Пазаруване от Amazon - тема № 105

• 75 120
  • 763
  •   2
Отговори
# 315
Преди години много ползвах Амазон.
Сега явно се уча наново, кое забравила, кое променили.
Как ти теглят от картата без да потвърдиш плащане? Ти ли си задала тази опция, или е по дефолт?
От доста време насам не изискват потвърждаване, което и мен ме дразни. Идентификацията е само с вписване в Амазон профила. Поне при мен е така. С една и съща карта пазарувам на много места - навсякъде ми изисква авторизация с токън. Само в Амазон  - не!

# 316
  • гр. София
Револют , както знаем има карта за еднократно плащане.
По спомен Амазон не я приемат.

# 317
  • Sofia
Случвало ми се е Амазон да иска верификация на плащане, но на по- големи суми.

# 318
Търся си безвреден кермаичен гофретник. Някой да е купувал от амазон и да е доволен?

# 319
Револют , както знаем има карта за еднократно плащане.
По спомен Амазон не я приемат.
И аз това влизах да напиша, и други сайтове не я приемат еднократната

# 320
Здравейте,

за стоки, за които има знак Deliver to Bulgaria, от amazon.com, с кой куриер пристигат?

# 321
  • Sofia
След като я изпратят може да видиш кой е куриерът.

# 322

А кои са възможностите за куриер, с които работи сайта в България? Досега не съм поръчвала.

# 323
На мен са ми пращали с Интерлогистика и Спиди.

# 324

А кои са възможностите за куриер, с които работи сайта в България? Досега не съм поръчвала.
Всички.

# 325
  • Sofia
Вероятно питате дали може да дойде по пощата. Може.

# 326
Здравейте, търся мъжки часовник за подарък за бал....ако сте срещали  изгодна оферта моля да споделите:)))

# 327
www.bestsecret.com Последно се "размятаха" някакви Boss-ове за 115 -134 лв Simple Smile

# 328
  • Бургас
Добро утро!
Искам да ви попитам дали всичко е наред според Вас, на 27.02. поръчах едни обувки за дъщеря ми, блокира се сумата от 136.30 по картата, днес ми е осчетовидена 136.66 пак от Амазон, но и другата сума от 136.30 стои в неосчетоводени транзакции. Два пъти ли ще я удържат? И вчера имам на мейл, че от Фен куриер не са могли да я доставят, а никой не е звънял и коя е тази куриерска фирма?
Unfortunately, FAN Courier ran into an issue when attempting your delivery. They will try again.
You can contact FAN Courier for more information.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 08:57 от natalito78

# 329
Добро утро!
Искам да ви попитам дали всичко е наред според Вас, на 27.02. поръчах едни обувки за дъщеря ми, блокира се сумата от 136.30 по картата, днес ми е осчетовидена 136.66 пак от Амазон, но и другата сума от 136.30 стои в неосчетоводени транзакции. Два пъти ли ще я удържат? И вчера имам на мейл, че от Фен куриер не са могли да я доставят, а никой не е звънял и коя е тази куриерска фирма?
Unfortunately, FAN Courier ran into an issue when attempting your delivery. They will try again.
You can contact FAN Courier for more information.

Това са Еконт в България.

Втората сума ще бъде разблокирана след време от банката. Може да им звъннете, за да питате кога и има ли как ако пратите данни за поръчката да я разбокират по-рано, като видят, че има вече осчетоводена същата сума... Това вече зависи от тях инче ще чакате макс. 45 дни.

Общи условия

Активация на акаунт