Отговори
# 345
# 346
  • Яко в Матрицата...
Втората е много хубава 🫠

# 347
Втората е много хубава 🫠

Джем е уникален изпълнител,той имаше рожден ден онзи ден и да е жив и здрав, изобщо много успехи. Уникални песни създава това момче.

# 348
И аз съм от феновете на Джемчо, всяка песен е докосваща, а гласа му е много нежен.

# 349
Много ми хареса един коментар в ТТ
Афра е светлината на сериала , а Мерт - сърцето

Да е честита Афроша Heart
Има таланта , има успеха има и обичта на феновете
И нека намери любовта !

# 350
  • Яко в Матрицата...

Раздяла
Джем Адриан

Очите ми те гледат отдалеч.
Вече не си ми на сърце.
Думите ми все при мен се връщат…

Мислеше си, че е толкова лесно да те забравя ли?
За мен вече раздялата е любов.

Косите ми са разпилени върху ложето на твоето сърце…
Не ме буди!
Нека утрото настъпи и ще си тръгна.
Остани във сънищата ми ти.

Мислеше си, че е толкова лесно да те търся ли?
За мен вече пътищата, водещи към теб, са любов.
Ах, мислеше си, че е толкова лесно да си тръгнеш ли?
За мен вече пътищата, водещи към теб, са любов.

Чувствам гласа си като чужд.
Изумен съм!
Образът ти е стих в летоброенето на моето сърце.
Ще те търся!

Ах, мислеше си, че е толкова лесно да те намеря ли?
За мен вече да те търся е любов.

# 351
Продължаваме с гоненицата 😂
https://vm.tiktok.com/ZGeRYxWQW/

# 352
Пускам ви иназ нещо от тик ток, може да си навържете две и две

https://vm.tiktok.com/ZGeRYGvCD/

# 353
Здравейте и от мен!Снощи,като гледах сериала с онлайн озвучка,ще ви кажа кое най-силно ми направи впечатление и какви изводи си направих за по-нататъшното развитие!Забравеното колие,което най-сетне излезе на преден план не ми се стори много да впечатли деде!Може би тепърва ще научим неговата история!Гривната,която Ферит направи и Сейран държеше в ръка ме наведе на мисълта,че не всички мостове са изгорени.Най-много ме впечатли реакцията на Кая спрямо Ферит,когато го спираше да не се нахвърли върху Кязъм и думите му,че после може да се разправят двамата,но в момента са на една и съща страна.Сейран,ах Сейран,как го постави на място Ферит!Кратко и ясно, докато беше зает да гони любовницата си остави любимата си да бъде пребивана!С две приказки,виновен си колкото баща ми!На всичко това беше свидетел и Кая!Докато Ферит действа само емоционално,то Кая действа хладнокръвно!Освен това знае много повече за връзката на майка си със Зерин,Пелин и Шахмуз.Знае и за плановете и за отмъщение.Мисля,че знае и много за бременността на Пипилота.Струва ми се,че именно той ще разкрие картите на св.Троица/Пелин,Зерин,Нюкет/,не защото много "обича"Ферит,а да защити Суна и Сейран,дружките му по съдба!Надявах се на Ферит да му светне червената лампичка,когато видя Пипилота с Нюкет!Но явно Гюнгер е решил да го остави да се разпадне съвсем емоционално и изведнъж този спомен от еп.19 да го осени,че той не може да бъде бащата.Пишат,че Юсуф се връща в играта за да бъде завършена и неговата история.Не разбирам обаче как ще я завършат при положение,че търсят актьор за появата на нов мъж в живота на Сейран.Дали той ще се окаже съюзник на Пелин и това отмъщение да е замислено от двамата?Не знам!Относно сцената с Пелин,Сейран и Ферит!Много не са я харесали!Да,не беше много лицеприятна,признавам,но беше много показателна и за тримата.Първо:Пелин получи нова порция унижение,когато Ферит каза на Сейран,че друга жена няма за него!Просто знаем какво може Буче и не се получи желаната реакция от нейна страна!Болката,която изпита Сейран при вида на бременната Пелин!Великолепна Афра!Само един поглед беше достатъчен за да настръхнем!Но точно това и даде сили да каже и докаже на Ферит,че света не се върти само около него.Преди това я виждах склонна да му прости!Ферит,в следващата серия ще видим дали думите и действията на Сейран ще го приземят и ще се върне оня другия,който не остави нито един от противниците на любовта му да я унищожат!Можеш ли да предположиш какво се върти в главата на Гюнгер?

