Отговори
# 315
Най необяснимо ми е ситуацията Шехмус ,Нюкет, Кая и как братовчедките си намигаха на масата. Пък може дете да няма, Гюнгер нарочно да ни манипулира,накрая ще видим

# 316
Вулкан от емоции в мен след снощния епизод! Браво Гюнгер! Добре, че те има! Върнаха се хубавите диалози и дааа.. дори Карлос проговори😁🫣 Не ми хареса този спомен към еп. 19 и луда полудях, че може би Ферит е спал с рибата 🤯😵‍💫 Сейран хубаво му го каза,  каквото и да става, каквото и са е било той я излъга. От това я заболя най-много 💔 Щастлива съм, че сестрите Шанлъ отново са подкрепа една за друга, предполагам това ще се развие още в следващия епизод. Кая пак ме изненада,  не знам вече искрен ли е или пак крои нещо. Направи крачка към Ферит и направо спринт към Суна. Бях сигурна, че Сейран ще каже за боя. По този начин имаше разплата за Кязъм и наранен Ферит. Не помня вече, но някой тук писа, че рибата не трябва да умира и съм съгласна- трябва да си плати за всичко.
И накрая Нюкет, която със сигурност е имала заигравка с чичото. Разсмя ме до сълзи, като попита рибата как е доживяла до тези дни с този мозък 😂.
Да видим рейтинга днес 🧐

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 08:37 от Dichkata

# 317
Хареса ми, че Гюнгер върна стари предмети, които бяха забравени. Колието и гривната.
Проведоха се разговори, които все се отлагаха и проблемите се замитаха под килима. Много силно завръщане!

# 318
  • Яко в Матрицата...
Тере, най-вече върна силната Сейран. Това искат да гледат АВ групата. С нетърпение чакам рейтинга 🤣

# 319
В групите, където членувам всички пишат, че Ферит и Сейран са дали мастър клас! Два пъти гледах серията.. и пак ще я гледам, толкова силни хубави думи накрая, имаме този свят, това ни е достатъчно да станем и да се борим❤️

# 320
  • София
Топ!

# 321
  • Яко в Матрицата...
10 в Тотала, само за една серия …

# 322
Заслужено! Фрагментите бяха много силни.

# 323
Шербета може да ни диша парите хахаха

# 324
  • Яко в Матрицата...
Ръцете на Гюнтер дерт да не видят 🤣🤣🤣

# 325

Успешният ни татко Кязъм / Дирен Полатогулари  е получил "Почетна награда на годината" на 9-ите награди Golden 61 Awards

# 326
  • Яко в Матрицата...
Албена, поне на един от Чапкъните са дали награда. Умрях от смях, като видях двойката на годината и сериала на годината.

# 327
Албена, поне на един от Чапкъните са дали награда. Умрях от смях, като видях двойката на годината и сериала на годината.

Коя е двойка на годината че не видях , Ренко

# 328
# 329
  • Яко в Матрицата...
Албена, тия от Ateş Kuşları 🤦

Общи условия

Активация на акаунт