Отговори
# 405
Juliya*,напълно съм съгласна с твоето виждане за образа на Суна
И аз почувствах озлоблението и и стремежа и към сила и власт
Но си давам сметка,че тя няма кой знае какъв избор
Другото щеше да е Антеп и някой възрастен вдовец
Тя направи избор да остане в имението с Кая
Колко е добър за нея този избор предстои да видим

# 406
  • София
Такаааа, момичета, аз започвам бавно да гледам сезон 2, защото разбрах, че Сейран си е тръгнала миналата серия, значи започва някакво развитие, надявам се.

# 407
  • София
Един спойлер, който ме развесели

Скрит текст:
Сейран ще започне работа, а Ферит за да е до нея ще започне на същото място Joy
Този акаунт дава верни спойлери, но това много ме разсмя, не го вярвам Simple Smile

Вече в туитър всички твърдят, че Мерт е много болен от няколко дни и не го очакват на наградите тази вечер. При положение, че никой не го е хващал и на сет вероятно е така. Днес Афра е снимала.

# 408

Само че Сейран мечтае за любов, каквато в дадената ситуация Ферит не умее да чувства и изразява.

Аз обаче не съм съгласна с това
Точно на този етап любовта на Ферит към Сейран наистина е голяма
Миналото е това,което пречи да се види тази любов
Освен миналото има и още нещо
Нещо тънко и неуловимо с просто око
И това е желанието на Ферит да помага,да брани хората,които му се доверяват
И понякога това желание взима връх над всички други емоции и чувства
И когато вземе връх се превръща в негов враг
VAL, не разбирам с какво точно от моя пост не си съгласна. Аз не говоря за количество любов, а и не знам как се мери любов - голяма, малка... Сейран много точно му каза - това, което той казва чрез: "много те обичам, Сейран" е любов към себе си, той не знае какво е любов и бърка качествата на любовта с количества. Ферит не преценява действията си според последиците за другите. Той извика Пелин да убеждава Сейран, че не я е предал, а в паметта му - споменът за молбата на Пелин да остане и да я обича онази нощ. И тогава остана, а сега не било предателство. Казваш, това е минало. Ми няма такова нещо като минало свършено в човешките отношения, щото веднага изплува в съзнанието му.  В настоящето разбра за детето и ... замина, без да се съобразява със Сейран и молбите й, "да диша", от което последваха неприятни снимки и пак огорчение за любимата...
А "тънкото и неуловимо с просто око" желание да помага на доверилите му се го видяхме към Пелин и към Абидин при отвличането на Суна от сватбата, и това е...  Ходенето до Антеп за Сейран не би могло да се нарече просто помощ, щото губеше своето.
Пак ще кажа, ако едно дете не се замисля за последиците от действията си, това е нормално и се учи. Ако един мъж на 25 не се замисля преди да прави нещо, не се съобразява с другите, това е тежък характеров дефицит.

# 409
Кати,нима любовта на Ферит е една и съща към Пелин,Абидин,Суна и останалите  и Сейран,та правим това сравнение?
И защо смятаме,че Ферит не обича,а само обсебва?Миналото с Пелин ли ни кара да мислим така?
Я да си припомним това минало-че Сейран не даваше дори да дишат в една стая заедно.Че тя сама го караше той да ходи при Пелин,само и само да я остави на мира.Че му крещеше насреща за най-малкото нещо.Че не му повярва нито веднъж,а той винаги се оказваше прав и после се налагаше тя да му се извинява
А сериите преди и след развода им?
И тогава ли беше обсебване от страна на Ферит?
В момента сме настроени срещу действията му,защото той наистина заслужава,но,това не означава,че трябва да отречем любовта на Ферит към това момиче вече втори сезон
Въпреки нея и въпреки всички

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 17:03 от VAL*

# 410
https://twitter.com/dizianaIiz/status/1731314029228888572/photo/1

En iyi kadın oyuncu: Pınar Deniz
En iyi erkek oyuncu: Salih Bademci
En iyi dizi çifti: Kıvanç Tatlıtuğ - Serenay Sarıkaya
En iyi dizi: Yalı Çapkını
En iyi senaryo: Kızılcık Şerbeti / Yargı

# 411
Наградите ще ги дават на живо по Kanal D но трябва да си сменяме региона явно ,че на мен лично ми изписва че канала не ми е в региона.

# 412
  • Яко в Матрицата...
Терзийска, това са уж предположения на този акаунт, но като нищо може да знае нещо повече. Бирсен също написа преди дни за това. Още едно доказателство, че тези награди не са нито престижни, нито обективни. Поне за сериал ще им дадат. Щом и Топрак не се е стърпяла да ни се покаже как се фризира и гримира за Келебеците, значи е вярно.

Дано Рамо се оправи по-бързо, другото е бош вер Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover  🧿🧿🧿

# 413
Мога да ви кажа че това е пълна простотия с тези награди. Говори се че също така и ще спечелим награда "най-добър режисьор" ,ама толкова нагласено всичко 🙄.

