WIZZAIR - 46

• 40 969
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
Това лято 2 пъти купувах билети в последния момент, изобщо нямаше да се разсърдя на подобен подарък.
То малко излиза направи добро изяж...

# 676
Добра е идеята със свободни билети. Преди седмица/две една дама търсеше спешно билети и питаше във форума, че полетите били разпродадени.

# 677
Здравейте, какво се прави ако полета закъснява. Четох в интернет, че има обезщетение за след 3 часа закъснение при кацане, нали така.

# 678
  • Mediterraneo
Така. По принцип. Ама нещо се правят на ударени в тези случаи. Аз използвах фирма, получих обезщетение.

# 679
Ако закъснението е по вина компанията, а не стачка, лошо време и т.н. има. Ама трябва да си го поискате и да ви го дадат, не е автоматично.

# 680
А на място при пристигане трябва ли нещо да правя ако ще използвам фирма. Видях в интернет, че има и всичко се попълва онлайн.

# 681
Всичко става онлайн, нищо не трябва да правите при пристигането.

# 682
Такава промоция за Priority или място за 9€ да си добавиш към закупен полет май за първи път пускат? Или поне аз не съм я срещала.

# 683
Сякаш да...повечето им промоции са процентно намаление. Възползвах се и си купих и багаж и места...когато купувах билетите багажа беше безумно скъп...за 32 кг в двете посоки 160 евро,а билетите за 3ма 170...сега взех 2 куфара по 20кг за 36 евро. И места си взех,че нашата дестинация е доста "екзотична" и не ми е все тая до кого седя. Много добра промоция...дано я има по-често.

# 684
# 685
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
здравейте, за първи път ще пътувам с раница за ръчен багаж, която се оказа, че е не 40/30/20, а 40/35/20 имам ли повод за притеснение? мека е, вероятно ако я смачкам ще влезе в рамката за проверка. Благодаря!

# 686
  • София
Мека раница ще влезе, при толкова малка разлика и то само в едно измерение, не вярвам някой да те накара да мериш.

# 687
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Благодаря, RebelHeart!  Ето това е раницата, дъното е 35-36 см. и това ме притеснява.

# 688
ако влезе в рамката е ок
иначе, може и да не те проверят

# 689
Не се притеснявай, ако раницата е с приличен размер и влиза под седалката, никой няма да те върне.

Общи условия

Активация на акаунт