Отговори
# 285
Ферит това ли измисли... гениален план...

# 286
Не знам за вас, но аз за първи път гледах нормален епизод от втори сезон, без индийски привкус и пулене😀пак е нещо, все пак човекът не може да заличи всичко от предишните за една серия😊

# 287
  • Яко в Матрицата...
Гюнтер и той го потопи Joy

# 288
Не знам кой Гюнгер се е върнал , ама по тъпа сцена на трио спешен случай не си спомням Някак всички реплики изкуствени ми се виждат А Ферит винаги копае дъното Там дълбочината е безкрайност Grinning

# 289
Гюнтер и той го потопи Joy
Така трябва, за да възкръсне от пепелта.... Ако не го домързи и си заживее с рибата, че е по-лесно😂😂😂

# 290
  • Яко в Матрицата...
Започна с кофти сцена, а тази в кафенето беше много тъпа. Искаха явно да ни покажат колко е отчаян Феро ефенди и не може да мисли дори.

Май серията свърши. Да видим в понеделник какво ще върне Сейран в имението.

# 291
Започна с кофти сцена, а тази в кафенето беше много тъпа. Искаха явно да ни покажат колко е отчаян Феро ефенди и не може да мисли дори.

Май серията свърши. Да видим в понеделник какво ще върне Сейран в имението.

Може и нищо да не я върне, освен може би Суна

# 292
Може би ще катастрофират с рибата и ще загуби бебето

# 293
Много хубав епизод, въздействащ. И музиката докараха. Не разбрах на Кая играта каква е? Ама Суна този път не сгреши. Момичетата Шанлъ си стъпаха на краката, поне така изглежда.

# 294
Този път серията беше движение на всички герои. Остава Асуман да я раздвижат и всички вече ще играят.Yum
Имаше динамика и развитие на загадките от първи сезон. Само Ферид го върнаха в 19 епизод, което  е нереално.
Макар и глупаво да беше накрая срещата в кафето с мумията, ми хареса, че Ферид каза пред нея, че в живота му няма друга жена, ако правилно съм разбрала.

# 295
Признавам си сложила съм" други очила "Grinning Серията започна добре Афра по стъпалата и с чашата с вода ми хареса В стаята не можа да ме трогне отчаянието на Сейран В сезон 1 гледах много по добри изпълнения
За Мерт казах сцената с Чекин и до там Не знам от сценария ли , но някак всички ми се виждат унили и без ентусиазъма на сезон 1 И Дерен- Кязъм даже не ми е ОК
Берил обаче ми хареса Много добре беше в сцените с всички Ще има Кайсун то е ясно след толкова харесвания и туитове и хаштагове
Сцената със  Суна Сейран и Есме на тръгване ме трогна 

Имаше добро съдържание в изказа на героите , репликите баха добре написани  на Сейран и Суна

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 23:18 от KrasiAnna

# 296
Мумията гледа тъпо докато Ферит казва на Сейран, че много я обича 😂
И все пак тази сцена беше много тъпа...
Ферит защо го правят толкова тъп???
Лелеее.... да вземе да направи ДНК а не да се връща в нощта дето рибата го молеше да я обича. ...
И какво сега.. ще гледаме Сейран която гради живота си сама здраво стъпила на краката си.. а Феро с наследника и рибата в конака...
Може и да има скок във времето.....
Дано Гюнтер измисли нещо по-добро...

# 297
Какво ще измисли Гюнтер наистина,  но ако остане сама на пътя, без пари, освен да потърси някоя организация за закрила на жените. Което ще си е кауза за сериала. И сестра и ще й помогне. Много силна сцена на прегръдката на Сейран Суна и Есме, сълзите ми текнаха!

# 298
Скумрията трябва да пометне ако обича Ферит.  Бременна я заведе при жена си, да обясни колто много я обича   Rolling Eyes
Звучи ми,като виц.

Много е добър епизода. Сейран е топ, вече очаква удар от всякъде..
 Кая не мога да го разбера, спа пред вратата на булката, която уж не обича. Какъв е този образ? Все се надявам да е от добрите.   Но със Суна са една кръвна група кукувци Joy

Суна в ролята  на силна жена, която изхвърли насилника през прага. От кога чакам ....   Само да не се главозамае от  това имението и богатството. Много величествено влезе в имението.

# 299
Много силен епизод!! През целия епизод треперех от напрежение! Сякаш буца ми засядаше в гърлото като гледах Ферит. Мерт е просто великолепен - той се задушава и аз се задушавам, той се пречупва и аз се пречупвам. Абе с други думи, каквото той преживява и аз минавам едновременно с него. 🫡

Всички в имението до един бяха разтърсени, всички семейства от А до Я! Да видим как ще продължи живота под покрива на тази къща. Всичко се разби за една нощ. Сега само Суна и Кая са в по-стабилно състояние.

Любимите ми моменти бяха - когато Сейран и Ферит съсипани паднаха на колене в стаята си! После Ферит при Халис! Много интересен детайл беше моментът когато Ферит подреди всички неща на Сейран, които тя разхръли. Разбира се притесненият Ферит търсещ Сейран навсякъде вечерта няма как да го пропусна 🥹🫂 (Може с клиширана сцена като тази да ме спечелят, какво да правя 😅 обожавам загрижен и притеснен за Сейран, Ферит🥹).

Също много ми хареса поведението на Кая, който по едно време застана рамо до рамо с Ферит срещу Казъм! Любопитна съм за КайСун и то много!

Имаше странни моменти около Пелин и бебето в този епизод - разни подхърляния на червейчета на съмнение, споглеждания и намигвания. Аз продължавам да вярвам, че Гюнгер ще ни изненада по тази тема.
Ферит е в безизходица и отчаяние, прави всичко възможно само и само да убеди Сейран.
Започнаха и градежът на силна и независима Сейран. Болезнен финал имахме.

Поздравявам Мерт и Афра за играта.

Общи условия

Активация на акаунт