# 414
Подкрепям Вал! Ферит обича за първи път, както съм писала и друг път тук. Прави грешки, но се старае. За мен това е любов, не е обсебване. И сега хем съм му ядосана, хем ми е мъчно и за него...Но пътя към сдобряването ще бъде дълъг и трънлив...❤️
Кати,нима любовта на Ферит е една и съща към Пелин,Абидин,Сейран и останалите,та правим това сравнение?
И защо смятаме,че Ферит не обича,а само обсебва?Миналото с Пелин ли ни кара да мислим така?
Я да си припомним това минало-че Сейран не даваше дори да дишат в една стая заедно.Че тя сама го караше той да ходи при Пелин,само и само да я остави на мира.Че му крещеше насреща за най-малкото нещо.Че не му повярва нито веднъж,а той винаги се оказваше прав и после се налагаше тя да му се извинява
А сериите преди и след развода им?
И тогава ли беше обсебване от страна на Ферит?
В момента сме настроени срещу действията му,защото той наистина заслужава,но,това не означава,че трябва да отречем любовта на Ферит към това момиче вече втори сезон
Въпреки нея и въпреки всички

# 415
Преди Ферит се оказваше прав и тя се извиняваше. Сега е обратното. Само че , поводите да се извиняват не са съизмерими , по никакъв начин.  Сега би трябвало да вкарат някой стабиляга  в живота на Сейран. Тя да прегреши , че и бебе да може да му занесе на Ферит. Е тогава искам да видя голямата му любов. Дали ще приеме нейно дете. Само нейно.
При Ферит не е само егоизъм. Той има и страх от изоставяне. Затова  не иска да пусне никой , който е влязъл веднъж в живота му. Иска да притежава всички /Думи на Сейран/. Затова не прави избор , а го оставя на Сейран. Просто не може да се лиши от никой. Има си първи вариан - Сейран , втори - Пелин , трети - някоя от бара и т.н. Страх го е да  остане сам. Сигурно  обича Сейран , но ми е странна тази любов.
По повод прошката , че който обича - прощава. Не съм съгласна.  Има доста обстоятелства : какво прощаваш , кога прощаваш , докога ще прощаваш. Ако прощаваш винаги , всичко , това вече е отричане от себе си , не е любов за мен.  Прошката е както и с компромисите. Всичко си  има мярка.
Много неща се събрали на Ферит изведнъж ?! Същите са събраха и на Сейран. И нея я засегнаха пряко - бара , снимките , Султан , Пело , бебето. Разликата е , Ферит си носи последствията  от собствените грешки. Тя просто го  обича. Иначе нямаше да и пука. Щеше да се нареди с Пело и Суна на диванчето и ... мир и любов.
Надявам се накрая да са заедно , но да не е много скоро.
Мнението ми за наградите е малко...   То при толкова много награди от разни университети и сайтове , не остава ненаграден актьор , режисьор , сценарист... Раздават ги на килограм. И като гледам кои печелят понякога - дизита с по няколко епизода, с рейтинг 1-2 само или актьори без роли в момента и ми става смешно.Но нищо , поне понякога виждаме любимците си извън роля.

# 416
Не ги следя тези награди, но "Най-добър актьор" определено трябва да е за Мерт. Безпристрастно мнение, просто обикновено сравнение с останалите актьори.😉

Ако Мерт наистина е болен, по-добре да не ходи🥺

# 417
  • Яко в Матрицата...
И аз като Джули не одобрявам постъпката на Суна. Да, не го иска в живота си, усети се силна с фамилията на новоизпечения си съпруг и го изхвърли от живота си, но мисля, че ще докаже максимата "дай на един човек власт и му гледай сеира"... Действията ѝ показаха точно това, в което тя обвини Сейран - егоизъм. Не знам какво ще направи Кязъм сега и как ще си го изкара на Есме, че Сейран не му е под ръка. Сейран винаги е мислела за тях двете, винаги. Въпреки че можеше да каже - вече съм омъжена, късам връзка.

# 418
Дано да вкарат стабиляга,дано
Тя го заслужава
Само дано да е стабиляга
Защото нищо не се знае на какъв ще попадне следващия път
Преди развода тя си тръгна от Ферит,защото той беше със 7 смъртни гряха,а накрая се оказа,че е най-хубавото нещо,което и се е случвало в досегашния и живот
Наистина,много искам да видя силна,смела и умна жена хвърлена в големия живот /както Сейран се изрази/
За прегрешението на Сейран сега не съм съгласна
Прегрешението на Ферит беше с приятелката му,с която той беше 3 години и с която го разделиха без неговото съгласие
Но пък със съгласието на Сейран
Ето,това са несъвместими изневери

# 419
Изневярата си е изневяра. Защо той да има право , а тя не.  Той беше вече женен за нея и тя сега е омъжена.   Бих искала нов шанс за нея, нова среда, нов мъж. Дори и за кратко. Но.... тя не е Ферит. Няма да хукне да "диша" в бара като него.
А това за " приятелката му,с която той беше 3 години и с която го разделиха без неговото съгласие" вече  нали уж е в миналото. Да беше отказал тогава , да не беше избирал Сейран. Нали много беше покорен , да беше си взел Суна. Щом е имал опцията да избира все пак коя да е  , да беше си избрал направо  3-годишната приятелка. Сейран била съгласна да ходи при Пелин , че тя имаше ли някакъв избор. Още първата нощ и натресоха и метресата. То оставаше и с двете да спи едноверменно. Той какво и каза : "Свиквай"
Е сега много би ми харесало и тя да му каже :Свиквай ". Но не забравям че това е турско дизи.  Просто ще я оставят да си пореве малко и обратно в имението, да се грижи за  любимия човек , който не спря да я лъже до последно.
Да не говорим , че се оказа голям стархливец. Нямаше и грам вяра в нейната любов и че ще го подкрепи. Всичко което го сполетя , си го заслужи.

Общи условия

Активация на акаунт