Отговори
# 360
# 361
# 362
Добър вечер  Hug
ЧРД на Афра! Да е жива и здрава и много ,много щастлива .!  Flowers Rose

https://twitter.com/i/status/1728842503586299979

Рени  мерси за преводите на песните  Flowers Hibiscus
Епизода снощи беше много добър,наситен с много действие ,а  рейтинга днес съответно също мнооого удовлетворяващ и постави нашия сериал там където му е мястото най-отпред Simple Smile  Tada
Всички герои сякаш бяха разбудени от сто годишен сън и получиха екранно време ,даже и Карлос проговори турския доста добре Simple Smile
Афра и Мерт бяха великолепни ,толкова отдадени на ролите си ,че чак и рани са имали миличките те .
Сейран ги нареди всичките по домова книга .Естествено първи  в списъка си е Ферит ,той сигурно и на там ще усеща гнева на антепското фъстъче върху себе си .Но нищо заслужил си го е заради това ,че не прояви смелост ,предпочете  да лъже вместо да каже истината и на края всичко се стовари върху него.
Всичките сцени между Ферит и Сейран бяха много тежки и емоционални .Сейран потроши всичко в стаята и понаби Ферит ,обаче той гък не каза ,не вдигна и един път ръка ,а само се предпазваше защото знае какво се случи минали път като го направи.
Втората спирка на Сейран след Ферит беше Халис  ага.Нооооо за съжаление всичко което му каза не достигна до сърцето му ,само като му хвърли колието от Хатуч тогава леко го жегна ,но това беше само за миг и после великия ага пак надигна гордо ,гордо главата си .Но беше много добро това ,че Сейран разкри истината за Ифакат и Орхан.Тая никаквица Ифакат за коя се мисли ,че да приказва ,много добре направи Сейранчето ,че и изкара кирливите ризи .
Трета и последна спирка преди великолепното заминаване на Сейран беше баща и.Лееее как добре му го каза,браво момиче точно така ,недей да мълчиш повече ,не ти трябва да се срамуваш ,а татенцето ти.
Ферит горкия толкова жален беше ,Сейран като си тръгваше.Вика вземи ме със себе си там където отиваш. Cry
Къде да те взима бе душа ,тя не може да те гледа в момента ти викаш да си идел с нея. Cry
Е то не че Ферит не я намери след това Сейран де ама си остана достатъчно време в къщи ,за да разясни бъдещите си творчески планове на деде и да закачи дрешките на Сейран обратно на закачалките в стаята им.Simple Smile
Сцената между Ферит и дядо му  беше мноо добра .Страхотни Мерт и Четин Текиндор.
Дядото вари ги печи го той си знае неговата ,ще се разведеш с едната ще се ожениш за другата ,че великия наследник на Корхан да се роди  с фамилията си .Ама ти обичаш ли едната ,мразиш ли другата ееее това са някакви там подробности които нямат значение за великите хора с висок морал ,чест и достойнство. Angry Де да можеше тези велики хора да са и добри и милостиви  и вместо непрестанно да съдят и изискват малко повече да обичат и да са съпричастни с болките ,проблемите и нуждите на близките си.
Ферит обаче голяма реч дръпна на дядо си.половината не го разбрах дето го каза ,но най-важната част развод йок и без Сейран не може ми станаха напълно ясни както май и на деденцето .Ноооо за разлика от мен агата  май ,май не му хареса това неуважение от страна на Ферит и че така му скърши хатъра та да видим на там дали няма да си прехвърли надеждите за бъдещ наследник на Кая . Thinking
А Кая много странно държание имаше към Ферит  Thinking Един такъв изглеждаше ,че е съпричастен с него,успокоява го ,вика му да не се притеснява ,че той ще държи под контрол нещата в къщи на което Ферит ако имаше време щеше да му обясни къде да си навре съпричастността ама бързаше та се задоволи само да му хвърли два три гадни погледа .Simple Smile Та ми е интересно и в тази насока как ще се развие сценария и дали Кая все още мисли да отмъщава на всички или само на дядо си.,защото преди отношението му към Ферит си беше доста лошо и сега така да се промени чак не ми се вярва Simple Smile
Кязъм ага получи удари и от двете си дъщери обаче накрая Суна както го изгони направо беше велико .Как беше наперен самооооо антепския ага  ииии оп удари на камък ама така удари ,че ще го помни дълго време .
Суна ми се струва обаче ,че тепърва и предстоят много проблеми.Нюкет и Ифакат няма да се дадат така лесно ,очаквам и Кязъм  като се оправи от шока  пак да си надигне главата .Ще ми се двамата му зятя  да го хванат и да го понабият едно хубаво ама надали ще я бъде тая работа.
Сцената в която Сейран си спомни кое най-много е желала в живота си преди да се омъжи за Ферит ми хареса много .Добре беше измислено това ,за да се покаже на всички млади момичета ,а и не само ,че образованието  е ценност и е важно да се стремим към нея ,за да имаме по-добър живот .И после като стигна до университета беше толкова трогателно все едно влиза в рая или в някакъв храм пълен с най-красиви и важни неща.Simple Smile А  Ферит пък понеже си я познава много добре веднага се усети къде е отишла и хоп без да знае Сейранчето прекара и тази нощ с Ферит. Simple Smile
Момичетата които помогнаха на Сейран ми харесаха.Дано и на там да продължат да и помагат защото иначе не знам как ще оцелее нашето момиче в този голям свят за който тя с такова вдъхновение каза на Ферит.Мдаааа то хубаво ама като нямаш парички даже за симит и чай и  да си наемеш скромна квартира този красив голям свят ще ти покаже своята враждебна страна мило момиче.Дано новите дружки и протегнат ръка първоначално ,а Сейран иначе е оправна, ще си намери работа ,ще учи и ще успее само  и трябва малко помощ  и подкрепа.Сигурно и Ферит ще намери начин да помогне ако естествено не се спихне тотално и не изпадне в депресия или от него  да изкочи онзи стария Ферит и не я подкара по стария начин.
Ще видим какво ни е подготвил  Гюнгер ,но със сигурност ще е интересно както и до сега.
И последно само да отбележа за мама рибка.Тая жена ако до сега не беше разбрала ,че Ферит не я ще сега вече трябва да да е осъзнала в пълна сила какви са  му чувствата и към  на къде са насочени.Ферит в отчаянието си помоли Animal Fish да иде и да каже на Сейран ,че той  не е знаел за бебето и ,че е невинен поне по тая точка.И естествено нищо не постигна защото е още много прясна болката на Сейран ,трябва малко време  да мине.Но след като тя си спомни как Ферит и е кушил симит като ядяха с новите и приятелки и ,че си взе единствено гривната направена и подарена от Ферит има надежда за Сейфер Heart 

