WIZZAIR - 46

• 41 038
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Може ли да се закупи самолетен билет с кредити и при по-висока сума да се доплати с кредитна карта?

# 586
# 587
Да, изпробвано е. То дава колко са налични... и ако кредитите стигат, просто ги дръпва и не се налага въвеждането на данни от кредитната карта. Ако не достигат, изписва колко (на мен понякога не са ми достигали 1-2 евро), доплащам ги с карта и чак като платя, имам вече билет.

# 588
20% за избрани полети от/до Виена

# 589
# 590
Здравейте!

В чекирания багаж при пътуване с WizzAir окей ли е да има течности?

# 591
В чекирания багаж, с която и да е авиокомпания няма ограничение за количество течности

# 592
Започнаха разни Великденски промоции

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 01:07 от diziler

# 593
сега виждам , че в резервацията съм Mr
смених го в настройките , не знам дали това е достатъчно или да пиша на бот

# 594
въобще няма значение

аз веднъж се писах Негово превъзходителство и никой не ми обърна внимание

# 595
  • Варна
Здравейте, предстои ни пътуване до Албания (полет Букурещ - Тирана и обратно). Въпросите ми са за на връщане от летище Тирана:
1. в пътния план ми пише, че летище Тирана не приема мобилни бордни карти и трябва да са разпечатани, а в сайта на wizz по тази дестинация излиза "Мобилната бордна карта е активирана"
2. пак в сайта пише: "ако притежавате документи за пътуване извън ЕС, трябва да се представите на гишето, за да бъде проверена документацията ви и да подпечатате бордната си карта"
Та, разпечатваме бордните карти на хартия и отиваме на гише за печат, въпреки че сме само с ръчен багаж, така ли е?

Доскоро много споменавахте Тирана, заради евтиния флекс, но някой дали е летял оттам?

# 596
Здравейте, купих еднопосочен билет за мен, мъжа ми и детето (4г). Купих ги на две отделни плащания - моят билет с дискаун клуб, за да имаме един чекиран куфар и техния на basic цени. Проблема е местата. Искаше ми се да сме всички заедно.
Полета е във вторник. Стандартните билети мога да ги чекирам от 24 до 3 часа преди полет, нали? В момента ако чекирам ми излиза 45 евро доплащане за избор на места.

# 597
Ами ако искате всички заедно се плаща, иначе детето ще седне с единия възрастен и безплатно. Според мен не е зле.
Да, от 24 до 3 часа преди полета. Има някаква възможност да минете по-евтино с местата, ако случайно до единия възрастен с детето има свободно място да платите само едно, но е малко вероятно това.

# 598
Здравейте, предстои ни пътуване до Албания (полет Букурещ - Тирана и обратно). Въпросите ми са за на връщане от летище Тирана:
1. в пътния план ми пише, че летище Тирана не приема мобилни бордни карти и трябва да са разпечатани, а в сайта на wizz по тази дестинация излиза "Мобилната бордна карта е активирана"
2. пак в сайта пише: "ако притежавате документи за пътуване извън ЕС, трябва да се представите на гишето, за да бъде проверена документацията ви и да подпечатате бордната си карта"
Та, разпечатваме бордните карти на хартия и отиваме на гише за печат, въпреки че сме само с ръчен багаж, така ли е?

Доскоро много споменавахте Тирана, заради евтиния флекс, но някой дали е летял оттам?

1. Скенерите на летището в Тирана не четат мобилни бордни карти. Трябва да се чекирате онлайн и да минете през чек-ин гишетата за хартиена бордна карта или сами да си направите хартиено копие.
2. Предполагам сте с български паспорт, т.е. с личен документ, издаден от държава, която е членка на Европейския съюз. Ако е така, това съобщение изобщо не Ви засяга.

# 599
  • Варна
Благодаря, това за документите извън ЕС съм го разбрала погрешно, не мислех че става въпрос за документ за самоличност, а за билета за  пътуване към страна извън ЕС. А на чекин гише безплатно ли ще ни разпечатат бордните карти (ще се чекираме онлайн) или имат такса?

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 19:32 от Katerina M

Общи условия

Активация на акаунт