Отговори
# 225
  • Яко в Матрицата...
Да са живи и здрави, ще им мине Wink
Ферит изглежда ужасно

Мерт нон-стоп плаче. Май нищо друго не играе в последните серии... Или го бият, или плаче Rolling Eyes

# 226
Честно казано ми писна да го гледам че плаче всеки път.... искам малко по мъжко да го раздава...

Аз не знам дали да си развалям настроението с епизода довечера.. тамън влязохме в декември и ми е едно празнично 😄

# 227
  • София
Честно казано ми писна да го гледам че плаче всеки път.... искам малко по мъжко да го раздава...

Аз не знам дали да си развалям настроението с епизода довечера.. тамън влязохме в декември и ми е едно празнично 😄

След снощните изпълнения нямат шанс да ми развалят настроението JoyJoyJoy

# 228

След снощните изпълнения нямат шанс да ми развалят настроението JoyJoyJoy

Е то повече накъде да го развалят 🤣🤣🤣
За реването съм съгласна- вече вървим към "Вятърничав "🤣🤣🤣

# 229
  • Яко в Матрицата...
Хайде мацки, не остана! Не си оправим вкуса със СейФер Joy

Чакайте да ви почерпя. Имам юбилей. Тя датата минала, но на 23.11.2013 съм се регистрирала в маммата Sunglasses 10 години...

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 18:57 от Reni 🧿

# 230
Мен ме мъчи една мисъл
Щом те са само колеги,защо колегата не дойде на партито,при условие,че всички колеги бяха там?
Щото,нали,ако е само колега-няма причина да не е там
Което пък води до друга мисъл,че все пак май не са,или не са били само колеги и след нещо си,което не знаем Мерт няма работа на партито
Отхвърлен,изхвърлен,отритнат......ооооо,мечето ми........

Шегувам се,ама не много
Гадно е,наистина
Можеше да отиде,да стои в някой ъгъл,ама да е там

# 231
Вал- тя не оточни точно какъв колега и се пада...
От колега до колега има разлика..
И аз съм имала такива колеги с които уж сме само "колеги" но не си говорим или споглеждаме пред други хора...
Таа... с такъв тип "колега" бяхме заедно година и половина 😀
Честно казано малко беше смешно от страна на Афра да казва такива измишльотини.. а цяло лято ги виждахме как се целуват и гушкат.. според мен са били в отворена връзка... искали са уж нещо да се получи но не се е ... и така овъртат вече 1 година като малките дечица...

# 232
  • Яко в Матрицата...
Оставете ги АфРам, ще им мине. Най-вече на Аф ще ѝ мине. СейФер са на дневен ред Joy
Как мислите, че ще свърши серията? Как Сейран му връща пръстена или...?

# 233
Вал- тя не оточни точно какъв колега и се пада...
От колега до колега има разлика..
И аз съм имала такива колеги с които уж сме само "колеги" но не си говорим или споглеждаме пред други хора...
Таа... с такъв тип "колега" бяхме заедно година и половина 😀
Честно казано малко беше смешно от страна на Афра да казва такива измишльотини.. а цяло лято ги виждахме как се целуват и гушкат.. според мен са били в отворена връзка... искали са уж нещо да се получи но не се е ... и така овъртат вече 1 година като малките дечица...

Чак пък да не го покани на празника си
Какъв такъв е тоя колега
Не само,че е неприятно,но и обърна целия фендом с главата надолу
Хич не знам защо Мерт да си го обира
Да си го обира АФра

Скрит текст:
да си кажа,изгърмях си уискито рано-рано за КЦ
Нашата мома пак избяга
Скри се под юргана:relaxed:SmileStuck Out Tongue
Ама-май в понеделник ще го бъде,та пийте за здраве
В понеделник пак
Каква хубава песен изпяха двамата в серията-много сладки

# 234
Добър вечер и честит ни ден на нашия сериал и на СейФер, момичета  !   Tada  Simple Smile
Лееее  колко сте изписали  Simple Smile а така браво на вас . Kissing Heart
Афра и Мерт са сладурчета.Дано всичко това което се случва около тях да не повлияе на професионалните им отношения .Hands Pray Кой крив кой прав не се знае ,намесени са разни интереси и интриги ,има голям натиск от всички страни ,а Афра и Мерт са в средата на тази ситуация  и със сигурност им е много трудно хем да са професионалисти в работата хем да могат да се справят с всички външни фактори които неминуемо влиаят на виждането им за нещата.Дано да успеят да се абстрахират от външното и да  си вършат добре работата ,а реала си е техен и само те могат да решат с кого и как да си го прекарват.Simple Smile
Аз се абстрахирам от АфРам и се пренасочвам към СейФер ,че те миличките голямо страдание ги очаква в следващите поне няколко епизода Cry
Сега Афра ако му  е наистина сърдита на Мерт ще може на воля да си изразява чувствата докато снимат сериала и ще се получава още по -правдоподобно всичко. Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 19:20 от Eny87

# 235
Оставете ги АфРам, ще им мине. Най-вече на Аф ще ѝ мине. СейФер са на дневен ред Joy
Как мислите, че ще свърши серията? Как Сейран му връща пръстена или...?

Не мисля, че финала е връщането на пръстена. В миналия епизод финала го нямаше във фраговете, дано и днес бъде така. Все пак Гюнгер се завърна 🥳🥳🥳🍷🍷🍷
Финала трябва да Уау...Може би инцидент с Ферит,  или нещо друго...

# 236
Мен ме мъчи една мисъл
Щом те са само колеги,защо колегата не дойде на партито,при условие,че всички колеги бяха там?
Щото,нали,ако е само колега-няма причина да не е там
Което пък води до друга мисъл,че все пак май не са,или не са били само колеги и след нещо си,което не знаем Мерт няма работа на партито
Отхвърлен,изхвърлен,отритнат......ооооо,мечето ми........

Шегувам се,ама не много
Гадно е,наистина
Можеше да отиде,да стои в някой ъгъл,ама да е там

Няма как да знаем защо "колегата" не отиде на партито. Не мога да разбера как хората не допускат, че причините може да са всякакви, всичко може да е.
Пък това, лятото в Бодрум, ами може един път да е било. Такива случаи е имало неведнъж- един път и толкоз.

# 237
  • София
Нещо ще стане с Ферит и така ще свърши според мен, дали ще е диабетна криза или нещо друго не знам Simple Smile

# 238
  • Яко в Матрицата...
Да, май сте прави. Ще се наложи да викат Сейран да го спасява...

# 239
И аз си мисля че нещо друго ще стане след като му върне пръстена,днес целия тик ток и фейсбук беше залят че ще катастрофира. Ще получи криза и няма да овладее волана

Общи условия

Активация на акаунт