Пазаруване от Amazon - тема № 105

• 75 122
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Това е от УК към европейско.

# 301
А тези дали стават,за капсулна кафе машина ми трябва.
https://www.amazon.co.uk/dp/B0B1P8M5HL/ref=sspa_dk_detail_1?psc= … RhaWxfdGhlbWF0aWM
Един брой ми трябва по принцип.

# 302
Моля, тези които имат детската Alexa да споделят, на какви езици може да се общува и има ли знамение от кой Амазон е купена? Питането ми е малко тъпо, но нямам Alexa, а от прочетеното не ми стана много ясно. Трябва ми за дете, което говори френски

# 303
  • Сф
Аз взех от Англия, но не знам как се свърза с немския ми акаунт и беше някаква ненормална сага да успея да я сменя. Убих бая време със съпорта.  Отделно доста неща не й работеха за България. Накрая я върнах. Ако детето е в Бг, не я препоръчвам.

# 304
  • на Мелмак
Момичета, да споделя - вчера са ми дръпнали от картата 95 паунда, без да съм правила поръчка от Амазон. Изтрих си картите в профила. Обадих се, да оспоря плащането. От толкова години пазарувам и мислех, че е безопасно.

# 305
  • Сф
Видя ли история на поръчките в амазон? Да не си се абонирала за нещо?

# 306
  • София
95 e праим за една година.

# 307
  • Сф
И аз се зачудих дали не беше прайма, в САЩ е 95 долара, ама имах спомен, че УК/Германия е към 45-49 лири/евро

# 308
  • София
Скрит текст:

# 309
  • на Мелмак
Не, не е. Не съм влизала в английския от година. Видях, че е нещо музикално. Там пък съвсем не съм гледала даже. Нищо де, ще ми върнат парите. Просто споделям.

# 310
Момичета, да споделя - вчера са ми дръпнали от картата 95 паунда, без да съм правила поръчка от Амазон. Изтрих си картите в профила. Обадих се, да оспоря плащането. От толкова години пазарувам и мислех, че е безопасно.
Трябва да гледаш какво цъкаш, защото напоследък много си пробутват прайма и където е плащането много лесно може да цъкнеш да се абонираш ако не догледаш. В профила ти има раздел Абонаменти, виж там. Ако се обадиш и им кажеш, че е не си искала и ако не си го ползвала ще ти върнат парите и ще спрат абонамента.

# 311
  • на Мелмак
Ще видя отново, благодаря Simple Smile

# 312
  • Сред мелниците
Преди години много ползвах Амазон.
Сега явно се уча наново, кое забравила, кое променили.
Как ти теглят от картата без да потвърдиш плащане? Ти ли си задала тази опция, или е по дефолт?

# 313
Много е лесно по невнимание да се абонираш за прайм. Сумата за абонамента си я теглят,когато дойде времето да се плати.

# 314
  • Сред мелниците
Револют , както знаем има карта за еднократно плащане.

Общи условия

Активация на акаунт