# 363
  • Яко в Матрицата...
Ей това е писано за Ферит Grinning

# 364
Да си кажа за Абидин
Значи,намаше смелостта да защити чувствата и любовта им,но като видя низвергнатия и хванат от двама мъже Кязъм му удари и той един тупаник
Може да си помислиш-удари го за всичко,което причини на Суна,но...може и да си помислиш,че го удари чак когато беше слаб и изхвърлен...
Ето такъв не искам да бъде Ферит.

И една мисъл,която ми мина през ума-дали Кая няма да отмъсти на дядото с детето на Пелин?Там има забъркана от майка му някаква интрига,нарочно скроена и обмислена
В смисъл,че всички мислят за новия наследник на Корхан,а той може да се окаже на Кая.И след като Кая се ожени толкова скоростно,детето отново да не е в къщата при дядото Корхан
Не знам дали успях да обясня какво искам да кажа,но ми се върти в главата-бебе,Кая,Нюкет,Пелин-все свързани с отмъщението към Корхан.
Знам ли-това може да гътне дядото
Ще видим

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 21:25 от VAL*

# 365
  • Яко в Матрицата...
Нямам надежда, че дедето ще се гътне. Толкова ми е анти, че нямам думи.

# 366
# 367

Тръгнаха спекулации коя е мъжката ръка до ръката на докторката и обичайния заподозрян е познайте 😃😂😛

