Отговори
# 330
  • София
Снощи Афра е празнувала съвместен рожден ден с нейна приятелка. За мен това е истинската Афра, без тази показност от предната вечер

https://twitter.com/butterflymiyy/status/1730723567543738621?t=d … pvEK_Pq-TEDw&s=19

Да е жива и здрава Simple Smile

# 331
Yesss!!!
Хайде после подценявай турската публика... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 332
Честита да е Афра, все така красива и талантлива!
В епизода снощи направи такъв актьорски фурор, мастър клас! За секунда нямах съмнение за чувствата на Сейран, чудесна игра!

# 333
  • Яко в Матрицата...
Честит рожден ден на Афра! Любов, здраве и късмет! 🧿🧿🧿💙🤍🧿🧿🧿 Другото сама ще си го направи! 🎂🥂🍾🍸🍀

# 334
Честит рожден ден на Афра !  Пожелавам и много късмет и само добри хора да я придружават в това прекрасно пътешествие , наречено   живот !

# 335
От мен за вас един искрен и мъдър текст, който има връзка с нашата тема. Simple Smile
https://www.gnezdoto.net/izkustvoto-na-lubovta/2299-izbirai-q-vs … XdLFyEsNpW_win7PU

# 336
Всички ликуват в Туитър и фб за високият рейтинг,само да не ги прехвалим

# 337
  • Яко в Матрицата...
Всички ликуват в Туитър и фб за високият рейтинг,само да не ги прехвалим
От сценария зависи какъв ще е рейтингът. Надявам се да са разбрали вече, че както публиката ги издигна днес, така утре може да ги потопи.

ПП В тази серия Таро или пък Кая ми се видя разхубавен Joy

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 11:22 от Reni 🧿

# 338

ПП В тази серия Таро или пък Кая ми се видя разхубавен Joy

По спретнат беше от обикновено, за това 😁 Иначе е симпатяга 🙂

# 339
  • Яко в Матрицата...

Жълти стаи
Сезен Аксу

Напуснах живота ти, момче мое,
Замести ме с друга, ако можеш!
Хайде остани в тези стаи пожълтели, ако можеш!

Мислейки само за теб, съсипах себе си, момче мое,
Хайде, забрави ме, ако можеш!
Изпих те бавно на малки глътки, момче мое,
Хайде върни се към старото си аз, ако можеш!

Любовта е далеч от мен вече, далеч от мен…
Закон ли е тази забрана?
Повярвай, няма зла умисъл в сърцето ми!
Ще си тръгна с гордо вдигната глава като ефетата!

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 12:01 от Reni 🧿

# 340
Здравейте от мен.
 Снощи много ми се спеше и едвам гледах, но днес с нови сили изгледах епизода. Последната сцена със Суна ми хареса- беше нещо от сорта "Човек не може да избяга от съдбата си" - беше избрана за господарка на имението- ето я - Тя идва .....
Сейран и Ферит! Те вече са толкова похабени вече горките- този омагьосан кръг на мен лично много започна да ми тежи и да губи интереса ми. Да, страхотна игра. Те двамата са огън, но този НЕ любовен триъгълник вече 50 епизода е абсурден и неможе да се замаскира с добра актьорска игра и уникален саунтрак.
Надявам се в следващия епизод всеки да си изпере кирливите ризи и да започнем нова ера във филма.

# 341

Много благодаря за превода,  Рени.
Думите хващат за гърлото, истински са.
Много обич има между Сейран и Ферит,  но не разбрана от него.
Не смятам, че е грешка това, че не е казал. Грешката му е в това, че продължи да желае да притежава и двете. Малко в повече ми идва тръшкането и преследването по Сейран.  Това е обсебване и страх да не загуби притежанието на нещо с което е свикнал.
В една връзка, единият винаги повече обича и ако това е жената, тя винаги ще бъде наранена от половинката.
Изхода от тази заплетена история я виждам ако, сценаристите изкарат бременноста на рибата фалшива. Не искам никой да умира, още повече невинното дете.
При тази ситуация гадното старче Халис и щастливият татко да се побъркат от срам и угризения към Сейран и останалите.
Само да допълня, може да не съм права, но не ми хареса Суна.  Видя ми се като втора Ифакат с тази властна стъпка. В синхрон с отмъстителния Кая ще направят поразии в конака.

Жълти стаи
Сезен Аксу

Замести ме с друга, ако можеш!
Хайде остани в тези стаи пожълтели, ако можеш!

Мислейки само за теб, съсипах себе си, момче мое,
Хайде, забрави ме, ако можеш!
Изпих те бавно на малки глътки, момче мое,
Хайде върни се към старото си аз, ако можеш!

Любовта е далеч от мен вече, далеч от мен…
Закон ли е тази забрана?
Повярвай, няма зла умисъл в сърцето ми!
Ще си тръгна с гордо вдигната глава като ефетата!

# 342
  • София
Аз снощи не можах да гледам през цялото време, но ми направи впечетление, че в туитър на два пъти избухваха с много коментари. Единия път беше естествено за флашбека, а втория беше с това намигване и поглеждане към корема на рибата при споменаването на Кая. Не знам как биха го изкарали баща на бебето, освен да се окаже, че е бил в Истанбул и се е виждал с рибата, когато писа на Халис Ага, че ще идва и иска да му целуне ръка.

Сейран не виждам как би се върнала в момента в имението, че и да остане. Може да е нещо с диабета и молба на Гюлгюн, друго наистина не ми хрумва.

# 343
Да е здрава, щастлива, все така позитивна и кипяща от енергия Афричка и само напред и нагоре!

Страхотен рейтинг, впечатляващ епизод, който докосна всички човешки сетива. Дано така е всеки петък и това да е само малкото начало към големите успехи. Брилянтно пресъздаване на всяка сцена. Вълнението в зрителя, което се губеше от началото на втори сезон се завърна!

# 344
  • Яко в Матрицата...
Момичета, кои са другите песни в епизода? Май имаше още една… Ако ми харесат текстовете, ще ги преведа.

Общи условия

Активация на акаунт