Отговори
# 90
  • Яко в Матрицата...
Сега наистина стана още по-интересно за журналята. Ще започнат да питат кога, как, защо…

# 91
Рени- точно.. да не беше отговаряла изобщо 😂 да беше благодарила и кой от къде е ...

# 92
Ренко Simple Smile

На мен ми е все тази честно казано но никога след Серенай и Керем не можах да повярвам на сет ашка и го изключих от очите си и живота си както се казва беше горчив хап за бая време..

Много са сладки всички които все още вярват наистина искам да ги гушна в момента в групите ми. Това са хора с чисти мисли и чисти сърца...

# 93
Ок , добре е  , че си каза момичето Само ми е странно как така е смела на сред сезона да обяви това . Толкова да е обидена , че да пренебрегне сериала си ей така Някак странно ми се вижда

Да са живи и здрави

Сега Мерт ще отнесе хейта , то е ясно

# 94
Пускайте анкета заедно ли са Афра и Мерт 😂😂😂 да спорим,само по тая тема ще изпишем цяла тема в бг мама за два дена

# 95
# 96
Албена, аз съм против обсъждането и влизането в личното пространство. Щом Афра го казва сигурно казва истината. Феновете има нещо което не разбират за звездите сменят ги като носни кърпи после феновете страдат дали е за мъже или за жени...
И се питат горките :Защо бе....
Ей затова съм против реал по сетовете не всички се женят или не всички задълбочават🤷‍♀️
По важно е да останат приятели а не да се гледат на кръв на сета... 🤍✍️
Гаджета винаги можеше да са но те бяха приятели преди всичко.

# 97
Албена, аз съм против обсъждането и влизането в личното пространство. Щом Афра го казва сигурно казва истината. Феновете има нещо което не разбират за звездите сменят ги като носни кърпи после феновете страдат дали е за мъже или за жени...
И се питат горките :Защо бе....
Ей затова съм против реал по сетовете не всички се женят или не всички задълбочават🤷‍♀️
По важно е да останат приятели а не да се гледат на кръв на сета... 🤍✍️
Гаджета винаги можеше да са но те бяха приятели преди всичко.

Аз го казвам в кръга на шегата по принцип,но все пак дано все още са си приятели и са живи и здрави.

# 98
# 99
Нито Афра нито Рамо са обявявали връзка. Първо казваха, че са приятели, после благодариха, след това казваха, че не могат да потвърдят нещо, което никога не са обявявали и сега минахме на колеги. Постоянно им се задава този въпрос където и да ги видят, как не се умориха не знам. Афра е дошла да отпразнува рд и да се види с приятелите си и хоооп пак същите въпроси. Ами то втръсна вече и тя се нервира-нали не очаквате да каже заедно сме и да приключи темата. Не знам дали това беше умен ход от нейна страна...или някакъв среден вариант...Но и двамата са млади искат да живеят, да лудеят, да се забавляват с приятели, а сега и крачка не мога да направят без да ги хванат репортерчетата и да зададат отново въпроса. И ще продължава да е така.

Но аз си вярвам, че има АфРам Sunglasses

# 100
Туко що четох в един профил , че наистина са скъсали и то даже Афра е скъсала с него .. затова и е изтрила снимката на Мерт в ония общите.
Не се знае причината.

# 101
Мерт май след изтриването на снимката, или по това време, беше сам на почивка?

# 102
# 103
Айде сега, чудо голямо. Това са нормални неща.
Никога не са обявявали,че имат сериозна връзка. Може би причините  са им били лични,
нямащи нищо общо със селиала. И най-вече,че не са били сигурни в отношенията си. Приятели,които са опитали нещо повече,но не се е получило.  

Ние си имаме Сейран и Ферит.  Бъдещето и кариерите  на АфРам  са  пред тях,ще намерят и любовта. Hug

# 104

Общи условия

Активация на акаунт