# 368
# 369
Честит празник на Афра! Жива,здрава и много успешна.
Гледахме най-добрия епизод за мен за втори сезон.

# 370
А защо на Сейран да не й помогне Суна. Сега като снаха на Корхан има неограничен бюджет, все ще наеме една малка квартирка без да разбере дедето. Суна е хитра хич няма да й мигне окото да харчи Корхановите пари 😄( и аз бих..). Представяте ли си дедето да харчи пари за Сейран и дори да не знае. ...- това вече е мечта 😜

# 371
Момичета Мерт бил болен. Отменил снимки дори. Някой знае ли нещо? Дали е вярно? Нещо в Туитър и Инстаграм 🥺🧐😵‍💫🤕

# 372
  • София
Пишат, че е в болница от два дни. Честно казано не знам дали е вярно, още от четвъртък чух, че бил зле. Но честно казано в туитър почти всяка вечер правят хаус за нещо и вече не знам кое е вярно и кое измислица.

# 373
  • Бургас
Отворете пътя, ние идваме......И току-що започнахме

И те наистина се завърнаха.....безцеремонно, уверено, с игра подплатена от думите на Гюнгер - достойна за учебник!
 С 48-а серия разбрах стойността на този сценарист,  да ме прости за всичките "хули", от моя страна в миналия сезон и както Рени писа по-горе " "Ръцете на Гюнтер дерт да не видят" Joy
За първи път от м.април, гледам серията втори път, и не мога да се освободя от чувството, че нещо хубаво се е завърнало в ежедневието ми...Една история, която разказана от правилния разказвач те кара да разсъждаваш, да съпреживяваш, да очакваш следващия петък, дори без спойлери и фрагове, защото....ами защото не само Карлос имаше текст, медальонът и гривната влязоха в действие, с един бърз кадър от оная злополучна 19-а серия ни се отговори, кога е станало бебето и още много наглед дребни детайли, които ни показаха добрата екипна работа на сценарист и режисьор, оператор, монтажист и всички замесени, да ни задържат пред мониторите. Но най-важното - върнаха ни героите от там, където ги оставихме в миналия сезон и подобно на скок във времето продължаваме пътя белязан от появата на така чакания наследник.....но от неправилната жена. Толкова истини се казаха, толкова болка се изплака, но и много силни вече видяхме, Сейран и Суна! Едната готова да разчита на непознати и чужди хора, защото трудно се преглъща предателството на любимия човек, а другата с брак, който ще и осигури защитата, сигурността и всичко, за което е мечтала и до което все не можеше да стигне. Все по-симпатичен ми става Кая и съм сигурна, че Суна ще го влюби в себе си и ще объркат плановете на Нюкет. Интересна ми е и каква е историята и с чичото, за която първата му жена явно знае доста, а че не е баща на Кая, стана ясно от разказа за детството му - израснал с безотговорен баща и майка, вечно спяща от хапчетата. Силно ме впечатли диалога между Орхан и Гюлгюн.....какво типично чапкънско държане "атаката най-сигурно средство за защита". Тя не била никаква майка, защото защитавала и оневинявала винаги децата, затова Ферит стигнал до тук....А той къде е бил като баща? Толкова хубаво му каза всичко....
Вече ми се върна надеждата да получим отговори на много от въпросите, които стоят още от 1-ви сезон. Май и историята на Диджле ще разберем /имало е снимки в апартамента и с Асуман/
Не останах безучастна и към "вихрушката" около злополучното парти за РД на Афра. Четох и тук и по сайтовете.... Дожаля ми за тези млади хора, които са поредните участници в режисиран водевил и в реала. Но....колкото и да  се пее в една песен "не всичко е пари приятелю, не всичко е пари", май май....те са водещите в този свят.

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 04:51 от Аniksi

# 374
Умора,стрес, нередовно хранене, емоции, сълзи и за капак снимаха на студа 2 дни даже повече... дано се оправи бързо Мертооо 🤕Heart

Афра и днес празнува 😄
Еххх ами и тя да е жива и здрава
Ама много странно се получи при тях с Рамо..

Общи условия

Активация на акаунт