Отговори
# 300
Серията ми хареса и удовлетвори почти на 100%.  От бая време не бях гледала онлайн серия, че и цялата наведнъж. Simple Smile И към последната сцена нямам претенции, съвсем в мисленето и характера на Ферит си беше - някой да го спаси. Първо дядо му трябваше да й разкаже колко е невинен, щото той не лъжел, после естествено Пелин. Много точен отговор получи от Сейран за организирането на тая нелепа среща. За мен няма логика Сейран да я връщат по спешност в конака. Поне от това, което му каза, когато я попита как ще живее без пари, без работа, без подслон (пак гаднярски въпрос, все да принуди човека да играе по неговата).
ПП И... скоро не е имало в темата над 70 човека.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 23:31 от Katya_I

# 301
След половин час е рд то на Афра,тъпата неслишах вече й честити, толкова е хубава Афра, лъчезарна

# 302
От 37-ма серия до сега,това беше серията която отново ми въздейства!Върна се и хубавата музика!Така трябваше да стане!Гюнгер събори всички пясъчни кули които построиха,как беше,Еклей!Събори ги с финес!Но има още за събаряне!Всичко натворено до тук трябва да се събори до основи за да се изгражда новия сценарий.Сега започнах да си фантазирам,дали Ферит няма да катастрофира с Пелоджум,тя да роди и да трябва кръв за детето и тогава да се окаже,че кръвните групи на Ферит и бебето не съвпадат.Много ми се иска да стане така,но явно Гюнгер е решил все пак да припише бебето на Ферит за да може Буче да излезе с малко достойнство от сериала,демек да се покаже джентълмен!Нещо подочух,че търсели нов актьор за сериала!Дали няма да припишат бебето на някой англичанин?Боже,колко малко показаха този път Пипилотка и за по-колко кратко!Е,така се гледа!А Суна?Ех,Суна,ох!Браво момиче!Берииил,прекрасна!Ифакат,прекрасна!Таро,браво момче,раздвижи се,показа емоция!

# 303
Единственият вариант, за мен, да има Сейфер, е да утрепят оная, балабар с бебето. Сейран не бива да се бори с дете, да стои на пътя му. Няма да е хубаво.

За втори път в този сериал, извадих кърпичките. Първият път беше миналият сезон, когато Есме се метна на земята в апартамента. Тази серия при разговора на Сейран с Халис, както и на разговорите между Сейфер, след като напусна имението.

# 304
Бебето не е на Ферит, само това ще събере отново СейФер. Актьорът, който търсят, сигурно ще влезе някой мъж в живота на Сейран,  надявам се, за да може Ферит наистина да страда, за да го докарат на емоционален реванш, преди да се съберат отново. И ще се съберат все някога, иначе няма да има сериал.

# 305
След половин час е рд то на Афра,тъпата неслишах вече й честити, толкова е хубава Афра, лъчезарна

В Истанбул е 00:43 с един час напред
Да е жива и здрава Афра усмивката и никога да не слиза от лицето и🌟

# 306
Единственият вариант, за мен, да има Сейфер, е да утрепят оная, балабар с бебето. Сейран не бива да се бори с дете, да стои на пътя му. Няма да е хубаво.

За втори път в този сериал, извадих кърпичките. Първият път беше миналият сезон, когато Есме се метна на земята в апартамента. Тази серия при разговора на Сейран с Халис, както и на разговорите между Сейфер, след като напусна имението.
Не трябва да ги убиват,защото после Ферит ще се чувства виновен и тази вина пак ще застане между Сейфер и пак връзката им няма да е пълноценна,а тя трябва да е такава!Единственото решение е ,или бебето е на друг,или си е направила ин витро за да си отмъсти на Сейфер!Гледах го без превод и тези намигвания много,много не ги разбрах,но когато го гледам с превод непременно ще се съсредоточа върху тях!

# 307
Какво са и правили??

# 308
Нали Афра се е порязала на стъклата при снимането, когато Сейран троши каната, снимките, вещите... Превръзка ѝ правят, Семих и държи краката, за да не и пада кръвното и тн

