Отговори
# 180
Какво означава "ce e научил да обича раците като гледам"?

На мен много ми харесва приятелството между Серенай и Мерт. Винаги се подкрепят (тя него особено!), радва се на успехите му и много искрено винаги говори за него. Наистина истинско приятелство. 🙂 За това и с удоволствие чакам да видя премиерата на Шахмаран.

# 181
Какво означава "ce e научил да обича раците като гледам"?
На мен много ми харесва приятелството между Серенай и Мерт. Винаги се подкрепят (тя него особено!) и много искрено винаги говори за него. За това и с удоволствие чакам да видя премиерата на Шахмаран.

Серенай ми е астрална сестра.Мерт беше казал,че не обича зодия рак..Ние сме с много майчинско грижовни чувства понеже може би не знам.Но това ми е напълно ясно...Демек чрез Серенай е оценил зодията.
Хелял на Серенай от всякъде да кажа Язъджъ я следва така и не му е дала пас..Няма и да му даде аз много добре знам и за какво я следи ама защо не я последва като ходеха с Кирил и ядяха барбекю у тях а сега се присети?
Имам много теорий но ако ги кажа ще засегна някой.

# 182
  • Дъблин
АЗ СЪМ В ШОК!!!!!!!!
КАКВО Е ТОВАААААААА???????????

# 183
От страницата на Чапкъна:
"Хатидже, можеш ли да ме обичаш отново като стария Халис? "

# 184
Точно тук усмивката и е толкова насилствена и фалшива 😁
Според мен от сериала се прехвърли в реала... толкова сходни неща имат като на Сейран и Ферит че те даже не разграничават кои са в реалния живот.... поведението на Афра снощи беше наистина странно и да езика на тялото говореше много... нищо че е добра актриса 😉

# 185
Добро утро честит ни ден на чапкъна,до ония ден се държаха под ръка на снимките в мола,до вчера му бърса Афра устата по време на снимките, където му връща пръстена,от снощи са само колеги. Интересно е много.  По принцип факт е че връзка не са обявили,нито те каза "те разделихме се" тя просто си намекна явно "не сме във връзка". Понякога ние зрителите имаме големи очаквания и после ни е тъпо😂😅, например аз, като гръм ми дойде това нейно изказване

# 186
  • София
Коментар от туитър:
След новините снощи, днес раздялата на СейФер ще е още по-въздействаща.

Малко ми напомни за случката от преди няколко седмици и съвпадението със сцените от серията тогава.

Поне си признаха, че Бейза, мениджърката на Афра си пише на лични с разни акаунти в туитър.

# 187
Не ми пука особено дали са заедно, или не. Но сериалът имаше шанс да се надигне малко от пепелта и Афра точно намери трибуна в четвъртък да говори тия неща.
Можеше да си мълчи, както правеше месеци наред.
Да не говорим, че ако в действителност му е напрегната, ще се отрази и в сериала.
Нещо не й вярвам много на професионализма.

# 188
Според мен се очакваше .. много са различни.
Афра иска светското , обича да се показва , да се разголва (доста снимки има такива).
Мерт е по-затворен , по странен ли да го нарека, дълбокомислещ .. определено не му харесва светската суета.И някъде там за мен се разминават.

# 189
  • София
Винаги съм си мислила, че дори и да не са заедно, няма да го покажат докато сериала не свърши. Не звучи нормално това изказване снощи. Афра е от много години в тези среди, как така няма да се усети какво ще стане след тези думи.
И то точно, когато се очаква с такова нетърпение серията днес.

# 190
Добро утро! Подкрепям мнението на Албена!
Сърцето ми е свито. Казвам си, че животът си е техен, важното е сериала да върви.... Ама нещо ме е стиснало за гърлото... Много харесвам Афрам като двойка, много си отиваха, имаше много заряд и химия ...
Относно снощи- определено нещо се е случило. Афра беше много превъзбудена, малко фалшива с тези усмивки тип "Не ми пука, добре съм, страхотно даже "...Почти всички от екипа там, Мерт "колегата йок"...До оня ден всичко изглеждаше добре.... Много странно се държа Афра. Можеше да замълчи, но хвърли бомбата, знаейки какво ще стане днес навсякъде..
И да има раздяла, ще се сдобрят....Друго в момента не мога да приема 😭🥺

Днес ни е важен ден. Дано сериалът ни възкръсне като Феникс довечера. ❤️❤️❤️

Добро утро честит ни ден на чапкъна,до ония ден се държаха под ръка на снимките в мола,до вчера му бърса Афра устата по време на снимките, където му връща пръстена,от снощи са само колеги. Интересно е много.  По принцип факт е че връзка не са обявили,нито те каза "те разделихме се" тя просто си намекна явно "не сме във връзка". Понякога ние зрителите имаме големи очаквания и после ни е тъпо😂😅, например аз, като гръм ми дойде това нейно изказване

# 191
  • Пловдив
Добро утро, момичета!
Каква е тази ШОК новина за раздялата на нашите любимци. Нали всичко беше ОК?
Най-напред благодаря за новата тема, превода на фрагмана и всичко  което споделяте.
Да, те не са обявили връзка, но мисля,  че момента беше крайно неподходящ за прекратяване на каквото и да било.
Душата и стомахът ми са свити, но такъв е живота. Те са млади и дано си намерят сродните души.
Хубав ден от мен и честит Чапкънов ден!

# 192
  • София
Това с катастрофиралата кола е фотошоп. Не видях уточни ли се тук, ако сте писали, сори Simple Smile

# 193
Привет, момичета Simple Smile
Прочетох вълненията около снощното парти на Афра. Не съм вземала отношение до сега по въпроса за личните отношения между нея и Мерт, защото твърде много неясноти имаше за мен от заключителното им парти на 2-ри сезон. А и се опитвам да се абстрахирам от многобройните мнения по въпроса и да си гледам филма. НО ... това снощното никак не ми хареса. Организираш парти с колегите си, заявяваш, че Мерт ти е само колега и ... колегата отсъства... Ами кой ще ти повярва на искреността?! Тортата от репортерите също е притеснителна, щото говори за организация и с тях, че и прегръдки... Не ми е ясно, какви са причините за този флирт с медиите, но че е флирт нямам съмнение. И приповдигнатото настроение с тях е някак неестествено. Не го изигра добре Афра...

# 194
Добро утро
Мениджърката на Афра (не Бейза )от агенцията  , с която ходи на представяния , коктейли и т н. беше снощи с нея Те са викнали Акиф и т . Та мисълта ми е , че всичко е съгласувано с Шнура Кой си празнува РД  2 дена по-рано и точно преди серията А и Бурджу беше там и тя е в играта
Не беше Ок и партито за края на сезона и Мармарис и това , че нямат никога снимки ГГ и в клиповете зад кадър са без тях  и т. н . ПР им е такъв
Афра и Мерт месеци подред искаха да им се "виждат  " отношенията Сторита лайкове ,сърца, слушалки , шапки  и т .н(класика в ПР) Отидоха в Мармарис знаейки , че ще ги снимат .  После след Лисабон рязко спряха да искат Цяло лято след това  Афра демонстрира колко готино се живее с приятели и майка и  . Не искаше да  говори за личния си живот , пък от 2 седмици това прави. Нямаше нужда да е толкова рязка , можеше поне заради милионите фенове, лайкващи  снимките  и да е по любезна Grinning
Не , че Мерт е цвете и той
Ще видим този им  "печеливш "ход , до колко ще е такъв Само ОГМ и то за Афра и Мерт могат да измислят тази нелепа картинка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт