WIZZAIR - 46

• 41 045
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Щом е с автоматично чекиране, логично е да ви иска данните предварително. Няма как иначе да стане.

# 556
Въпрос - част от билетите ми са платени с точки, но другата си е с кеш. Променяха няколко пъти полета и накрая се отказахме да летим с тях. Върнали са ми всичко в кредити. Има ли начин да ми върнат кеш поне това, което е платено кеш?

# 557
Да, сега трябва да заявите отново връщане. Ще ви върнат това което сте платили с карта или по банков път, останалата сума ще остане в кредит.

# 558
Да, сега трябва да заявите отново връщане. Ще ви върнат това което сте платили с карта или по банков път, останалата сума ще остане в кредит.
А откъде? Аз не виждам такава опция... Там, където виждам кредитите не виждам такава опция.

# 559
  • София
Чекирала съм през мобилното приложение и като вляза през компютъра, не намирам бордните карти и опция за принтиране. Копирах ги от телефона, но се разпечатват в много странен формат. Исках да ги имам и на хартия, за всеки случай.  Wink  А и по имейл не получих потвърждение за успешно чекиране, а в мобилното е ок - трябва ли да ме притеснява нещо?

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 12:53 от mamatania17

# 560
  • София
Никога не съм получавала подтвърждение за чекиране на мейла.
Но не е имало проблеми с полети и места.

# 561
  • Mediterraneo
Няма и да получиш потвърждение за успешно чекиране на мейла, няма такава практика.

# 562
Промоция по случай св. Валентин. 25%, ако се купят два билета на една резервация

# 563
Здравейте

При закупени билети без места чекина и избор на места е 48 часа или 24 часа преди датата на полета

# 564
Ако имаш в предвид Пекин и случайно разпределение места е 24 часа.
Платени места можеш да купиш по всяко време.

# 565
Здравейте! Нахлувам в темата с един тъп въпрос, ама при тъпи действия и тъпи въпроси ще задавам... Някакъв шанс да анулирам полет с грешна дестинация? Обърнала съм дестинациите в бързината... Вместо от А до Б съм задала от Б до А.

# 566
Здравейте! Нахлувам в темата с един тъп въпрос, ама при тъпи действия и тъпи въпроси ще задавам... Някакъв шанс да анулирам полет с грешна дестинация? Обърнала съм дестинациите в бързината... Вместо от А до Б съм задала от Б до А.
На предната страница е дискутирано.

# 567
Благодаря.  В паниката бързах да пиша, не да чета.
В момента ми дава около 45 евро рифънд под формата на кредити към сметката ми ако канселирам. Сумата, която платих е 240 евро. Ако оставя така до деня преди полета, с надежда да го канселират те по някаква причина, сумата за рифънд в
кредити променя ли се в случай, че не отменят полета? По-скоро намалява ли с наближаването на полета или няма значение ( да си взема поне тези 45 евро, да не пия съвсем студена, ами силно охладена вода... )? Ако променят дори часа на някои от полетите (отиване или връщане) имам ли право пак да искам възстановяване на парите без такси?
Съжалявам за глупавите въпроси, но такава тъпотия не ми се беше случвало да правя, поблазних се днес от намалението и в бързината да не изпусна прИмоцията сега ми излиза солено.

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 17:15 от Stella Gemella

# 568
Обадете се бързо и вижте какво ще ви кажат все пак.
Иначе при големи промени на часовете (над 2-3 часа) ще ви върнат парите без удръжки. Таксата за отмяна е една и съща, може да чакате до съвсем преди полета (май 3 часа).

# 569
Здравейте, ще летя  до Ница. Не съм пушач,помолиха ме да купя цигари. На какво количество имам право, от летището ли трябва да ги закупя? С ръчен багаж съм.

Общи условия

Активация на акаунт