WIZZAIR - 46

• 41 043
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Може да купиш цигарите от където ти е удобно.
Провери колко къса е разрешено да внесеш във Франция.
Май в сайта на МВнР пишеше. Или се обади на тел. на летище София - те си знаят.

# 571
Благодаря!

# 572
  • София
4 стека в рамките на ЕС.

От 31 март местят полетите от София на Фиумичино.

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 11:46 от RebelHeart

# 573
Да, това за местенето на Фиумичино се знае отпреди нова година, беше видно на сайта им. Търсих билети за Рим и го забелязах тогава.

Летище Айндховен ще затваря за 5-месечен ремонт, според тази статия в нидерландски сайт:
https://nltimes.nl/2024/02/14/defense-renovations-close-eindhove … ive-months-report

Предполага се, че полетите ще са от/до Маастрихт, но това не е потвърдено засега. Скоро ще се разбере.

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 13:28 от diziler

# 574
На сайта на летище Айндховен пише, че окончателното решение са очаква в края на февруари и ремонтните работи няма да започнат преди 2027 г.

# 575
Не съм отварял сайта на летище Айндховен и не видях нищо за 2027. Но... поживëм (Сори за русизма) Grinning

# 576
Фиумичино е по-далечното летище, нали?

# 577
Фиумичино е по-далечното летище, нали?
Да

# 578
Здравейте!
Имам въпрос свързан с плащането по банков път и ще се радвам, ако някой ми каже нещо повече.
Наложи се да платя отиване-връщане  по банков път, защото с карта нещо не ми се получи, но вече втори ден "резервацията ми очаква плащане", а парите са взети  превода е направен.
До колко дни ще се отрази промените и рано ли е да правя опити да се свързвам с Wizzair?
Ще се радвам, някой да ми отговори.
Благодаря!
Допълвам, че цената на билетите беше в лева и преводът е в лева, в банка в България.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 09:49 от Deschi

# 579
Здравейте
Имам анулиран полет началото на декември, уиз отказва обезщетение поради извънредни обстоятелства, имаше мъгла, като ако не бяха закъснели с час и половина мъглата не беше още паднала, бяхме малко хора и вероятно изобщо не са пратили самолет, но няма как да се знае.
Сега подадох за възстановяване на разходи, купихме алтернативни билети през България еър, предлагат ми да ми преведат половината пари от сумата, какво бихте ме посъветвали?
Четох и за такса от 50 евро за обработка на иск...
В чуденка съм да споря ли, дали има смисъл

# 580
Кой я налага тая такса за иск? Няма такова нещо.
Може да се пробвате за обезщетение през фирма, но щом наистина е имало мъгла...
През фирма ще има такса, само ако ви дадат пари.

Здравейте!
Имам въпрос свързан с плащането по банков път и ще се радвам, ако някой ми каже нещо повече.
Наложи се да платя отиване-връщане  по банков път, защото с карта нещо не ми се получи, но вече втори ден "резервацията ми очаква плащане", а парите са взети  превода е направен.
До колко дни ще се отрази промените и рано ли е да правя опити да се свързвам с Wizzair?
Благодаря!
Допълвам, че цената на билетите беше в лева и преводът е в лева, в банка в България.
Не става веднага, има още 1-2 дена буфер за плащане по банков път.

# 581
Благодаря neuromancer, Вашите постове са винаги много полезни.
Как мислите, да приема ли половината пари от платения алтернативен полет, има ли смисъл да споря с уиз, че ако ми бяха платили нощувки и друг полет, щях да им изляза по скъпо Grinning

# 582
Честно казано ми е странно това, доста е нетипично да ти дават половината пари, те обикновено увъртат до дупка или плащат...
Аз лично може би бих приел, но то не е спечелено още докато не получите парите, може да продължат да увъртат... По принцип  ако се откажете от полета просто трябва да ви върнат парите за билета и толкова, иначе трябва да говорите с тях и да видите какво предлагат и евентуално да се съгласят да платят билет с друга компания, не е просто така без да се обадите и действате.
Затова мисля по-добре вземете като ви дават...

# 583
  • София...........
Здравейте!
Наложи се да платя отиване-връщане  по банков път, защото с карта нещо не ми се получи, но вече втори ден "резервацията ми очаква плащане", а парите са взети  превода е направен.
Благодаря!
До 4-5 дни някъде ще се промени статута на резервацията ви.

# 584
Благодаря на всички за отговорите свързани с плащане по банков път.
Да, днес вече резервацията е платена и имаме дата за чекиране, наистина са нужни 2-3 дни.
Пожелавам много безпроблемни и вълнуващи полети🧡

Общи условия

Активация на акаунт