# 309
Епизодът ми хареса.  Епизод на разплата и казване на истината в очите . Много добри диалози. Сейран - Ферит , Сейран - Халис , Сейран - Кязъм    все в 10-ката. Много директна ,пряма и смела.
Голямо развитие в образа на Сейран , за сметка на Ферит. При него нищо ново от 2-3 епизода - сълзи и сополи и жалване на всички подред. Как така пропусна Ифакат този път. Остана изненадан , че Кязъм бие Сейран. Нямам думи. Толкова го е грижа за жена му , че не е забелязал. Прави глупост след глупост , особено в началото , когато не погледна жена си , а тръгна да спасява Пелин. Иначе , когато говори че не и е изневерявал , си спомни 19 еп. Тайничко се надявах , че нищо не е станало  ама.. Не мога да преглътна , че сутринта я заведе в конака. Добре , че  Сейран не знае и това.
Халис - пълно дъно. Взе , че се стабилизира дядката. По едно време беше сякаш сдал багажа. Сега пак го виждаме във форма - мафиот го раздава. Колието го разчувства нещо , дано покажат и неговата история. И какви бяха последствията за Ифакат и ОРхан - никакви. Поне нея можеше да я изрита от дома.
Орхан и Гюлгюн си изясниха , кой за какво и виновен , прехвърлят си вината като горещ картоф. И къде отиде Орхан ? При Диджле ли ? Важно ми е на мен.
Суна се омъжи без любов , но дано се обърнат там нещата. Въпреки това не могат да ме развълнуват с Кая.
Нюкет ми е чак плашеща. Тя ще стъжни живота на Суна. Това демонстративно влизане в имението  ще има последици. Нито Нюкет  нито Ифакат , ще я оставят да командори.
Ферит обича Сейран , но не по начина по който тя иска. Много ми харесаха думите и : " Обичам те. Ти ме научи да обичам  , но ме научи и на това , че любовта не е достатъчна."

# 310
Кислородната маска на Ферит

# 311
Епизодът беше топ!
Гюнгер се завърна с такъв гръм и трясък, че дори Карлос проговори 😂
Харесаха ми всички сцени. Изключвам супер неловката и нелепа сцена между Сейфер и Скумрията. Но явно и тя беше нужна да покаже Ферит какво дъно копае. Не знам как очакваше Сейран да му прости 😳
КайСуните ще ги бъде според мен. Една хубава сюжетна линия, която зададоха старите некадърници.
Това, че Суна все пак още поглежда към Абидин ми харесва. Нямаше да е логично толкова бързо да го зачеркне.
Старите сценаристи да се пенсионират. Никое дизи не заслужава тази неадекватност.
Това, че Ферит е спал с Пелин в 19 еп отново не го прави на 100% баща на детето й.
За Сейран не е проблем детето, че да трябва да умре. Проблемът й  са лъжите и Пелин.
Аз не искам да му прощава. Когато отиде в университета се обнадеждих за нея, че ще се хване за нещо и ще продължи напред 😊
Кязъм е дъно. Заслужи си изгонването.
На Халис да му имам любовта, остави Хатидже на улицата. Те от тук нататък на хотел ли ще са все😂

# 312
Добро утро момичета снощи ви смогнах и ви изчетох но исках да изчакам за да пиша !! Та туко що изгледах финала на серията с превод в тик ток !! Иска да пиша че съм съгласна с Сейран много добре му го каза той е егоист и не я обича толкова колкото иска да притежава всичко .. неразбирам как може да ги събере двете на една маса какво очакваше да се прегърнат и целунат и Сейран да и каже че ще и гледа детето ли ? Не разбирам наистина Ферит е на дъното незнам какви магии трябва да правят сценаристите !! Ще изгледам епизода желия с превод и ще коментирам повече !

# 313
Пропуснах Орхан 👿
Удобно прехвърли вината за всичко на Гюлгюн.
Дори не си дава сметка, че не брака между Сейран и Ферит е докарал положението до тук. Това, че синът му не си държи гащите вдигнати 🤦
Ако беше женен за Суна, нямало да се случат тези неща. Да бе да😂😂😂Още по - зле щеше да е. Можеше 2-3 бременни да се появят.

Ферит и той удобно обвини дядо си за хала. Сякаш той го вкара в леглото на Скумрията 🤦
Обвиненията му звучаха сякаш съжалява, че се оженил и влюбил.

Защо на вещицата Ифакат й се размина🤔

# 314
  • Яко в Матрицата...
Серията беше хубава на фона на последните няколко, от 42 насам с появата на Animal Fish нещата съвсем се забатачиха. Та заради това ми хареса развоят на събитията. Но 2 часа и 44 минути не се запълват лесно, имаше и пълнеж. Важното е, че Сейран каза всичко на всички и че счупи оковите. Надявам се Гюнтер да ѝ напише приятели, работа, ходене на училище, т.е. самостоятелен живот извън имението поне за няколко серии. Дали пак ще ги разведат е също интересен въпрос. Дали Ферит ще преклони глава и ще послуша дедето, защото той без него е нула. Той също няма нищо - нито работа, нито собствен дом. Къде ще отиде, ако дедето не го спонсорира, ако не се казваше Корхан. Той е пълна нула, даже по-голяма нула от Сейран. Защото тя има мечти и сега дойде моментът да ги осъществи, а стимул не ѝ липсва, докато той се чуди само на кого да каже, че вината не е негова Triumph

И пак да кажа - никой ли в този дом Корханов не се сеща да поиска ДНК... Не може да са толкова тъпи, не може! Joy

Тере, и аз се чудя за Ифакат. Дедето каза, че ще се разправи с тях един по един, може да не е дошъл редът ѝ. За Орхан също ще има някакво наказание. Какво ли стана с откраднатите пари от фирмата? Той поне се подсигури още преди Нюхкет да се появи Joy

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 08:24 от Reni 🧿

Общи условия

Активация на акаунт