евтин флексът. Успех Wink

# 128
diziler е с  Wizz членство и затова му дава тези цени. Ако не сте с членство, цените пак са много изгодни, но са × 2

# 129
  • Варна
diziler е с  Wizz членство и затова му дава тези цени. Ако не сте с членство, цените пак са много изгодни, но са × 2
С членство съм. Просто на втора стъпка приложението не ми показва така страницата като при него. Смених и езика и пак същото. Но и така е много добре. Сега остава да се преборя със смяната на полетите.

# 130
diziler е с  Wizz членство и затова му дава тези цени. Ако не сте с членство, цените пак са много изгодни, но са × 2
Не, просто през цялото време тя е търсела дестинацията, на която реално ще пътува (с по-скъп флекс), а не някоя от посочените по-горе, които са с евтин флекс (фиктивни, но с идеята да се изместят после). Изяснихме го на ЛС.

Иначе цените невинаги са по 2 без WDC, разликата обикновено е 10 евро на полет.  х2 е само само при цена 20 евро (10 евро с WDC), ама при 100 евро цената с WDC е 90 евро

# 131
  • Варна
diziler е с  Wizz членство и затова му дава тези цени. Ако не сте с членство, цените пак са много изгодни, но са × 2
Не, просто през цялото време тя е търсела дестинацията, на която реално ще пътува (с по-скъп флекс), а не някоя от посочените по-горе, които са с евтин флекс (фиктивни, но с идеята да се изместят после). Изяснихме го на ЛС.

Иначе цените невинаги са по 2 без WDC, разликата обикновено е 10 евро на полет.  х2 е само само при цена 20 евро (10 евро с WDC), ама при 100 евро цената с WDC е 90 евро
Не е така,  полетите,които съм купила са Тирана-Бари-11.01, Бергамо-Тимишуара 07.03- искам да ги въртя за Варна-Хамбург и Мадрид-Букурещ. Уви така и не се справих.
Лека вечер на всички и се извинявам за дългия спам.

# 132
Е нали ми писахте, че София-Рим за лятото? Принципно тези по-ниски цени на флекс са в ниския сезон. Идеята е да се вземе ниска цена на самия флекс, пък после може да се върти по различните дестинации, но се доплаща цената, ако има разлика в цената нагоре. Иначе ако при новата дестинация има разлика надолу, не се приспада от цената.  И те да не останат капо̀ Grinning

# 133
  • Варна
Е нали ми писахте, че София-Рим за лятото? Принципно тези по-ниски цени на флекс са в ниския сезон. Идеята е да се вземе ниска цена на самия флекс, пък после може да се върти по различните дестинации, но се доплаща цената, ако има разлика в цената нагоре. Иначе ако при новата дестинация има разлика надолу, не се приспада от цената.  И те да не останат капо̀ Grinning
Съжалявам, явно не съм се изразила правилно/беше въпрос към Ваш отговор/.

# 134
  • Luxemburg

И аз завъртях как ли не дестинации и дати и Флекс все ми дава да е по 12€/посока. И за моя полет до Сф пак си е толкова. Като пусна търсене само еднопосочно тогава Флекса става на 8.85€.
А относно флекс, че не се вижда, аз също не го виждам като сложа двете деца с мен. Като ги махна и се появява. И багажа ми все е на цена 45-50€. Колкото и да ги въртях така и не ги намерих на по-добра жен. Търся през моето мобилно приложение, не през Сафари или Хром. Ще погледна и през лаптопа.

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 01:49 от ronicat

Общи условия

Активация на акаунт