# 354
Все още не съм готова да пиша,не съм готова да изкажа мнението си
Една серия не ми стига,трябва да знам как по-нататък ще се развият нещата
Иска ми се сюжета да продължи,както е в Чучулигата..
Но,едва ли
Времената са други,макар и обидата да е същата
Не разбирам защо упреквате Ферит,че е направил очна ставка между Пелин и Сейран.Сейран го обвиняваше,че той поддържа контакт с Пелин и,че през цялото време и е изневерявал
Затова той заведе Пелин при нея,за да и каже,че това не е истина и,че той не я лъже
По принцип мисля,че човек,който истински обича,прощава
Как ще развият сценария можем само да гадаем
Но,на този етап аз също искам да се разведат
Знам,че Ферит не може без Сейран,знам,че ще боледува и,че ще е депресиран много дълго време
За Сейран не знам
Тя е силна,може и да се справи и без него
Трудно ми е обаче,като знам,че той наистина я обича,трудно ми е да взема страна
Защото ще се повторя-който обича прощава
Ако не прости Сейран,значи любовта и не е истинска и силна
Думите и,че любовта не е достатъчна не намирам за полезни.
Любовта е достатъчна да победи всичко,дори и изневяра,която в случая не съм сигурна,че е имало
Силен и тежък епизод
В него всички бяха нещастни.Само Нюкет се хилеше и кривеше безобразно,но и на нея ще и се стъжни,като разбере какви ги е свършил Кая
Кая....Не знам какво цели да постигне и по какъв начин,но не съм сигурна,че той ще е победителят.Той просто не познава Суна
Искам да кажа,че и на мен играта на някои моменти ми беше вяла,особено при Ферит-като,че ли не му стигнаха силите да покаже всичко,което чувства
Мими65,това за кръвната група на детето,която според теб няма да съвпадне с кръвната група на бащата го забрави
Доста старо и овехтяло разбиране,което е довело до много неприятности в семействата
Моят син,например има моята кръвна група,а резус фактора на баща си
Бащинство се доказва само чрез ДНК анализ

# 355
Здравейте Благодаря за превода на песните Прекрасни Благодаря за всичко споделено
Да е честита Афра Желая и много здраве и щастливи мигове в живота

# 356
Здравейте, момичета! Отдавна не съм гледала сериала с толкова вълнение. Серията кърти! ( едва на 50-тата минута съм) . И Мерт и Афра са страхотни актьори,но този път Афра е върхът. Сцената в стаята и след това с Казъм,остави ме без дъх...

# 357
Кая си е малко психично неуравновесен, ама да си пробута детето за дете на Ферит не вярвам. Сам каза, че е израстнал с неуравновесени родители и липса на любов, съмнявам се да постъпи така със своето дете. Тая история с това бееб и " тази новина" не е много домислена от калпавите сценаристи.
Аз снощи не можах да гледам през цялото време, но ми направи впечетление, че в туитър на два пъти избухваха с много коментари. Единия път беше естествено за флашбека, а втория беше с това намигване и поглеждане към корема на рибата при споменаването на Кая. Не знам как биха го изкарали баща на бебето, освен да се окаже, че е бил в Истанбул и се е виждал с рибата, когато писа на Халис Ага, че ще идва и иска да му целуне ръка.

Сейран не виждам как би се върнала в момента в имението, че и да остане. Може да е нещо с диабета и молба на Гюлгюн, друго наистина не ми хрумва.

# 358
Да приемем хипотетично, че детето е на Ферит...отива с Ифош и казва на дядо си, че Пелин е бременна от него и...що за Бога отговор на Ферит е това-"Аз нямам никаква вина"...за кое няма вина, че е спал с нея или, че й е направил дете (това хипотетично)??? По-глупав отговор не бях срещала скоро.

Мисля, че стигнахме до дъното в историята на дизито и за да видиш светлината първо трябва да си стигнал дъното. Би следвало някакъв развой вече какъвто и да е, молейки се да не останем на дъното.

# 359
Все още не съм готова да пиша,не съм готова да изкажа мнението си
Една серия не ми стига,трябва да знам как по-нататък ще се развият нещата
Иска ми се сюжета да продължи,както е в Чучулигата..
Но,едва ли
Времената са други,макар и обидата да е същата
Не разбирам защо упреквате Ферит,че е направил очна ставка между Пелин и Сейран.Сейран го обвиняваше,че той поддържа контакт с Пелин и,че през цялото време и е изневерявал
Затова той заведе Пелин при нея,за да и каже,че това не е истина и,че той не я лъже
По принцип мисля,че човек,който истински обича,прощава
Как ще развият сценария можем само да гадаем
Но,на този етап аз също искам да се разведат
Знам,че Ферит не може без Сейран,знам,че ще боледува и,че ще е депресиран много дълго време
За Сейран не знам
Тя е силна,може и да се справи и без него
Трудно ми е обаче,като знам,че той наистина я обича,трудно ми е да взема страна
Защото ще се повторя-който обича прощава
Ако не прости Сейран,значи любовта и не е истинска и силна
Думите и,че любовта не е достатъчна не намирам за полезни.
Любовта е достатъчна да победи всичко,дори и изневяра,която в случая не съм сигурна,че е имало
Силен и тежък епизод
В него всички бяха нещастни.Само Нюкет се хилеше и кривеше безобразно,но и на нея ще и се стъжни,като разбере какви ги е свършил Кая
Кая....Не знам какво цели да постигне и по какъв начин,но не съм сигурна,че той ще е победителят.Той просто не познава Суна
Искам да кажа,че и на мен играта на някои моменти ми беше вяла,особено при Ферит-като,че ли не му стигнаха силите да покаже всичко,което чувства
Мими65,това за кръвната група на детето,която според теб няма да съвпадне с кръвната група на бащата го забрави
Доста старо и овехтяло разбиране,което е довело до много неприятности в семействата
Моят син,например има моята кръвна група,а резус фактора на баща си
Бащинство се доказва само чрез ДНК анализ
Да,но го написах като повод най-сетне Ферит да се усъмни и в последствие да поиска ДНК тест иначе не виждам какво може да го убеди в това ,че детето не е негово!

Общи условия

Активация на акаунт